עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקס, אתה רואה משהו שאני לא?...כי עליתי הרבה באחוז שומן , עכשיו אני לא יודע כמה אני אבל אני חושב לרדת ל10 ואז לעלות למסה כי לא יודע נראה לי אם אני יעשה מסה אז יהיה יותר קשה לשרוף אחרי זה שומן באחוז גבוהה .. (לא עשיתי מסה נקייה) ????
מקס, אתה רואה משהו שאני לא?...
אסור לך להתעסק בחיטובים. תאכל נקי והרבה. אתה צריך להוסיף מסת שריר לפני שתתחיל להתעסק בפירוק שלו.
אין משמעות לא"ש כאשר מסת השריר קטנה (נותן תמענת מצב מעוותת).
מאחר ולא ניתן להוריד מסת שומן מבלי לפרק שריר.למה פירוק?
מאחר ולא ניתן להוריד מסת שומן מבלי לפרק שריר.
אתה יודע שבסה"כ ניסחת מחדש את מה שכתבתי לא ניתן להוריד מסת שומן ללא פירוק שריר. גם לא ניתן להגיע למזער את הפירוק אם החיטוב נעשה לטווח קצר באופן טבעי.עם עושים דיאטה נכון, אפשר להוריד מסת שומן עם מינימום פירוק שריר.
אז איך אתה מסביר את העובדה שיש אנשים שמעלים משקלי עבודה בחיטוב?(אמנם מעט אבל עדיין)אתה יודע שבסה"כ ניסחת מחדש את מה שכתבתי לא ניתן להוריד מסת שומן ללא פירוק שריר. גם לא ניתן להגיע למזער את הפירוק אם החיטוב נעשה לטווח קצר באופן טבעי.
הם מתחליםאז איך אתה מסביר את העובדה שיש אנשים שמעלים משקלי עבודה בחיטוב?(אמנם מעט אבל עדיין)
אפשר להוריד אחוז שומן בלי לפרק שומן. לא ניתן להעלות מסת שריר ולפרק שומן. תחשוב על זה...אז איך אתה מסביר את העובדה שיש אנשים שמעלים משקלי עבודה בחיטוב?(אמנם מעט אבל עדיין)