עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממתיקים מלאכותיים אינם מזיקים בכמויות נורמליות אלא אם אתה עכברוש זכר שצורך סכרין. תקן אותי אם אני טועה.מלאים ברעלים
ממתיקים מלאכותיים אינם מזיקים בכמויות נורמליות אלא אם אתה עכברוש זכר שצורך סכרין. תקן אותי אם אני טועה.
מה לא ברור כאן? לפני כמה עשורים עשו מחקר על עכברושים ומצאו שסכרין גורם להם (רק לזכרים) סרטן של שלפוחית השתן. קמה בהלה גדולה עד שהתברר מאוחר יותר שזאת תגובה ספציפית לאותם יצורים בלבד. השם הרע של הממתיקים המלאכותיים קשור, במידה רבה, לאותה תקופה.
מה לא ברור כאן? לפני כמה עשורים עשו מחקר על עכברושים ומצאו שסכרין גורם להם (רק לזכרים) סרטן של שלפוחית השתן. קמה בהלה גדולה עד שהתברר מאוחר יותר שזאת תגובה ספציפית לאותם יצורים בלבד. השם הרע של הממתיקים המלאכותיים קשור, במידה רבה, לאותה תקופה.
אה, ולעניין ה"כמויות הנורמליות" הנתונים אינם מול עיני, אבל אם אתה שותה עשרה ליטר דיאט קולה ביום כדאי לך לבדוק את הכמות המומלצת.
הבנתי קצת מאוחר... אני חושב שזה משתנה בהתאם לממתיק וצריך לבדוק בנפרד את ההמלצות של ה FDA או איזה גוף דומה.הכוונה הייתה ל"כמויות הנורמליות"; סיקרן אותי לדעת מה הן.
אופס, סליחה. תיקנת!*תקני