הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
יש לי 2 בקבוקונים 90 כדורים כל אחד של קריאטין של החברה SupHerb שקיבלתי בחינם.
מה אתם אומרים, כדאי להתחיל איתם וכשהם ניגמרים להתחיל להשתמש בקריאטין אבקה שאני אקנה? או שלא מחליפים באמצע?
וגם מישהו מכיר את החברה הזאת? הם טובים?
ואם אני מחליט כן לקחת בכדורים אז לקחת חמש כדורים במכה? כי זה 1000mg כדור אחד.
או לחלק במהלך היום? או שזה לא משנה?

תודה רבה מראש!
D=

זה לא משנה אם אתה מחליף באמצע או לא כי בסופו של דבר הכדורים עשויים ברובם מאבקת קריאטין בכל מקרה.לא מכיר ספציפית את החברה הזאת אבל אם הקריאטין הוא קריאטין מונוהייטרד (מקווה שרשמתי את זה נכון) אז לא צריכה ליהיות שום בעיה.תזמין כבר עכשיו עוד קריאטין.

• פותח/ת השרשור
ניראה לי יום ראשון לפני הבסיס אני פשוט אקפוץ רגע לקנות ולהעיף את הכדורים האלה...אני מעדיף אבקה.
כמה קריאטין עולה?
וכמה כדאי לי ליקנות? קילו? כי אני מתחיל חיטוב עוד כחודשיים.(שאלה על הדרך.....בחיטוב ממשיכים לקחת קריאטין?)

ניראה לי יום ראשון לפני הבסיס אני פשוט אקפוץ רגע לקנות ולהעיף את הכדורים האלה...אני מעדיף אבקה.
כמה קריאטין עולה?
וכמה כדאי לי ליקנות? קילו? כי אני מתחיל חיטוב עוד כחודשיים.(שאלה על הדרך.....בחיטוב ממשיכים לקחת קריאטין?)
תקנה שיהיה..הכי הרבה שמור למאסה הבאה..
ואנ אקח את הכדורים בכיף

• פותח/ת השרשור
תקנה שיהיה..הכי הרבה שמור למאסה הבאה..
ואנ אקח את הכדורים בכיף
תאמת בכיף הייתי מביא לך אחי אבל זה כבר שמור לחבר מהבסיס שלי.
וכמה שאלות מהירות על קריאטין אם אפשר....
1. בחיטוב שמעתי לוקחים דווקא קריאטין....לא מספיקים....זה נכון?
2.אני יודע שקריאטין זה טיבעי ולא מזיק והכל....אבל 5 גרם ביום זה לא כאילו אני דופק קילו בשק ביום?....(שזה לא בריא בכלל)
3. בימי מנוחה אני לוקח קריאטין?

תודה רבה מראש אנשים חולה על הפורום הזה! D=

עדיף לא להפסיק כי בחיטוב אתה מאבד מסת שריר ועם הקריאטין זה קורה הרבה פחות.גם מ20 גרם ביום לא יהיה לך שום נזק.אתה ממשיך לקחת קריאטין כל הזמן,5 גרם ביום,בלי תקופה העמסה,בלי סייקלים,פשוט כל בוקר,עוד לפניי שצחצחת שיניים אפילו כפית קריאטין על בטן ריקה עם הרבה מים וכמובן תשתה הרבה מים במשך היום.

• פותח/ת השרשור
עדיף לא להפסיק כי בחיטוב אתה מאבד מסת שריר ועם הקריאטין זה קורה הרבה פחות.גם מ20 גרם ביום לא יהיה לך שום נזק.אתה ממשיך לקחת קריאטין כל הזמן,5 גרם ביום,בלי תקופה העמסה,בלי סייקלים,פשוט כל בוקר,עוד לפניי שצחצחת שיניים אפילו כפית קריאטין על בטן ריקה עם הרבה מים וכמובן תשתה הרבה מים במשך היום.

לישתות אני שותה איזה 4 ליטר ברגיל אז זה לא בעיה.
אבל זה בסדר לשים את זה בשייק שלי בבוקר? בשניה שאני מתעורר אני שותה שייק.

לישתות אני שותה איזה 4 ליטר ברגיל אז זה לא בעיה.
אבל זה בסדר לשים את זה בשייק שלי בבוקר? בשניה שאני מתעורר אני שותה שייק.

כןןןןןן

יש מאמר על הקריאטין בפורטל \ תעשה חיפוש באתר דיברו על זה הכי הרבה פה.

