נק' מוניטין:
566
- 939
- 312
בדיוק התחלתי לקחת קריאטין,ורציתי לדעת אם אפשר לבשל איתו,זאת אומרת במקום לשים בפה ולשתות,לשים אותו על החביתה או משהו בסגנון .. זה יכול להזיק?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחיפושי אחר תשובה נתקלתי ב: "Creatine has been shown to increase DHT ...DHT is directly involved in hair loss in men, so long-term creatine usage could accelerate hair loss." - מישהו נתקל בתופעה?בדיוק התחלתי לקחת קריאטין
לא משעמם לי בחיים,תודהלמה שתרצה לבשל קריאטין?
משעמם לך בחיים? פשוט דחוף כפית קריאטין לפה ותוריד את זה עם מים
חחח מקוה שלא יקרה .. תודה 😃בחיפושי אחר תשובה נתקלתי ב: "Creatine has been shown to increase DHT ...DHT is directly involved in hair loss in men, so long-term creatine usage could accelerate hair loss." - מישהו נתקל בתופעה?
אה, וכותבים שם שבבישול הוא הופך לאיזה חומר אחר שבתנאים מסויימים עלול להיות מסוכן ובכל מקרה לא יעשה את העבודה (אבל לא מתייחסים לשאלה למה זה לה לא קורה לקריאטין שנמצא באופן טבעי במזונות שונים שעוברים בישול, כמו למשל בשר). בקיצור, עזוב שטויות.
לא משעמם לי בחיים,תודה
חחח מקוה שלא יקרה .. תודה 😃
אני לא מתכנן לבשל איתו כאילו זה שוקולד 😛סתם כי אני מתעניין,מה אתה מתכנן להכין עם קריאטין?
זה כמו חול,אולי עדיף לך כבר להכין אוכל עם חול?
איך זה שלקריאטין שלי אין מירקם של חול?....אני לא מרגיש אותו....אתם קונים מיקרוניזאד?....אני לא מתכנן לבשל איתו כאילו זה שוקולד 😛
פשוט במקום לשים בפה ולשתות(כי יש לזה מרקם של חול) אני מעדיף להימנע מזה .. אם זה לא אפשרי נדגול בשיטה הישנה זה לא בעיה ..
גם את זה לא צריך, אתה שם כפית בכוס מים ומערבב, ובזמן שיש מערבולת אתה שותה.אני היחיד ששם את הקריאטין בתוך כוס, ו"מגרד" את זה עם קצת מים שלא נשאר כלום? לוקח לי בדיוק חצי דקה
בדיוק מה שאני עושה בשייקר חחחח מערבב ושותה מהר. רק מציע להוסיף סוכר ענבים כי ככה זה גם ניקלט יוצר טוב ויש לזה טעם יותר טוב חח.גם את זה לא צריך, אתה שם כפית בכוס מים ומערבב, ובזמן שיש מערבולת אתה שותה.
ככה לא נשאר כלום בתחתית.
דובר על זה כבר, אין לסוכר ענבים תועלת בספיגה של הקריאטין אלא אם כן אנחנו מדברים על איזוררק מציע להוסיף סוכר ענבים כי ככה זה גם ניקלט יוצר טוב ויש לזה טעם יותר טוב חח.
חחחחחחחחחחחחחחח כן זה באמת נשמע מוזר ..בלי כפית בלי לשים בכוס מים אני שם ישר תקריאטין בפה קצת מים מגרגר ובולע הכול עם חצי ליטר מים ושלום על ישראל.
ואגב לרשום שאתה רוצה לבשל תקריאטין העלה חיוך רחב על הפנים שלי 😆 טוב שלא רצית 👉👌 אותו גם 🏋️😅
אז מיותר להוסיף חצי סקופ סוכר ענבים לשייק שלי?....זה גם סוכרים זמינים לגוף אחרי אימון? תקן אותי אם אני טועה D=דובר על זה כבר, אין לסוכר ענבים תועלת בספיגה של הקריאטין אלא אם כן אנחנו מדברים על איזור
ה-100 גרם סוכר.