הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה

ShirelPlusB

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני מתאמנת כל יום אימונים אינטנסיביים , והבעיה שלי היא התזונה. מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט תזונה שיתאים לי ?

בהנחה שאת יודעת כבר לכמה קלוריות יומיות לכוון, אני הייתי מציעה לך לנהל מעקב תזונה במשך כשבוע (לפחות), לבדוק מה את אוכלת (כי אין מה לעשות אוכל זה בעיקר הרגלים), לבדוק במחשבון קלוריות לכמה את מגיעה ולבדוק עם עצמך על מה את יכולה לוותר, למה את מוצאת תחליף דל קלוריות ועל מה את לא מוכנה לוותר. לדעתי זה תהליך שלטווח הארוך ישפר את הסיכוי שלך להתמיד בתפריט.
את חייבת לקחת בחשבון את האיזון שבין כמות החלבונים-פחממות ושומנים.
האפשרות השניה היא לקחת את אחד מתפריט החיטוב באתר ובאותו תהליך להתאים אותו לעצמך:
http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/

בנוסף למה שנאמר, אני חושב שאימון כל יום רק יעכב לך את התהליך ולא באמת יתרום לו. את חייבת לתת מנוחה לגוף כדי להמשיך להתקדם...

מחזק את מה שענבל רשמה, באמת שאין צורך להתאמן כל יום ועוד "אימונים אינטנסיביים" כהגדרתך.

דבר כזה יכול רק לגרוע מאשר להוסיף. שגרת האימונים שלך כוללת 3 דברים:

א. לאכול טוב
ב. להתאמן טוב
ג. לישון טוב

אם את לא נחה ונותנת לגוף שלך להתאושש מהאימון הקודם כל מה שעשית הוא לא אפקטיבי ומיותר.

אימון כל יום רק יעכב לך את התהליך
את בטוחה שהיא מדברת על אימוני משקולות? אירובי (סיבולת) אפשר לעשות כל יום בלי בעיה (רצוי לנוח יום או יומיים בשבוע, אבל אפילו זה מוטל בספק למתאמנים מהשורה).

אני מתאמנת כל יום אימונים אינטנסיביים , והבעיה שלי היא התזונה. מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט תזונה שיתאים לי ?

היי,
אילו מן אימונים את מתאמנת?
כמה קלוריות את אוכלת ביום? מה הגובה שלך? משקל?
מטרות?

Back
למעלה תחתית