נק' מוניטין:
14
- 51
- 5
82 קילו
73 קילו על 1.69
73 קילו על 1.69
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחשלי.. בסביבות 68-70, כמה אחוז שומן אתה מעריך שאני ?תותח ! ירידה מאוד יפה , תמשיך ככה אתה רק מתחטב ומתחטב !
מה המטרה לאן להגיע בחיטוב הזה ?
אני גרוע בלהעריך אבל אני חושב ש13 מה שכן תרד עודתודה אחשלי.. בסביבות 68-70, כמה אחוז שומן אתה מעריך שאני ?
,תודה אחי .. יש לך קצת טיפים להאצת החיטוב ?17 אחוז
בהצלחה תמשיך לרדת עד מצב של 13-14 ותעשה מסה נורא נקיה ומוקפדת עם אירובי.. כי לרדת נמוך יותר מזה לא תצליח לדעתי
מקפיד לאכול עד 100 גרם פחמימה ביום, 150 גרם חלבון, בדרך כלל פחימהמה מחזה עוף בשר ואבקת חלבוןלא כי אני לא יודע מה אתה עושה בדיוק אז תספר לי
זה לא מדויקמקפיד לאכול עד 100 גרם פחמימה ביום, 150 גרם חלבון, בדרך כלל פחימהמה מחזה עוף בשר ואבקת חלבון
פחמימה בעיקר מאורז/אורז מלא.. AB 3-4 פעמים בשבוע, עכשיו התחלתי לשלב אינרטרוולים ספרינטים
אוכל בסביבות 1600-700 קלוריות ביום, ארוחת ציט בשבוע במקרים נדירים 2.
ירקות ופירות אני לא אוכל כי אני לא אוהב חוץ מבצל מטוגן שאני עושה אותו עם קצת שמן בשמן זית,
מתפוח אדמה אני נשתדל להמנע ואוכל מידי פעם
זה לא מדויק
מדויק זה להגיד את התפריט שלך בכמויות של גרמים אחד לאחד.
'בסביבות' 'בערך' 'משתדל'
איך תגיע לתוצאות ככה? למה צ'יט אחד או שניים בשבוע תחטב כמו בנאדם זה לא מסה.
יש לך הרבה טעויות לדעתי בצורה שבה אתה מחטב
לא רק שאין לי מה לאבד גם בגלל שזה חיטוב ראשון שלי אז גם העלתי את מסת השריר, וראית למעלה איך הגעתי לתוצאות ככה 😃זה לא מדויק
מדויק זה להגיד את התפריט שלך בכמויות של גרמים אחד לאחד.
'בסביבות' 'בערך' 'משתדל'
איך תגיע לתוצאות ככה? למה צ'יט אחד או שניים בשבוע תחטב כמו בנאדם זה לא מסה.
יש לך הרבה טעויות לדעתי בצורה שבה אתה מחטב
לא צריך גם צ'יט אחד בשבוע לדעתי..לא רק שאין לי מה לאבד גם בגלל שזה חיטוב ראשון שלי אז גם העלתי את מסת השריר, וראית למעלה איך הגעתי לתוצאות ככה 😃
שאמתי שאכלתי שתי ציטים בשבוע זה היה פעם אחת ב3 חודשים .. כל השאר פעם אחת
ואני מדויק 145 גרם במקום 150 גרם לא יהרוג אותי
ומה הטעויות שלי בחיטוב ?
אני סופר כל יום מה אני אוכל ובודק שאני מגיע לערכים.. ציט אחד בשבוע זה סבבה זה נותן לי מוטיבציה וכוח להמשיך ולא מייאש אותי.. מה גם שאין לי עוד שבוע תחרות ללכת אליה ויש לי את כל הזמן שבעולם .. חוץ מזה שפעם בשבוע זה לא הכי קריטי,לא צריך גם צ'יט אחד בשבוע לדעתי..
הטעויות שלך שאתה קודם כל לא מפרט לי מה אתה אוכל אז מן הסתם שאתה בעצמך לא יודע.
דבר שני AB לא מומלץ בחיטוב מאחר ואין מספיק גירוי להכניס בזמן אימון קצר של עד 50-60 דקות, לכן מומלץ שתעבור לABC כי תצטרך גם לעשות אירובי אחרי אימון בכל מקרה.
150 חלבון לדעתי זה גם מעט
מה שבא לךאני סופר כל יום מה אני אוכל ובודק שאני מגיע לערכים.. ציט אחד בשבוע זה סבבה זה נותן לי מוטיבציה וכוח להמשיך ולא מייאש אותי.. מה גם שאין לי עוד שבוע תחרות ללכת אליה ויש לי את כל הזמן שבעולם .. חוץ מזה שפעם בשבוע זה לא הכי קריטי,
ומה זה אירובי אחרי אימון לאיזה אירובי אתה מתכוון ?
סבבה.. ואהבתי את העדכון קטלנייימה שבא לך
חח לא עדכני אבל תודהסבבה.. ואהבתי את העדכון קטלנייי