אחר קלוריות בעבודה על הרגליים.

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
התחלתי לעבוד כברמן קפה\מלצר.
סתם מעניין אותי כמה קלוריות יוצא לי לשרוף במהלך משמרת סטנדרטית של 8 שעות.
המחשבון של גולינגו (http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=23)
הביא תוצאה הזויה של מעל 1400 קלויות.

מה לדעתכם ההשפעה הקלורית על 8 שעות עבודה על הרגליים כברמן\מלצר.

לא התפטרת?

לגבי ה-1400 קלוריות - זה קצת מטעה...
תחשוב ש-8 שעות זה שליש יום... נגיד שה-rmr שלך הוא 2000.... שליש יום זה כמעט 700... עכשיו תחשוב שאתה מכפיל את הrmr שלך בהתאם לאורח חיים שלך (ישבני, עבודה פיזית , וכו'...), נגיד אתה כופל ב-1.3 כי זה עבודה יחסית פיזית (כל הזמן על הרגליים), זה עוד 600 קלוריות... קיצר הנקודה היא שאתה לא יכול להסתכל על זה כעל איזשהי פעילות שפתאום אתה שורף בה 1400 קלוריות, זה שליש מהיום שלך, ועוד השליש הפעיל שלך ...זה הגיוני שזה 1400 קלוריות כשאתה חושב על זה קצת לעומק

ולמה אמרתי שזה מטעה? כי זה לא כאילו ה-bmr שלך הוא 2600 ואתה מוסיף לזה עוד 1400... ה-1400 כבר נכנסים איפשהו ב-2600... (ואולי פשוט ה-bmr קצת יותר מ-2600)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא התפטרת?

לגבי ה-1400 קלוריות - זה קצת מטעה...
תחשוב ש-8 שעות זה שליש יום... נגיד שה-rmr שלך הוא 2000.... שליש יום זה כמעט 700... עכשיו תחשוב שאתה מכפיל את הrmr שלך בהתאם לאורח חיים שלך (ישבני, עבודה פיזית , וכו'...), נגיד אתה כופל ב-1.3 כי זה עבודה יחסית פיזית (כל הזמן על הרגליים), זה עוד 600 קלוריות... קיצר הנקודה היא שאתה לא יכול להסתכל על זה כעל איזשהי פעילות שפתאום אתה שורף בה 1400 קלוריות, זה שליש מהיום שלך, ועוד השליש הפעיל שלך ...זה הגיוני שזה 1400 קלוריות כשאתה חושב על זה קצת לעומק

ולמה אמרתי שזה מטעה? כי זה לא כאילו ה-bmr שלך הוא 2600 ואתה מוסיף לזה עוד 1400... ה-1400 כבר נכנסים איפשהו ב-2600... (ואולי פשוט ה-bmr קצת יותר מ-2600)

לא צריכים עובדים איפה שרציתי אז בינתיים אני נהנה משכר זבל.
זה אומר שבימים שאני עובד, לתת איזה קפיצה של 300 קלוריות?
כי בתכלס אני על 2000 קלוריות כל יום לא משנה אימון לא אימון, ואתה יודע את הקצב ירידה שלי.

ממליץ לך לא השתגע מבחינת קלוריות, אישית מעבודת מלצרות של 6 שעות בכל יום שמתי לב להתאוששות גרועה יותר דווקא בגלל המאמץ הפיזי הנוסף מאשר קלוריות שנשרפות(שאותם "למדתי" להשלים בהתאם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית