נק' מוניטין:
384
- 1,215
- 111
- הרקולס
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי בעיה של גנטיקה בעמוד שידרה והמייצבים שלי כבר כשלו ב 100 קילו והתחילו לי כאבים גב נוראים.....מרכז כובד צריך להיות יותר אחורה, אתה מרים את העקבים, הם צריכים להיות סחוטים על הרצפה
וגם תעיף את החגורה, אתה לא נראה איזה שחיף ששוקל 60 קילו, תשים אותה כשבאמת תצטרך.
היפ דרייב זה רק בLB לא?לדעתי בגדול בסדר גמור, אולי לנסות להשתמש בהיפ דרייב יותר וזהו .
איזה בעיה של גנטיקה יש לך?יש לי בעיה של גנטיקה בעמוד שידרה והמייצבים שלי כבר כשלו ב 100 קילו והתחילו לי כאבים גב נוראים.....
כל מיני אי סדיריות בחוליות וליזס.איזה בעיה של גנטיקה יש לך?
ואם הזוקפים כשלו ב-100 קילו אתה צריך לחזק אותם ולא לשים חגורה וללמד את עצמך שאפשר להסתדר בלעדיהם
בעיה ידועה אצלי שיש את זה אני לא מצליח לתקן את זה אבל זה פחות מפעם.....טכניקה מעולה. שיר טוב.
ולמי שאמר היפ דרייב, הוא עושה HB, אין היפ דרייב ב-HB.
מה שכן, שים לב שהעקבים עולים בחלק מהחזרות [שמתי לב לזה בסט האחרון].
תנסה לשחק עם רוחב העמידה ועם הזווית של כפות הרגליים.בעיה ידועה אצלי שיש את זה אני לא מצליח לתקן את זה אבל זה פחות מפעם.....
ישלך אולי הצעה ?
תנסה לשבת יותר אחורה, עקבים עולים מגלישת יתר של הברכיים או שתתרגל FTTWS(כן לשבת אחורה למרות שזה HB)בעיה ידועה אצלי שיש את זה אני לא מצליח לתקן את זה אבל זה פחות מפעם.....
ישלך אולי הצעה ?
@leftyland
אני הבחור שדיבר איתך בקשר להגעה שבועית אלייכם לחדר כושר.
שאלה מכאן יש אפשרות לעבוד איתי על הטכניקה בכדי לטפל בבעית העקבים העולים ?
כןאתה מתכוון דרך הפורום?
אני מציע שתנסה דווקא לטפל באיזור האגן, לשפר את המוביליות שלך בחלק הזה של הגוף.