הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוגה

תלוי. יש מגוון רחב של אימוני יוגה וזה תלוי גם במשך הפעילות, העצימות ושלל דברים אחרים. בוא נגיד שזה שורף הרבה פחות מלעשות אימון אירובי כמו ריצה, אופניים, אליפטיקל וכדומה.

• פותח/ת השרשור
המטרה היא לשרוף כמה שפחות אני במסה. אימון יוגה של שעה וחצי, זה נראה לי חרטא אבל יש נשים לא רעות בכלל

יצא לי פעם למדוד אימון של שעה וחצי של יוגה אשטנגה, יצא 500 קלוריות (דרך אגב באותו אימון הבחור שלידי - גבוה ורזה ממני - שרף 900!)
האפליה הזו לא מצאה חן בעיניי..

יצא לי פעם למדוד אימון של שעה וחצי של יוגה אשטנגה, יצא 500 קלוריות (דרך אגב באותו אימון הבחור שלידי - גבוה ורזה ממני - שרף 900!)
אם יורשה לי לשאול איך בדיוק את מודדת את זה?

• פותח/ת השרשור

את בטח מתכוונת לאיזה מד קלוריות ששמים על היד, בקיצור זה חרטא
ואני לא מאמין שאפשר לשרוף באימון יוגה 500 קלוריות

למה לא? לתוך השעון הזנתי נתוני משקל וגובה, דופק מקסימלי וממוצע. יש דרך יותר מדויקת לחישוב של הוצאה קלורית?
500 קלוריות לשעה וחצי של יוגה נשמע לי ממש סביר ואפילו קצת נמוך ביחס לרמת הקושי של השיעור
נשים לא רעות בכלל
אהבתי!

למה לא? לתוך השעון הזנתי נתוני משקל וגובה, דופק מקסימלי וממוצע. יש דרך יותר מדויקת לחישוב של הוצאה קלורית?
500 קלוריות לשעה וחצי של יוגה נשמע לי ממש סביר ואפילו קצת נמוך ביחס לרמת הקושי של השיעור
יש דרכים קצת יותר יקרות של חישוב הוצאה קלורית. בטח ובטח שלא שעון דופק... אני ישחק שחמט שעה וחצי על דופק ממוצע של 130 ואני ישרוף 500 קלוריות? אי אפשר להסתמך על דופק בשביל לבדוק הוצאה קלורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית