עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא טמטום זה החוקים.ברצינות? טמטום..
אבל ברור לנו ששניהם לא טבעיים..זה לא טמטום זה החוקים.
חשוב לציין שמאלאניצ'ב שפף 480 בתנאים דומים (סינגל פליי, רצועות ברכיים) אבל בתחרות ללא בדיקות סטרואידים. IPF עושים בדיקות.
לא.raw ?!!
כן, הבנתי את זה
מה הקשר בין השניים?כן, הבנתי את זה
ברור לנו שגם מאלאניצ'ב וגם הנורווגי ההוא משתמשים, אז השיא עולם בתאכלס שייך למאלאניצ'ב?
מה לגבי זה?
זה 410 קילו
ועוד בהיי באר (נראה לי)
תלוי באיזה איגוד ריי ויליאמס מתחרההאיגוד שריי וויליאמס משתתף בו בודק סמים?
אהה תודV!USAPL שזה IPF.
שמאלאניצ'ב עשה יותר, אבל באירגון שלא בודק את המתחרים.מה הקשר בין השניים?
ואולי אתה טועה?שמאלאניצ'ב עשה יותר, אבל באירגון שלא בודק את המתחרים.
אבל ברור לנו ששניהם משתמשים, ככה שבתאכלס השיא של מאלאניצ'ב
זה לא טמטום זה החוקים.
חשוב לציין שמאלאניצ'ב שפף 480 בתנאים דומים (סינגל פליי, רצועות ברכיים) אבל בתחרות ללא בדיקות סטרואידים. IPF עושים בדיקות.
אני לא טועה, אל תהיה תמים, בכל ספורט שיש בו כסף יש סטרואידיםואולי אתה טועה?
אבל יש צורך להתחשב גם במשקל גוף של שניהם..
צניעות לא תזיק לאף אחד.אני לא טועה, אל תהיה תמים, בכל ספורט שיש בו כסף יש סטרואידים
תכף תגיד לי שיוסיאן בולט הוא רק על אבקות חלבון, ורוני קולמן שותה רק מיץ תפוזים טבעי סחוט
אמרתי שאני לא טועה בעניין הספציפי הזה, זה כמו שמישהו יבוא ויגיד שפיל הית' טבעי, יהיה לי ברור שאני צודק כשאני אגיד לו שהוא טועה. אותו דבר, בן אדם שבר שיא עולם, במקצוע שכולו חומרים = הוא לא טבעיצניעות לא תזיק לאף אחד.
אני בטוח. לא אמרתי שפיל הית טבעי, וגם לא אמרתי שהנורווגי לא לוקח סמים. אולי בגלל שיש בדיקות אז הואלא יכול לצרוך סמים שמלנצייאב צורך? חשבת על זה? אני מבין שכואב לך על מלנצייאב, גם לי כאב על קירק קראווסקי.אמרתי שאני לא טועה בעניין הספציפי הזה, זה כמו שמישהו יבוא ויגיד שפיל הית' טבעי, יהיה לי ברור שאני צודק כשאני אגיד לו שהוא טועה. אותו דבר, בן אדם שבר שיא עולם, במקצוע שכולו חומרים = הוא לא טבעי
נכון הוא לא יכול, אבל אני מדבר שורה תחתונה - מאלאניצ'ב הסקביט יותראני בטוח. לא אמרתי שפיל הית טבעי, וגם לא אמרתי שהנורווגי לא לוקח סמים. אולי בגלל שיש בדיקות אז הואלא יכול לצרוך סמים שמלנצייאב צורך? חשבת על זה? אני מבין שכואב לך על מלנצייאב, גם לי כאב על קירק קראווסקי.
כל עוד לא תפסו אותו הוא הסקוואטר הטבעי הכי חזק בעולם. אם יתפסו, אז לא.נכון הוא לא יכול, אבל אני מדבר שורה תחתונה - מאלאניצ'ב הסקביט יותר
לא כואב לי כלום (חוץ מהגב)