הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במדרגות בבניין בתור אירובי?

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
מה אתם אומרים על עלייה של 16 קומות במדרגות בבניין בתור אירובי?
לרוץ אני לא יכול בגלל בעיות בברכיים, שמשום מה מופיעות רק בריצה, בסקוואט או עליה במדרגות לא קורה להן כלום.

יש בעייה רפואית כלשהי?
אם לא משהו מאובחן וידוע, אפשרי להתחזק בסקוואט ואחרי שכבר מתחזקים לחזור לרוץ. זה יפסיק לכאוב, במידה והסקוואט מבוצע כמו שצריך.
אבל כמובן שהשאלה היא למה דווקא לרוץ, אם המטרה היא חיטוב יש עוד הרבה אפשרויות לשרוף קלוריות חוץ מריצה - זה לא עקרוני איך.

• פותח/ת השרשור
יש בעייה רפואית כלשהי?
אם לא משהו מאובחן וידוע, אפשרי להתחזק בסקוואט ואחרי שכבר מתחזקים לחזור לרוץ. זה יפסיק לכאוב, במידה והסקוואט מבוצע כמו שצריך.
אבל כמובן שהשאלה היא למה דווקא לרוץ, אם המטרה היא חיטוב יש עוד הרבה אפשרויות לשרוף קלוריות חוץ מריצה - זה לא עקרוני איך.
יש בעיה רפואית מאובחנת, חוסר פרופורציה בגמישות פיקת הברך, משהו כזה, היה לי את זה כל החיים.
והסקוואט שלי די חזק, והטכניקה מושלמת, כל הזמן מחמיאים לי על זה חח (עושה ASS TO GRASS)
ומה עוד אפשר לעשות חוץ מריצה מחוץ למכון? האמת עכשיו אני עושה אופניים במכון, אבל עוד חודשים כשייגמר לי המנוי אני חוזר להתאמן בבית, אז אני מחפש תחליף..

יש בעיה רפואית מאובחנת, חוסר פרופורציה בגמישות פיקת הברך, משהו כזה, היה לי את זה כל החיים.
והסקוואט שלי די חזק, והטכניקה מושלמת, כל הזמן מחמיאים לי על זה חח (עושה ASS TO GRASS)
ומה עוד אפשר לעשות חוץ מריצה מחוץ למכון? האמת עכשיו אני עושה אופניים במכון, אבל עוד חודשים כשייגמר לי המנוי אני חוזר להתאמן בבית, אז אני מחפש תחליף..
גם לי הייתה פציעה קשה בברך ועברתי ניתוח... סקוואט עשה את העבודה.
אני שוכר בתקופה שלא יכולתי להתאמן בגלל הרגל, היה לי שק איגרוף בבית, קניתי כפפות והתחלות לקרוע את עצמי במשך רבע שעה. מה עם שחייה?

שק איגרוף זה באמת רעיון לא רע, אפשר לעשות איתו אינטרוולים מטורפים.
אתה יכול לנסות אולי קפיצה בחבל.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות
אכן עליה במדרגות נראה לי כאינטרווליים מצוינים
pala^ זה בעיות ברכיים מלידה אצלי, בגלל גביהה מהירה, לא מפציעה, אבל גם לי סקוואטים מאוד שיפרו את המצב 😃
שק איגרוף אין לי כרגע אבל תודה על ההצעה.
ושחיה אני אצטרך לשלם לכניסה לבריכה, מה שלא כל כך באלי לעשות חחח

הבעיה עם עלייה מהירה במדרגות זה שמבנה גרם המדרגות יגרום לראש "להסתובב".

התשובה באדום

אין עם זה בעיה בתור אירובי.. הרי ריצה זה סוג של ניגוד משקל גוף, עליה במדרגות זה גם ניגוד של משקל הגוף
היה תקופה שיצא לי לעשות את זה המון, לעלות 11 קומות ולרדת למשך שעה וחצי עם מוזיקה באוזניים
זה אירובי די אינטסיבי - ואותה תקופה גם רציתי לרדת באחוזי שומן וזה תרם המון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית