תמונה שוקל לסיים את המסה

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
אז ככה בצד ימין שקלתי 70 כאילו שנכסתי למשמעת
בצד שמאל אני שוקל 70 זה תמונה עדכנית לפני יומים לאחר שהורדתי בחיטוב ל 60 והעלאתי שוב ל70 רואים הבדל משמעותי לדעתי ביחס שומן לשריר
העלאתי את ה10 קילו האלה בערך בחודשיים בתוכנית AB בהתחלה ואז SS

מה שחשוב לי תכלס ואני לא מתבייש להגיד את זה זה ריבועים כן !
יכול להיות שיש לי עוד דרך במסה אבל רוב הנפח מתרכז לי ברגליים בשלב מסה וזה משגע אותי זה מעיק ואני רוצה להוריד בדל פחמימה
יראו ריבועים אחרי דל פחמימה או שלא לפי התמונה בצד שמאל ??

אני מתלבט בין חיטוב לבין מעבר לAB כי לפי התרגילי עזר בSS כפיפת מרפקים וזה אני מתחבר יותר לטמפו ולזמן קצרות חזר נראלי אני ינסה את זה

עלית 10 קילו בחודשיים?!
אני מבין שאכלת מכל הבא ליד בלי הבחנה ובטח שבלי תפריט או ערכים מסודרים.
אנשים כמוך הם הסיבה שתוכניות כוח מקבלות שם רע.

לנושא - לדעתי תעשה חיטוב ואז תיקח את עצמך בידיים ותעשה מסה כמו בן אדם, לדעתי במסה הזאת עלית מעט מאוד בשריר ובעיקר בשומן.

בהצלחה.

בצד שמאל אני שוקל 70 זה תמונה עדכנית לפני יומים לאחר שהורדתי בחיטוב ל 60 והעלאתי שוב ל70 רואים הבדל משמעותי לדעתי ביחס שומן לשריר

יכול להיות שיש לי עוד דרך במסה אבל רוב הנפח מתרכז לי ברגליים בשלב מסה וזה משגע אותי זה מעיק ואני רוצה להוריד בדל פחמימה

אני מתלבט בין חיטוב לבין מעבר לAB כי לפי התרגילי עזר בSS כפיפת מרפקים וזה אני מתחבר יותר לטמפו ולזמן קצרות חזר נראלי אני ינסה את זה
יכול ליהיות שגבהת ?
אתה נראה חסר מסה לחלוטין חיטוב ולא ישאר ממך כלום

• פותח/ת השרשור
לעלות בחודש וחצי 10 קילו זה לא הרבה ובתמונה בשמאל זה לא נראה שהשמנתי אז אל **** את השכל כל כך הרבה
אולי לא הבנתם אבל ימין זה לפני שנכנסתי לכל המסגרת שמאל זה לפני יומים אחרי חיטוב אחד ובאמצע מסה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצטער, הייתי בטוח שימין זה אחרי מסה.
בכל מקרה, לעלות 10 קילו בחודש וחצי זה באמת לא הרבה. זה המון!
עליתי מעל קילו וחצי בשבוע, עלייה מאוד מאוד לא מבוקרת, שבה יחס השומן גדול בהרבה מיחס השריר שעלית בו.

תתחיל לעשות מסה בצורה יותר מבוקרת עם תפריט או עם ספירת ערכים יומיים (חלבונים, פחמימות ושומנים).

מה אתה מתכוון לחטב? אתה רזה רצח עם כמות שריר אפסית אם תחטב אתה תראה לא תקין

• פותח/ת השרשור
מה אתה מתכוון לחטב? אתה רזה רצח עם כמות שריר אפסית אם תחטב אתה תראה לא תקין
איפה רזה ? אני 71 קילו על מטר 72 והמשקלים שלי הם סבבה והתחזקים מאוד בתוכנית SS נראלי שאני יחתוך לחודש AB עם חזרות גבוהות זמני מנוחה קצרים ואז חיטוב

איפה רזה ? אני 71 קילו על מטר 72 והמשקלים שלי הם סבבה והתחזקים מאוד בתוכנית SS נראלי שאני יחתוך לחודש AB עם חזרות גבוהות זמני מנוחה קצרים ואז חיטוב
אתה צודק זות התמונה במציאות יש לך גב ידים חזה ענק וידים ענקיות שלא נכנסות לשום חולצה
אתה ממש רזה ואם תלך לחיטוב לא ישאר ממך כלום וזה יראה לא תקין
אבל בתכלס זה הגוף שלך וההחלטה היא רק שלך

משקלי עבודה לא מעידים על מסת השריר שלך כאשר אתה מתאמן מתחיל. למסת שריר לוקח זמן להיבנות ואילו כח יחסי אפשר לצבור מאוד מהר כמתחיל.
71 קילו זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש עליך באיזור שמונה קג מיותרים.
אם אתה רוצה ריבועים זו לא הדרך :(

• פותח/ת השרשור
אתה מציע לע
משקלי עבודה לא מעידים על מסת השריר שלך כאשר אתה מתאמן מתחיל. למסת שריר לוקח זמן להיבנות ואילו כח יחסי אפשר לצבור מאוד מהר כמתחיל.
71 קילו זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש עליך באיזור שמונה קג מיותרים.
אם אתה רוצה ריבועים זו לא הדרך 😭
אתה מציע לעבור ל AB עם מספר חזרות גבוה וזמני מנוחה קצרים ? ליצור גירוי מקסימלי לשריר בעצם ?

מציע abc חחמש פעמים בשבוע
מה זה חזרות גבוהות מבחינתך ? זה לא יחטב אותך אם ככה אתה חןשב

מצטער אחי, ניראה כאילו אתה לא עובד מספיק חזק בחדר כושר,ועובד חזק מדי במטבח.
תעלה עד חצי קילו בשבוע בפעם הבאה ותיתן את המקסימום בחדר כושר.

לא יודע אחי..10 קילו בחודשיים נשמע לי כמו השמנה מטורפת , לקח לי לעלות 10 קילו בלפחות 4 חודשיים.

אתה אחרי חיטוב כסאח או משהו?

מציע abc חחמש פעמים בשבוע
מה זה חזרות גבוהות מבחינתך ? זה לא יחטב אותך אם ככה אתה חןשב
עוד תדרדר אותו להתחטב...
תקשיב למבוגרים, מסת השריר שלך נמוכה
אל תתחטב ואז תעשה מסה, פשוט תתחיל לאכול נקי והרבה ותמשיך ב-ss.
10 קילו בחודשיים נשמע כמעט מופרך, תבדוק אם מישהו לא טיפס מאחוריך על המשקל...
יש לך קלף חזק, אתה מתחיל. תעבוד נכון, תאכל נקי והרבה ואתה תעוף במשקלים ובמסה.

במקום להגיד "תפסיקו **** את השכל" תהיה יותר פתוח ותלמד לקבל ביקורת כי הרי אנשים לא רוצים לרעתך.
לנושא די עלית מלוכלך, תתחיל לאכול מאוזן ותעזוב SS תעבור לתכנית פיצולים.
בהצלחה.

עריכה: בנוסף תשלב גם אירובי שתעלה נקי ככל האפשר כי אתה כבר נמצא על אחוז שומן יחסית גבוה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית