הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנצ' תקוע חזק

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
במשך לאשכול הראשון השני השלישי ואלפי המפעמים ששאלתי בלוג שלי.
הבנצ' שלי תמיד היה על הפנים עכשיו כשעברתי ללינארית הצלחתי להעלות אותו תוך חודש וקצת ב4 קילו. הטכניקה שלי טובה אם צריך אני אשים סירטון אבל אני ממש לא מרוצה מההתקדמות.
אני חושב לעבור לתוכנית שהמטרה בה זה בנצ' חזק, יש המלצות ?
איך עוד אפשר לחזק את הבנצ' ?
תודה לעוזרים

גם אני בעד טקסס, וכמובן שיפור טכניקה - גם אם אתה חושב שהטכניקה מושלמת, תמיד יש מה לשפר.

1.תוסיף נפח, 2.תנסה תקופה של 6-10 חזרות.
הכוונה תתחיל עם משקל שתוכל לדחוק ל 6 חזרות ואז רק שתדחוק אותו ל 10 תעלה שוב...עזר לי המון, אני עוד לא שוקל סביבות 75 ואני קרוב כבר ל 120 בנץ....

3. Ws4b תוכנית שהתחלתי לאחרונה ואני פשוט עף איתה, פצצה ללחיצות.

שמע אחי קח ספוטר טוב קח 5 קילו מעל איפה שאתה נתקע ותתדפוק כמה שאתה יכול [זה אמור להיות בין 3 -6] ושהספוטר יתן לך קונטרה של אצבע שלא יגע אפילו במוט רק שישגיח שלא יפול

אחרי זה תוריד את ה 5 קילו [ לאיפה שנתקע] גם דפוק בין 3 -6

ואחרי זה מפה יש כמה אפשרויות

זה הרבה תלוי באוכל אתה חייב לאכול הרבה

אולי להכניס בלינארית שלך שינוי קטן בבנץ, במקום חמישיות עד לחמישייה כבדה,
תעשה שלשות על לכבדה.
דוגמה לחמישייה 100:
60,75,90 3x
100 5x

שווה לך לתת ניסיון לזה.

• פותח/ת השרשור
אני עולה במשקל גוף.
אז אתם אומרים טקסס ?
לעשות ריסט לאיזה משקל ? הנה סירטון של הבנצ', למרות שזה יצא מכוער

די להיות בילדרים
במכומך הייתי דואג לשפר את הסקוואט והדדליפט לסביבות מספרים 150-180 אם תכניות כוח רגילות שכולם מכירים ואז אחר כל לדאוג לבנץ אם הוא ישאר חלש עדיין .

די להיות בילדרים
במכומך הייתי דואג לשפר את הסקוואט והדדליפט לסביבות מספרים 150-180 אם תכניות כוח רגילות שכולם מכירים ואז אחר כל לדאוג לבנץ אם הוא ישאר חלש עדיין .

הוא שאל על הבנץ, מ הקשר סקוואט ודדליפט?

• פותח/ת השרשור
די להיות בילדרים
זה לא מה ששאלתי
ואם כל כך מדאיג אותך יש לי סקוואט 140 ודדליפט 150 על מ.ג 68

אל תעשה תוכנית שרודפת אחרי שיאים. תחפש תוכנית עם סבבים וחזרות יותר גבוהות.
אם אתה כל שבוע מנסה לשבור שיאים ולא מצליח, אתה דורך במקום ומתייאש.
תתרכז יותר בשיאים לחזרות בטווחים שונים. ותתחיל להנות מהאימון במקום לרדוף אחרי הצלחות. ההצלחות יגיעו.

1.תוסיף נפח, 2.תנסה תקופה של 6-10 חזרות.
הכוונה תתחיל עם משקל שתוכל לדחוק ל 6 חזרות ואז רק שתדחוק אותו ל 10 תעלה שוב...עזר לי המון, אני עוד לא שוקל סביבות 75 ואני קרוב כבר ל 120 בנץ....

3. Ws4b תוכנית שהתחלתי לאחרונה ואני פשוט עף איתה, פצצה ללחיצות.
גדול זה מהמאמר של לואי ב2013 נכון?
תוכל להסביר לי בדיוק כי קצת נבלעתי שם :\\

גדול זה מהמאמר של לואי ב2013 נכון?
תוכל להסביר לי בדיוק כי קצת נבלעתי שם :\\

הוספתי לזה התאמה ושינוי קל,
נגיד החמישייה שלך היא 100 ק"ג אז מבצעים ריסט קל לדוגמא ל 85, אתה תדחק אותו ל 6 חזרות די בקלות, אימון אחרי זה תדחק ל 7 וכן הלאה עד שתגיע לסוף טווח החזרות שקבעת לעצמך (בין 10-12 מה שנוח לך) ברגע שתדחק 85 לסוף הטווח שקבעת תעלה ל 87.5 קג ל 6 ואז אותו דבר.
לא חוויתי עוד תקיעה מאז שהשתמשתי בזה, שיטה מעולה.

הוספתי לזה התאמה ושינוי קל,
נגיד החמישייה שלך היא 100 ק"ג אז מבצעים ריסט קל לדוגמא ל 85, אתה תדחק אותו ל 6 חזרות די בקלות, אימון אחרי זה תדחק ל 7 וכן הלאה עד שתגיע לסוף טווח החזרות שקבעת לעצמך (בין 10-12 מה שנוח לך) ברגע שתדחק 85 לסוף הטווח שקבעת תעלה ל 87.5 קג ל 6 ואז אותו דבר.
לא חוויתי עוד תקיעה מאז שהשתמשתי בזה, שיטה מעולה.
אה אז ככה זה בעצם אמור להיות?
אתה מציב את הRM6
ודוחק אותו כל אימון לכמה חזרות שאתה יכול עד שאתה מגיע ל10 (במידה וקבעת10) ואז עושה מן חישוב חדש של RM6 וחוזר חלילה?

אני מסכים עם @Rasmalo
צריך לצאת מהסרט שאפשר להתקדם כל שבוע ולשבור את השיא שלך לחמישייה... (אני מדבר על מתאמנים שכבר לא מתקדמים מאימון לאימון)
פעם תשבור את השיא לשלישייה, פעם לשמינייה, פעם לעשירייה, פעם לחמישייה. ובשבועות מסוימים תכניס יותר נפח, או יותר עצימות, או התאוששות, צריך לשחק עם זה.
כמו שאני רואה את זה ההבדל בין בנץ' לסקוואט למשל (מלבד העובדה שבבנץ' מעורבת פחות מסת שריר), שבבנץ' הרבה יותר קשה "לרמות", בסקוואט אתה יכול לרדת חצי ס"מ יותר או פחות וזה יעשה שינוי, גם המנוחה בין החזרות בסקוואט יותר קלה מאשר בבנץ', בדדליפט למשל אתה יכול לנוח קצת יותר בין החזרות, בבנץ' פשוט קשה לרמות, וזה אחת הסיבות שאחרי שנתקעים בו קשה לעלות משקלים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית