עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה לימודים אינם מאפשרים חיטוב?לא, אני לא בחיטוב. אי אפשר לעשות ממש חיטוב עם כמות הלימודים שלי, זה מתכון לכישלון.
צודק !ארנולד זה אגדה , כמה שיש היום בילדרים יותר מפלצות מימנו לפי דעתי הם מוגזמים כבר . אין ולא יהיה אחד כמו ארנולד הגוף הכי יפה שיש ...
כ"כ נכון... פשוט מושלם... בכל פעם שאני צופה בתמונה אני מוצא את עצמי בפה פעור.משעשע ובמקום הנכון.
האנשים אהבו את זיז לא בגלל ההטרלות שלו.אין מה להשוות. כל אחד מהם הוא משהו אחר. ארנולד הוא אחד מהבילדרים והשחקני קולנוע המפורסמים בעולם עם קריירה מפוארת של 50 שנה. זיז התפרסם בכל עולם הפיטנס רק מכמה הטרלות בפורומים וביוטיוב (כמובן גם בזכות הגוף).
יחסית לבן 22 הוא הגיע להישג יפה מאוד. ויכול להיות שאם הוא לא היה מת הוא היה גודל מתפרסם ומצליח יותר
וגם בגלל האישיות שלו והשמחת חיים. פשוט הגדה!האנשים אהבו את זיז לא בגלל ההטרלות שלו.
אלא בגלל המוטיבציה שהוא החדיר בהם.
הסירטונים שלו היו מורעלים במוטיבציה והמון אנשים התחילו להתאמן בחדר כושר בגללו/בזכותו
סך הכל הוא עבר שינוי אדיר מ50 ומשהו קילו שחיף רצח לגוף שלא היה מבייש אף FITNESS MODEL
הגדה של פסח?וגם בגלל האישיות שלו והשמחת חיים. פשוט הגדה!
מצחיק. היית מת להיות כמוהוהגדה של פסח?
נכון בגלל זה הוא זה שגרם לי לרצות להתאמן ...מצחיק. היית מת להיות כמוהו
מי שמכיר אותי יודע שאני הבן אדם הכי מצחיק שישנכון בגלל זה הוא זה שגרם לי לרצות להתאמן ...
התגובה שלי הייתה לגביי זה שרשמת הגדה וגם זה בצחוק, לפעמים עדיף לקחת דברים ברוח טובה, עצבים זה לא בריא
יופי 😃מי שמכיר אותי יודע שאני הבן אדם הכי מצחיק שיש