הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין נדפק בבישול?

JAY_CUTLER_MOFGAZ

משתמש פעיל
939
312
נק' מוניטין:
566
939
312
בדיוק התחלתי לקחת קריאטין,ורציתי לדעת אם אפשר לבשל איתו,זאת אומרת במקום לשים בפה ולשתות,לשים אותו על החביתה או משהו בסגנון .. זה יכול להזיק?

בדיוק התחלתי לקחת קריאטין
בחיפושי אחר תשובה נתקלתי ב: "Creatine has been shown to increase DHT ...DHT is directly involved in hair loss in men, so long-term creatine usage could accelerate hair loss." - מישהו נתקל בתופעה?

אה, וכותבים שם שבבישול הוא הופך לאיזה חומר אחר שבתנאים מסויימים עלול להיות מסוכן ובכל מקרה לא יעשה את העבודה (אבל לא מתייחסים לשאלה למה זה לה לא קורה לקריאטין שנמצא באופן טבעי במזונות שונים שעוברים בישול, כמו למשל בשר). בקיצור, עזוב שטויות.

• פותח/ת השרשור
למה שתרצה לבשל קריאטין?
משעמם לך בחיים? פשוט דחוף כפית קריאטין לפה ותוריד את זה עם מים
לא משעמם לי בחיים,תודה
בחיפושי אחר תשובה נתקלתי ב: "Creatine has been shown to increase DHT ...DHT is directly involved in hair loss in men, so long-term creatine usage could accelerate hair loss." - מישהו נתקל בתופעה?

אה, וכותבים שם שבבישול הוא הופך לאיזה חומר אחר שבתנאים מסויימים עלול להיות מסוכן ובכל מקרה לא יעשה את העבודה (אבל לא מתייחסים לשאלה למה זה לה לא קורה לקריאטין שנמצא באופן טבעי במזונות שונים שעוברים בישול, כמו למשל בשר). בקיצור, עזוב שטויות.
חחח מקוה שלא יקרה .. תודה 😃

אני היחיד ששם את הקריאטין בתוך כוס, ו"מגרד" את זה עם קצת מים שלא נשאר כלום? לוקח לי בדיוק חצי דקה

• פותח/ת השרשור
סתם כי אני מתעניין,מה אתה מתכנן להכין עם קריאטין?
זה כמו חול,אולי עדיף לך כבר להכין אוכל עם חול?
אני לא מתכנן לבשל איתו כאילו זה שוקולד 😛
פשוט במקום לשים בפה ולשתות(כי יש לזה מרקם של חול) אני מעדיף להימנע מזה .. אם זה לא אפשרי נדגול בשיטה הישנה זה לא בעיה ..

אני לא מתכנן לבשל איתו כאילו זה שוקולד 😛
פשוט במקום לשים בפה ולשתות(כי יש לזה מרקם של חול) אני מעדיף להימנע מזה .. אם זה לא אפשרי נדגול בשיטה הישנה זה לא בעיה ..
איך זה שלקריאטין שלי אין מירקם של חול?....אני לא מרגיש אותו....אתם קונים מיקרוניזאד?....
אני מערבב את שלי או בתוך השייק שאחרי אימון או באמצע היום עם מים וחצי סקופ סוכר ענבים. זה אפילו טעים P=

אני היחיד ששם את הקריאטין בתוך כוס, ו"מגרד" את זה עם קצת מים שלא נשאר כלום? לוקח לי בדיוק חצי דקה
גם את זה לא צריך, אתה שם כפית בכוס מים ומערבב, ובזמן שיש מערבולת אתה שותה.
ככה לא נשאר כלום בתחתית.

גם את זה לא צריך, אתה שם כפית בכוס מים ומערבב, ובזמן שיש מערבולת אתה שותה.
ככה לא נשאר כלום בתחתית.
בדיוק מה שאני עושה בשייקר חחחח מערבב ושותה מהר. רק מציע להוסיף סוכר ענבים כי ככה זה גם ניקלט יוצר טוב ויש לזה טעם יותר טוב חח.

רק מציע להוסיף סוכר ענבים כי ככה זה גם ניקלט יוצר טוב ויש לזה טעם יותר טוב חח.
דובר על זה כבר, אין לסוכר ענבים תועלת בספיגה של הקריאטין אלא אם כן אנחנו מדברים על איזור
ה-100 גרם סוכר.

בלי כפית בלי לשים בכוס מים אני שם ישר תקריאטין בפה קצת מים מגרגר ובולע הכול עם חצי ליטר מים ושלום על ישראל.

ואגב לרשום שאתה רוצה לבשל תקריאטין העלה חיוך רחב על הפנים שלי 😆 טוב שלא רצית 👉👌 אותו גם 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
בלי כפית בלי לשים בכוס מים אני שם ישר תקריאטין בפה קצת מים מגרגר ובולע הכול עם חצי ליטר מים ושלום על ישראל.

ואגב לרשום שאתה רוצה לבשל תקריאטין העלה חיוך רחב על הפנים שלי 😆 טוב שלא רצית 👉👌 אותו גם 🏋️😅
חחחחחחחחחחחחחחח כן זה באמת נשמע מוזר ..
תודה 😃

דובר על זה כבר, אין לסוכר ענבים תועלת בספיגה של הקריאטין אלא אם כן אנחנו מדברים על איזור
ה-100 גרם סוכר.
אז מיותר להוסיף חצי סקופ סוכר ענבים לשייק שלי?....זה גם סוכרים זמינים לגוף אחרי אימון? תקן אותי אם אני טועה D=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית