הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא עולם חדש - 475 ק''ג סקוואט

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
ברצינות? טמטום..
זה לא טמטום זה החוקים.

חשוב לציין שמאלאניצ'ב שפף 480 בתנאים דומים (סינגל פליי, רצועות ברכיים) אבל בתחרות ללא בדיקות סטרואידים. IPF עושים בדיקות.

• פותח/ת השרשור
זה לא טמטום זה החוקים.

חשוב לציין שמאלאניצ'ב שפף 480 בתנאים דומים (סינגל פליי, רצועות ברכיים) אבל בתחרות ללא בדיקות סטרואידים. IPF עושים בדיקות.
אבל ברור לנו ששניהם לא טבעיים..

מה לגבי זה?

זה 410 קילו
ועוד בהיי באר (נראה לי)

נכון, זה HB.
אבל כמו שנאמר, זה פסול. כל נושא השימוש בסטרואידים בעייתי,
כולם שם משתמשים, השאלה את מי תוספים (לא לכולם עושים בדיקות, ותתפלאו שגם לא בהכרח למי שהולך על שיא עולם!)

זה לא טמטום זה החוקים.

זה מתיש כל עניין הסטרואידים, הרי גם אם בודקים אותם והם יוצאים נקיים ברור לאיגוד שהם על חומרים ...
אני באמת לא מבין מה הבעיה לאשר סטרואידים

• פותח/ת השרשור
ואולי אתה טועה?
אבל יש צורך להתחשב גם במשקל גוף של שניהם..
אני לא טועה, אל תהיה תמים, בכל ספורט שיש בו כסף יש סטרואידים
תכף תגיד לי שיוסיאן בולט הוא רק על אבקות חלבון, ורוני קולמן שותה רק מיץ תפוזים טבעי סחוט

אני לא טועה, אל תהיה תמים, בכל ספורט שיש בו כסף יש סטרואידים
תכף תגיד לי שיוסיאן בולט הוא רק על אבקות חלבון, ורוני קולמן שותה רק מיץ תפוזים טבעי סחוט
צניעות לא תזיק לאף אחד.

• פותח/ת השרשור
צניעות לא תזיק לאף אחד.
אמרתי שאני לא טועה בעניין הספציפי הזה, זה כמו שמישהו יבוא ויגיד שפיל הית' טבעי, יהיה לי ברור שאני צודק כשאני אגיד לו שהוא טועה. אותו דבר, בן אדם שבר שיא עולם, במקצוע שכולו חומרים = הוא לא טבעי

אמרתי שאני לא טועה בעניין הספציפי הזה, זה כמו שמישהו יבוא ויגיד שפיל הית' טבעי, יהיה לי ברור שאני צודק כשאני אגיד לו שהוא טועה. אותו דבר, בן אדם שבר שיא עולם, במקצוע שכולו חומרים = הוא לא טבעי
אני בטוח. לא אמרתי שפיל הית טבעי, וגם לא אמרתי שהנורווגי לא לוקח סמים. אולי בגלל שיש בדיקות אז הואלא יכול לצרוך סמים שמלנצייאב צורך? חשבת על זה? אני מבין שכואב לך על מלנצייאב, גם לי כאב על קירק קראווסקי.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח. לא אמרתי שפיל הית טבעי, וגם לא אמרתי שהנורווגי לא לוקח סמים. אולי בגלל שיש בדיקות אז הואלא יכול לצרוך סמים שמלנצייאב צורך? חשבת על זה? אני מבין שכואב לך על מלנצייאב, גם לי כאב על קירק קראווסקי.
נכון הוא לא יכול, אבל אני מדבר שורה תחתונה - מאלאניצ'ב הסקביט יותר
לא כואב לי כלום (חוץ מהגב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית