הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה להמשיך בחיטוב או מסה ?!?!

מקס

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
pip.jpg

אין לי מושג מה לעשות ... אני בחיטוב כבר שלוש שבועות אחרי מסה(תכנית SS) מה לעשות ?!

• פותח/ת השרשור
כי עליתי הרבה באחוז שומן , עכשיו אני לא יודע כמה אני אבל אני חושב לרדת ל10 ואז לעלות למסה כי לא יודע נראה לי אם אני יעשה מסה אז יהיה יותר קשה לשרוף אחרי זה שומן באחוז גבוהה .. (לא עשיתי מסה נקייה) ????

כי עליתי הרבה באחוז שומן , עכשיו אני לא יודע כמה אני אבל אני חושב לרדת ל10 ואז לעלות למסה כי לא יודע נראה לי אם אני יעשה מסה אז יהיה יותר קשה לשרוף אחרי זה שומן באחוז גבוהה .. (לא עשיתי מסה נקייה) ????
מקס, אתה רואה משהו שאני לא?...
אסור לך להתעסק בחיטובים. תאכל נקי והרבה. אתה צריך להוסיף מסת שריר לפני שתתחיל להתעסק בפירוק שלו.
אין משמעות לא"ש כאשר מסת השריר קטנה (נותן תמענת מצב מעוותת).

מקס, אתה רואה משהו שאני לא?...
אסור לך להתעסק בחיטובים. תאכל נקי והרבה. אתה צריך להוסיף מסת שריר לפני שתתחיל להתעסק בפירוק שלו.
אין משמעות לא"ש כאשר מסת השריר קטנה (נותן תמענת מצב מעוותת).

למה פירוק?

עם עושים דיאטה נכון, אפשר להוריד מסת שומן עם מינימום פירוק שריר.
אתה יודע שבסה"כ ניסחת מחדש את מה שכתבתי לא ניתן להוריד מסת שומן ללא פירוק שריר. גם לא ניתן להגיע למזער את הפירוק אם החיטוב נעשה לטווח קצר באופן טבעי.

אתה יודע שבסה"כ ניסחת מחדש את מה שכתבתי לא ניתן להוריד מסת שומן ללא פירוק שריר. גם לא ניתן להגיע למזער את הפירוק אם החיטוב נעשה לטווח קצר באופן טבעי.
אז איך אתה מסביר את העובדה שיש אנשים שמעלים משקלי עבודה בחיטוב?(אמנם מעט אבל עדיין)

אז איך אתה מסביר את העובדה שיש אנשים שמעלים משקלי עבודה בחיטוב?(אמנם מעט אבל עדיין)
אפשר להוריד אחוז שומן בלי לפרק שומן. לא ניתן להעלות מסת שריר ולפרק שומן. תחשוב על זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית