הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פרוטוקולי השומן העיקש - מאמר חדש

האמת שנסיתי על הליכון 🙄
אוקי, מחר אני אלך להרים ואעשה את זה, 5 דקות מהבית

וכן אני מניח שזה די מוות, יש לי עוד זיכרונות מיום סיירות

האמת שנסיתי על הליכון 🙄
אוקי, מחר אני אלך להרים ואעשה את זה, 5 דקות מהבית

וכן אני מניח שזה די מוות, יש לי עוד זיכרונות מיום סיירות

זה באמת ספרינטים על הליכון אני מבין אותך עד שהמהירות מגיע נניח לאזור ה-20 זה 20 שניות ואז בעצם לא יוצא לך לרוץ ומצד שני עד שאתה מוריד מהירות לא יוצא לך לנוח , ספרינטים והליכון לא הולך ביחד וזה ידוע. בכלל שאתה רוצה לבדוק את סף היכולות שלך בדברים אירוביים עדיף בלי מכשירים כי בסופו של דבר המכשיר מגביל אותך בצורה כזאת או אחרת.

כן באמת לא היסתדרתי ממש עם הספרינטים בהליכון, חשבתי שזה דבר שיגרתי. (לא ידעתי שאימונים כאלו עדיף לעשות בחוץ)

מחר אני מקווה להיות מספיק כשיר בבוקר ואני ארביץ אימון בהרים ואני אגיד איך היה.
תודה רבה לך על הערות וההסברים, מעריך

כן באמת לא היסתדרתי ממש עם הספרינטים בהליכון, חשבתי שזה דבר שיגרתי. (לא ידעתי שאימונים כאלו עדיף לעשות בחוץ)

מחר אני מקווה להיות מספיק כשיר בבוקר ואני ארביץ אימון בהרים ואני אגיד איך היה.
תודה רבה לך על הערות וההסברים, מעריך

בכיף.
יום אחרי הספרינטים תתכונן לרגליים תפוסות כאילו הרבצת סקוואטים מטורפים.

חחח מקווה להרגיש כמה שפחות, אני עוד מנסה להחזיר את משקלי הסקוואט\דדליפט לאחר 3 חודש בלי

חחח מקווה להרגיש כמה שפחות, אני עוד מנסה להחזיר את משקלי הסקוואט\דדליפט לאחר 3 חודש בלי

עוד טיפ!
אם אתה עושה ספרינטים ואת האימונים האלה מומלץ בחום להוריד עומסים ברגליים ואפשר אפילו לוותר על אימוני רגליים. ספרינטים בעליות זה אימון רגליים לכל דבר.

זה באמת נכון, אבל עדיין קצת כואב לראות את עצמך עושה משקלים נמוכים ב50 קילו ממה שהיית עושה כרגיל >_>

בגלל זה תמיד יש לי סיבוכים עם ריצות טובות ואימוני רגליים (שמיסתכמים בדדליפט וסקוואט)

אתה לא רץ על הליכון אני מקווה , כי זאת טעות לבצע את הפרוטוקול הזה על הליכון מהסיבה הפשוטה שעד שאתה מעלה מהירות ועד שאתה מוריד הכל הולך.

שאני עושה את הפרוטוקול ה-3 אני הולך לדיונה ( חול + עלייה ) ונותן שם 15 שניות ספרינט ויורד את העלייה בהליכה למשך 45 שניות , זה מוות.

לא לכל אחד יש דיונות לייד הבית או הרים לרוץ בהם, אבל אפשר להסתדר יופי בהליכון באמת שזה שטויות, שבוע שעבר עשיתי ספרינטים של 30 שניות על דקה מנוחה במהירות 17 בהליכון ומחר אני רוצה לעלות ל 18 נראה לי... חוץ מזה שקראתי שעדיף דווקא כן לרוץ במסילה.
הקטע של ה 5 דקות מנוחה בין הספרינטים לאירובי בעצימות בינונית כזה חשוב?
אני חושש פשוט שאם אני ארד לנוח אני לא בדיוק אחזור להמשך :🙁

לא לכל אחד יש דיונות לייד הבית או הרים לרוץ בהם, אבל אפשר להסתדר יופי בהליכון באמת שזה שטויות, שבוע שעבר עשיתי ספרינטים של 30 שניות על דקה מנוחה במהירות 17 בהליכון ומחר אני רוצה לעלות ל 18 נראה לי... חוץ מזה שקראתי שעדיף דווקא כן לרוץ במסילה.
הקטע של ה 5 דקות מנוחה בין הספרינטים לאירובי בעצימות בינונית כזה חשוב?
אני חושש פשוט שאם אני ארד לנוח אני לא בדיוק אחזור להמשך :🙁

כן זה חשוב מאוד.
שמע, כל אחד זה עניין אחר בשבילי ספרינט זה 27+ קמ"ש ושבהליכון אני שם 20 קמ"ש זה מתגברת...

טוב עשיתי היום את הפרוטוקול 3: 5 דק' חימום כולל, 5 דק' ספרינטים (15 שניות ספרינט, 45 שניות הליכה), 5 דק' מנוחה, 40 דק' אירובי ריצה קלה שרובה על דשא. היה דיי קשה. מאמין שלאט לאט זה ישתפר.
נעזרתי בהאמר ג'ל שהיה לי בבית בטעם תפוח קינמון, נחמד דווקא ולמרות שלא אכלתי כלום לפני הריצה (5 שעות לפני רק אכלתי) זה עזר לי לרוץ ולא הרגשתי רעב.

עשיתי היום גם את אותו פרוטוקול, 10 דקות ספרינטים במהירות 18 בהליכון- 30 שניות ספרינט על דקה מנוחה..
5 דקות מנוחה שלאחריהן 35 דקות אירובי מהירות 12...
היה די כיף רק הבעייה שקשה להתאושש מדבר כזה תוך יום

טוב עשיתי היום את הפרוטוקול 3: 5 דק' חימום כולל, 5 דק' ספרינטים (15 שניות ספרינט, 45 שניות הליכה), 5 דק' מנוחה, 40 דק' אירובי ריצה קלה שרובה על דשא. היה דיי קשה. מאמין שלאט לאט זה ישתפר.
נעזרתי בהאמר ג'ל שהיה לי בבית בטעם תפוח קינמון, נחמד דווקא ולמרות שלא אכלתי כלום לפני הריצה (5 שעות לפני רק אכלתי) זה עזר לי לרוץ ולא הרגשתי רעב.

לאיזה אחוז שומן הגעת שאתה עושה את הפרוטוקול ?

לאיזה אחוז שומן הגעת שאתה עושה את הפרוטוקול ?
אין לי מושג ממש. יש לי קצת פאק בגוף. 4 קוביות רואים ואפילו כמעט את 2 התחתונות, אבל המותניים נשארו. עכשיו אצלי זה קצת בעייה בגלל שהייתי פעם שמן אז נשאר עודף עור שניתן ממש למתוח אותו לכן קשה להבחין אם זה שומן או עור (אני אצלם את זה בהזדמנות).

חוץ מזה הבנתי שאין בעיה לעשות את זה על אחוז שומן גבוה יותר מ-10 (אני מעריך את עצמי 12 אחוז שומן).
אני לא רואה סיבה שלא, זה באמת אחלה, מעביר את האימון מאוד מהר וזה כיף אדיר.
*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית