הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנצ' תקוע חזק

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
במשך לאשכול הראשון השני השלישי ואלפי המפעמים ששאלתי בלוג שלי.
הבנצ' שלי תמיד היה על הפנים עכשיו כשעברתי ללינארית הצלחתי להעלות אותו תוך חודש וקצת ב4 קילו. הטכניקה שלי טובה אם צריך אני אשים סירטון אבל אני ממש לא מרוצה מההתקדמות.
אני חושב לעבור לתוכנית שהמטרה בה זה בנצ' חזק, יש המלצות ?
איך עוד אפשר לחזק את הבנצ' ?
תודה לעוזרים

אז אם הבנצ' שלי הוא 72 לשלישייה
לעשות ביום נפח 60 קילו ל3X8 ילך ? או שלעשות ל5X5 ?
ואז ביום עצימות כל פעם מעלה ב2 קילו ל3 חזרות זאת אומרת שבוע הבא אני אעשה 70 ואחרי זה 72 ועוד שלושה שבועות 74 ?
אתה לא נתחרה נכון?
תעשה ss כמו שהיא עד לפחות 75 קילו לגובה שלך (כמה נקי זה כבר עניין שלך...)
ותישאר עם ה-3x5 פסיכו הפציר בי לעשות את זה ואני מודה לו כיום על זה...

• פותח/ת השרשור
אתה לא נתחרה נכון?
תעשה ss כמו שהיא עד לפחות 75 קילו לגובה שלך (כמה נקי זה כבר עניין שלך...)
ותישאר עם ה-3x5 פסיכו הפציר בי לעשות את זה ואני מודה לו כיום על זה...
קשה לי להאמין שזה יעבוד לאור הניסיונות הרבים שלי

1.תוסיף נפח, 2.תנסה תקופה של 6-10 חזרות.
הכוונה תתחיל עם משקל שתוכל לדחוק ל 6 חזרות ואז רק שתדחוק אותו ל 10 תעלה שוב...עזר לי המון, אני עוד לא שוקל סביבות 75 ואני קרוב כבר ל 120 בנץ....

3. Ws4b תוכנית שהתחלתי לאחרונה ואני פשוט עף איתה, פצצה ללחיצות.
חוב לראק ?

מה הקשר? זה מעצבן אותי שאני נותן PR של שלוש חמישיות עם 110 קילו בסקוואט ואתה אומר לי שהמשקלים שלי נמוכים למשקל גופי. ממתי 110 ונמוך נכנסים באותו משפט?!
זה לא מה ששאלתי
ואם כל כך מדאיג אותך יש לי סקוואט 140 ודדליפט 150 על מ.ג 68
פאווראק ואליק, תפסיקו להשוויץ (עד כמה שאפשר להשוויץ ב110) במשקלים מלפני שנתיים בלי לציין זאת, פעם הבאה אדרוש חוב לראק. ד''א, 110 זה ממש חלש. במיוחד למשקל גוף שלך.

פאווראק ואליק, תפסיקו להשוויץ (עד כמה שאפשר להשוויץ ב110) במשקלים מלפני שנתיים בלי לציין זאת, פעם הבאה אדרוש חוב לראק. ד''א, 110 זה ממש חלש. במיוחד למשקל גוף שלך.

צודק, ממש untrained

בדיוק זה. התרגיל היחיד שהתקדמת בו בשנה וחצי שאתה מתאמן זה פשיטת קרסול בעמידה. על האף. אז הייתי אומר שאתה די לא מאומן.

אבל לפחות בזה יש לי שיא עולם לג׳וניור אז אני מבסוט. כשיהיה לך שיא עולם דבר איתי.

• פותח/ת השרשור
מה ?

די להיות בילדרים
במכומך הייתי דואג לשפר את הסקוואט והדדליפט לסביבות מספרים 150-180 אם תכניות כוח רגילות שכולם מכירים ואז אחר כל לדאוג לבנץ אם הוא ישאר חלש עדיין .
😣

אולי להכניס בלינארית שלך שינוי קטן בבנץ, במקום חמישיות עד לחמישייה כבדה,
תעשה שלשות על לכבדה.
דוגמה לחמישייה 100:
60,75,90 3x
100 5x

שווה לך לתת ניסיון לזה.

ממש לא . גם ככה אין מספיק עבודה

לגבי הטכניקה הייתי מוריד את המוט מתחת לחזה ועוצר לשניה בשביל המתיחה. חוץ מזה אתה בסדר גמור. תנסה לדרוך על הרצפה בשביל התנגדות נוספות.

באשר לתקיעה שלך: תאכל יותר ותעבור לחזור יותר גבוהות (כן, תצטרך קודם להוריד משקל מהמוט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית