עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טכנית, כן.כל עוד לא תפסו אותו הוא הסקוואטר הטבעי הכי חזק בעולם. אם יתפסו, אז לא.
אני חושב שזה התעסקות בקקה מי יותר חזק. הריבוי איגודים פשוט לא מאפשר אתזה. אלא אם השיאן הוא מIPF או משהו בסגנון. גם זה שחלק מאיגודים זה סטנד וחלק מונליפט וכו'.טכנית, כן.
אבל זה כמו שתאמר שיוסיאן בולט הוא הרץ הטביע הכי טוב בעולם
כולנו יודעים שהוא לא טבעי.
לא שזה הופך את ההישגים שלהם ללא פחות ממטורפים
אם זה התעסקות בקקה מי יותר חזק, אז מה כולנו עושים כאן?אני חושב שזה התעסקות בקקה מי יותר חזק. הריבוי איגודים פשוט לא מאפשר אתזה. אלא אם השיאן הוא מIPF או משהו בסגנון. גם זה שחלק מאיגודים זה סטנד וחלק מונליפט וכו'.
הריבוי איגודים לא מאפשר אתזה. צריכים איגוד אחד חזק וייצוג אולימפי, יפתור את כל הבעיות של הענף. זה די בעייתי להגיד מי הכי חזק.אם זה התעסקות בקקה מי יותר חזק, אז מה כולנו עושים כאן?
כל הספורט הזה הוא מי יותר חזק
נראה לי שאין אף אחד בפורום עם רטיו 2.8 בסקוואט 🏋️😅פחח רטיו 2.8 סה"כ...
יש פה חבר'ה חזקים יותר...
אופק בן ציון ומייק-ששניהם "במקרה" מנהלי הפורום הזה.נראה לי שאין אף אחד בפורום עם רטיו 2.8 בסקוואט 🏋️😅
לא רק...אופק בן ציון ומייק-ששניהם "במקרה" מנהלי הפורום הזה.
לא חושב שיש להם פי 2.8 אבל אולי אני טועהאופק בן ציון ומייק-ששניהם "במקרה" מנהלי הפורום הזה.
האמת היא שבכלל לא דיברתי על אף אחד מהם. 😃לא חושב שיש להם פי 2.8 אבל אולי אני טועה
יש לך לינק למקום שהם כתבו שיש להם או פרסמו סרטון?
-N מייק-במחשבה שנייה זה בערך 2.7 ברטיו, זה סרטון ישן, מעניין כמה הסקוואט שלו עכשיו. לאופק יש ת292.5שהוא שבר שיא עולם על 110 קילו. הם לא רחוקים בכלל.
על מי דיברת?האמת היא שבכלל לא דיברתי על אף אחד מהם. 😃
זה רטיו של בערך 2.55...
לאופק זה בערך 2.65...
לא אמרתי שהם רחוקים אמרתי שלדעתי אין להם רטיו 2.8 וזה נכון
על מי דיברת?
צודק ✋🛑✋זה רטיו של בערך 2.55...
לאופק זה בערך 2.65...
על מי דיברת?
על אנשי ה-3+, ולא חייב בסקוואט.זה רטיו של בערך 2.55...
לאופק זה בערך 2.65...
על מי דיברת?
דיברתי על סקוואט... לא דדליפט אם לזה התכוונתעל אנשי ה-3+, ולא חייב בסקוואט.
בדלליפט יש פה הרבה חברה שנותנים 3+ אפילו.דיברתי על סקוואט... לא דדליפט אם לזה התכוונת
אני חושב הכוונה זה 3XXבדלליפט יש פה הרבה חברה שנותנים 3+ אפילו.