הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשקל מתחיל להתקע ולא לרדת

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
שוקלת 54, גובה 170, גיל 17
אני מעוניינת לרדת עוד 2-3 קילו, בינתיים ההורדה הולכת יופי אבל אני מרגישה שהמשקל כאילו מתחיל להיעצר וקצב הירידה מואט
אני מרגישה שהגעתי למצב של שיווי משקל, אני עושה דיאטת דלת פחמימות שכוללת 40-50 גרם של פחמימות ובסה"כ אני אוכלת ביום 1000 קלוריות, בנוסף אני משלבת אימוני ריצה באופן יומיומי (6 פעמים בשבוע) של 7.5 ק"מ במהירות ממוצעת של 11 קמ"ש- ללא עצירות באמצע, ואימוני משקל גוף על איזור הבטן והידיים.

הבנתי שצריך לחדש את מאגרי הגליקוגן בשריר ע"י יום או יומיים של העמסת פחמימות, השאלה היא אם זה יעזור ויאתחל את המטבוליזם שלי במידה מסויימת ויעזור לי להתאושש מבחינה הורמונלית ומבחינת רמות הגליקוגן בשריר כך שאוכל לחזור לקצב ההורדה הנורמלי ולהגדיל בחזרה את הINTAKE שלי? חשוב לי לציין שלא עשיתי ימי העמסות, לא ידעתי שיש להם חשיבות גדולה, כל עניין התזונה חדש לי.

הגרעון שלך גדול מידי ה RMR שלך הוא כמעט 1700 קלוריות.
יש לך 700 קלוריות גרעון מאוכל ועוד 400-500 קלוריות גרעון ביום מאירובי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הגרעון שלך גדול מידי ה RMR שלך הוא כמעט 1700 קלוריות.
יש לך 700 קלוריות גרעון מאוכל ועוד 400-500 קלוריות גרעון ביום מאוכל.

אני נורא מבולבלת, אני לא יודעת אם הגעתי למצב שבו אני כבר לא יכולה להמשיך לרדת במשקל כי קצב חילוף החומרים הואט, או שאולי אני פשוט צריכה לעשות הפסקה של יום או יומיים מהדיאטה. אני מנסה ליצור גרעון של 1000 קלוריות ביום, 500 מהתזונה ועוד משהו כמו 500 מפעילות גופנית.
בינתיים היום עצרתי את הדיאטה ועשיתי העמסה..
מה הגרעון שעליי ליצור ביום על מנת להמשיך לרדת במשקל בצורה תקינה?
אפשר אולי להתחיל לצרוך 1200 קלוריות מהאוכל, ולהגדיל את הגירעון היומי בעזרת אירובי (400-500 קל' לאימון יומיומי אצלי)?
תודה רבה 😃

תעשי 69 כפול מספר אחוזי השומן שיש לך בגוף (אם יש לך 10 אחוז שומן ואת שוקלת 100 קילו אז יש לך 10 קילו של שומן בגוף)
בשביל לדעת לאיזה גירעון מקסימלי את יכולה להכנס מבלי לאבד מסת שריר. לגבי כמה מאזן קלורי תקראי את המדריך הבא
www.kilogram.co.il/3039/לקבוע-את-הגירעון-הקלורי-קטן-בינוני-ו/
אני הייתי ממליץ לך לחשב כמה קלוריות הכנסת שהמטרה היא לרדת חצי קילוגרם בשבוע.
לגבי השאלה של אירובי, יש מחקרים שאומרים שאירובי מעלה קצב חילוף חומרים(אין הוכחה לזה) מצד שני יש אנשים שאומרים שזה מדכא תיאבון ויש אנשים שאומרים שזה מגביר, אם את שייכת לקבוצה הראשונה תעשי אירובי אם לא אז תפסיקי.

אני נורא מבולבלת, אני לא יודעת אם הגעתי למצב שבו אני כבר לא יכולה להמשיך לרדת במשקל כי קצב חילוף החומרים הואט, או שאולי אני פשוט צריכה לעשות הפסקה של יום או יומיים מהדיאטה. אני מנסה ליצור גרעון של 1000 קלוריות ביום, 500 מהתזונה ועוד משהו כמו 500 מפעילות גופנית.
בינתיים היום עצרתי את הדיאטה ועשיתי העמסה..
מה הגרעון שעליי ליצור ביום על מנת להמשיך לרדת במשקל בצורה תקינה?
אפשר אולי להתחיל לצרוך 1200 קלוריות מהאוכל, ולהגדיל את הגירעון היומי בעזרת אירובי (400-500 קל' לאימון יומיומי אצלי)?
תודה רבה 😃

כמה זמן את כבר בדיאטה?
איך את מרגישה פיזית (חולשה עייפות וכו)
@Moshe

Back
למעלה תחתית