הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כרס

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
יש לי ויכוח אם אח שלי לגבי עניין הכרס בבטן.
לו יש כרס(בן 32) והוא טוען שזה בגלל הגיל(הוא בכלל לא שמן הוא שוקל 75 קילו וגובהו 1.73 )אני טוען שזה בגלל אחוזי שומן גבוהים ומסת שריר נמוכה.
השאלה שלי היא אם ניקח את אותו בנאדם האם בגיל 20 שהוא שוקל 72 ובגיל 40 שהוא שוקל 72 הכרס שלו תיהיה זהה במראה במידה ולא התאמן מעולם אימון משקולות?
כמובן שאני לא מדבר על גילאי 50+ כי הבנתי שרק משם מתחילה ירידה רצינית במסת שריר וספיחה גדולה של שומן.

שאלה שנייה היא לגבי אדם מאומן בעל מסת שריר מכובדת. במידה והפסיק להתאמן שנה .אם אותו אדם שקל 70 בזמן שהפסיק להתאמן ושנה אחר כך עדיין שוקל 70 זה אומר שעדיין נשמר לו המסת שריר? או שכמות מסת שריר מסויימת התפרקה ובמקום זה הוא צבר שומן במקום איך זה עובד בדיוק?

המבנה של הגוף בגיל 30 תהיה שונה במעט מאדם בגיל 20. העובדה שיש לו כרס היא כי הוא עצלן (אל תעלב טוב?), ובמידה רבה אתה צודק, אבל לגיל יש פקטור. השינויים הקטנים מתחילים כבר בגיל 30.

לשאלה השניה, רוב הסיכויים שכן מסת השריר שלו תרד\ירדה ובמקום זה הוא צבר שומן. אני לא טוען שמסת השריר שלו הפכה לשומן. היחס פשוט השתנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית