הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל בחדר כושר עם עבר ספורטיבי

Parallax

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
קצת רקע
בן 16
1.85
שוקל 82-81 - 17-16 אחוזי שומן (התחלתי מסה לפני חודשיים)
אז ככה , השבוע נרשמתי בפעם הראשונה לחדר הכושר , 3 חודשים עסקתי בסטריט ווראאוט וחודש וחצי אני התאמנתי בבית עם משקולות , ועד לשנה שעברה מגיל 8 עד גיל 15 הייתי בכדורסל , כמו רוב שחקני הכדורסל הייתי דיי רזה ( אף פעם לא הייתי שחיף , יש לי גנטיקה של אחד שמעלה די בקלות , ואני די מסיבי בסך הכל)
חודש ראשון בSW לא הקפדתי ממש על תזונה , חודש שני כבר התחלתי לאכול דיי נקי , בחודש השלישי והרביעי(בחודש הרביעי התחלתי לעבוד עם משקולות בבית)
הבנתי שאם אני רוצה לגדול אז אני צריך לאכול , מפה לפה מ75 קילו בערך (נראיתי בין רזה לבין נורמאלי) , עליתי ל81-82 כיום , אכלתי נקי , אבל מה אכלתי הרבה בחודשיים האלה , לא היה רגע אחד שהייתי רעב 😛

אבל השאלה שלי היא האם צריך להצמד לתפריט כמו שאני רואה פה שאנשים עושים , הבנתי שאם אני רוצה לגדול אני צריך לאכול , ואני אוכל טוב (בוקר 2 ביצים וכריך גבינה , ארוחת 10 כריך חמאת בוטנים :D , צהריים אכלתי מלא פסטה וקצת בשר , לפני אימון פרי ושעה אחרי האימון מלא בשר / מלא גבינות) , אבל אני מתבלבל מכל מה שרושמים פה בפורום לגבי זה שצריך לצרוך חלבון ופחמימות על העשרונית כי אם לא לא גודלים (אבל אני רואה שינוי בגוף שלי וביכולות שלי)
ומה אתם חושבים על התוכנית הזאת בשבילי?
http://gyazo.com/e6efa9c82cb91b94462ce98c8001ca5b
או שעדיף לחלק את האימונים לאימון אחד רק רגליים ו2 אימונים פלג גוף עליון ?
תודה 😃

Back
למעלה תחתית