הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בגיינר.

AvihuYiftah

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,
אני בן 21 משוחרר לא מזמן מצה"ל. גובה 1.69 משקל 60 ק"ג.
לאחר קריאת אינסוף מאמרים באינטרנט ובאתר, התחלתי לפני שבוע וחצי את תכנית ה-SS בשילוב תפריט מפורט.
נכון לעכשיו, אני אוכל כ-20 דקות לאחר האימון חפיסת טונה במים ו400 מ"ל חלב 1%, ולאחר שעה את הארוחה הגדולה. חשוב לציין כי שבוע וחצי לאחר תחילת התכנית, הגוף שלי עדיין מנסה להתרגל לכמות הקלוריות הלא רגילה שאני מכניס אליו, וברוב הימים יש לי תחושת שובע ביחד עם תחושת הקאה קלה.
אני מעוניין לדעת האם כדאי/מומלץ להחליף את זה לשימוש בגיינר ומה זה כולל.

נערך לאחרונה:
שלום,
אני בן 21 משוחרר לא מזמן מצה"ל. גובה 1.69 משקל 60 ק"ג.
לאחר קריאת אינסוף מאמרים באינטרנט ובאתר, התחלתי לפני שבוע וחצי את תכנית ה-SS בשילוב תפריט מפורט.
נכון לעכשיו, אני אוכל כ-20 דקות לאחר האימון חפיסת טונה במים ו400 מ"ל חלב 1%, ולאחר שעה את הארוחה הגדולה. חשוב לציין כי שבוע וחצי לאחר תחילת התכנית, הגוף שלי עדיין מנסה להתרגל לכמות הקלוריות הלא רגילה שאני מכניס אליו, וברוב הימים יש לי תחושת שובע ביחד עם תחושת הקאה קלה.
אני מעוניין לדעת האם כדאי/מומלץ להחליף את זה לשימוש בגיינר ומה זה כולל.

תתחיל מזה שתחליף את המאכלים שלך ליותר טעימים(טונה בשמן-חלב 3% וכו, ולא מה אתה אוכל),
תן לזה עוד שבוע שבועיים, תראה אם אתה ממש סובל ובא לך גיינר לך על זה.

אני אישית מוצא את המזונות שאני יכול לאכול בכמויות ודובק בהם לאורך כל המסה.

אני בעד גיינר לכאלה שלא מסוגלים לאכול.
זה גם טוב לעצלנים או כאלה שאין זמן לבשל. וגם חוסך את הכאבי ראש של החישוב קלורי כי במנה אחת יש בערך 1200 קלוריות ואז מספיק שאכלת שתי ארוחות גדולות ביום יצאת מידי חובה

מספיק שאכלת שתי ארוחות גדולות ביום יצאת מידי חובה
זה בדיוק מה שלא טוב ברעיון הזה. באוכל "אמיתי" יש עוד המון חומרים שהגוף צריך, ואני לא מדבר רק על ויטמינים ומינרלים שכולם מכירים, אלא כל מיני תרכובות משונות שמידי פעם שומעים עליהן (ליקופן, רזבטרול, קרוטנואידים - סתם שלושה מתוך כמה אלפים) ושחסרונם עלול לפגוע.

בגיינר אין ויטמינים ומינרלים? מה רע נגיד לאדם בתקופת המסה שזקוק ל2500 קלוריות. להשיג את זה בעזרת גיינר שזה 1200 פלוס שתי סטייקים עם פיתה ירקות וחומוס שזה עוד 800 יחס עם שתייה. ועוד ארוחה של שתי ביצים עם פיתה פלוס זיתים ונקניק סלמי עם קצת ירקות שנותנות עוד 500 קלוריות?

Back
למעלה תחתית