תאמת בכיף הייתי מביא לך אחי אבל זה כבר שמור לחבר מהבסיס שלי.
וכמה שאלות מהירות על קריאטין אם אפשר....
1. בחיטוב שמעתי לוקחים דווקא קריאטין....לא מספיקים....זה נכון?
2.אני יודע שקריאטין זה טיבעי ולא מזיק והכל....אבל 5 גרם ביום זה לא כאילו אני דופק קילו בשק ביום?....(שזה לא בריא בכלל)
3. בימי מנוחה אני לוקח קריאטין?

תודה רבה מראש אנשים חולה על הפורום הזה! D=
1. לא הבנתי
2. "מקילו בשק ביום?????" .. לא הבנתי 2.
3. כן

• פותח/ת השרשור
1. לא הבנתי
2. "מקילו בשק ביום?????" .. לא הבנתי 2.
3. כן
1. השאלה הייתה אם אני מתחיל חיטוב האם אני מפסיק את השימוש בקריאטין. ענו לי כבר שלא כי קריאטין גורם לפחות איבוד של שריר בתקופת החיטוב.
2.מקילו בשר* חחחחחח
3. תודה 😃

אני אוהב לשתות אחרי אימון לא נראה לי שיש הבדל..
פשוט יש מחקרים שמראים שאחרי אימון זה יותר עדיף..
בגדול לא משנה

1. השאלה הייתה אם אני מתחיל חיטוב האם אני מפסיק את השימוש בקריאטין. ענו לי כבר שלא כי קריאטין גורם לפחות איבוד של שריר בתקופת החיטוב.
2.מקילו בשר* חחחחחח
3. תודה 😃
2. רגע רגע רגע....בוא נעשה סדר.
קריאטין זה חומר בפני עצמו - שקיים בבשר.
בשביל להגיע ל5 גרם קריאטין מבשר בלבד צריך לאכול כ - 1ק"ג.
לקיחת 5 גרם מתוסף - לא מדמה אכילת בשר בשום צורה חוץ מזה שזה מכיל אותה כמות קריאטין,זה הכל!

• פותח/ת השרשור
2. רגע רגע רגע....בוא נעשה סדר.
קריאטין זה חומר בפני עצמו - שקיים בבשר.
בשביל להגיע ל5 גרם קריאטין מבשר בלבד צריך לאכול כ - 1ק"ג.
לקיחת 5 גרם מתוסף - לא מדמה אכילת בשר בשום צורה חוץ מזה שזה מכיל אותה כמות קריאטין,זה הכל!
חחח אז זאת בדיוק הייתה השאלה. היה לי את הפחד שזה ממש מעמיס על מערכת העיכול אבל אני סומך על המילה של אנשים בפורום הזה במקביל לזה שאני ממשיך ללמוד וללמוד כמו תמיד P=
תודה רבה אחי אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי D=
אני אוהב לשתות אחרי אימון לא נראה לי שיש הבדל..
פשוט יש מחקרים שמראים שאחרי אימון זה יותר עדיף..
בגדול לא משנה
אני גם יכול לקחת אז זה בשייק אחרי אימון אבל החשיבה שלי זה שאחרי אימון אצלי זה כבר 10 בלילה ועוד שעתיים ככה אני הולך לישון ולא שותה בזמן השינה....אז יכול להיות שאני יקום עם כאב ראש או משהו בכיוון....(לא יודע....חשיבה שלי חחחח)
מה הביסוס של המחקרים שקראת? עדיף באיזה הבט? אם תוכל להביא את המחקרים אני אודה לך D=

• פותח/ת השרשור
אם תוכל להביא את המחקרים אני אודה לך
במאמר על חלון ההזדמנויות שהתפרסם לאחרונה בפורטל מוזכר מחקר של Cribb לפיו צריכה של קריאטין, חלבון ופחמימה בסביבות האימון היו עדיפים על צריכתם בבוקר ובערב. מאחר ונבדק המכלול של כל השלושה אי אפשר להסיק לגבי צריכה של כל רכיב, אבל מי שממילא אוכל חלבונים ופחמימות סביב האימון יכול להוסיף גם את הקריאטין, אם לא יועיל בטח לא יזיק.

• פותח/ת השרשור
במאמר על חלון ההזדמנויות שהתפרסם לאחרונה בפורטל מוזכר מחקר של Cribb לפיו צריכה של קריאטין, חלבון ופחמימה בסביבות האימון היו עדיפים על צריכתם בבוקר ובערב. מאחר ונבדק המכלול של כל השלושה אי אפשר להסיק לגבי צריכה של כל רכיב, אבל מי שממילא אוכל חלבונים ופחמימות סביב האימון יכול להוסיף גם את הקריאטין, אם לא יועיל בטח לא יזיק.
עדיין לא הייתה לי הזדמנות לקרוא את המאמר אבל אני עוד אקרא.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית