הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אילו חומרים לקח zyzz

• פותח/ת השרשור red0x
  • פורסם בתאריך
לא, אני לא בחיטוב. אי אפשר לעשות ממש חיטוב עם כמות הלימודים שלי, זה מתכון לכישלון.
איזה לימודים אינם מאפשרים חיטוב?
אני למדתי לא מעט ומצאתי שמה שמונע ממני מציאה של תקופת חיטוב דווקא האהבה שלי לאוכל... 😉

נערך לאחרונה:
משעשע ובמקום הנכון.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 231
ארנולד זה אגדה , כמה שיש היום בילדרים יותר מפלצות מימנו לפי דעתי הם מוגזמים כבר . אין ולא יהיה אחד כמו ארנולד הגוף הכי יפה שיש ...

משעשע ובמקום הנכון.
כ"כ נכון... פשוט מושלם... בכל פעם שאני צופה בתמונה אני מוצא את עצמי בפה פעור.
היה משהו כ"כ נכון בפיזיק של ארנולד.
נוצר פה שרשורפלצת על איזה בחור בן 20 שסימם/לא סימם את עצמו למוות ושאף ל"גוף המושלם"... באמת, קצת ארנולד מכניס לפרופורציות הנכונות. קוראים לזה : פרספקטיבה.

אין מה להשוות. כל אחד מהם הוא משהו אחר. ארנולד הוא אחד מהבילדרים והשחקני קולנוע המפורסמים בעולם עם קריירה מפוארת של 50 שנה. זיז התפרסם בכל עולם הפיטנס רק מכמה הטרלות בפורומים וביוטיוב (כמובן גם בזכות הגוף).
יחסית לבן 22 הוא הגיע להישג יפה מאוד. ויכול להיות שאם הוא לא היה מת הוא היה גודל מתפרסם ומצליח יותר

אין מה להשוות. כל אחד מהם הוא משהו אחר. ארנולד הוא אחד מהבילדרים והשחקני קולנוע המפורסמים בעולם עם קריירה מפוארת של 50 שנה. זיז התפרסם בכל עולם הפיטנס רק מכמה הטרלות בפורומים וביוטיוב (כמובן גם בזכות הגוף).
יחסית לבן 22 הוא הגיע להישג יפה מאוד. ויכול להיות שאם הוא לא היה מת הוא היה גודל מתפרסם ומצליח יותר
האנשים אהבו את זיז לא בגלל ההטרלות שלו.
אלא בגלל המוטיבציה שהוא החדיר בהם.
הסירטונים שלו היו מורעלים במוטיבציה והמון אנשים התחילו להתאמן בחדר כושר בגללו/בזכותו
סך הכל הוא עבר שינוי אדיר מ50 ומשהו קילו שחיף רצח לגוף שלא היה מבייש אף FITNESS MODEL

האנשים אהבו את זיז לא בגלל ההטרלות שלו.
אלא בגלל המוטיבציה שהוא החדיר בהם.
הסירטונים שלו היו מורעלים במוטיבציה והמון אנשים התחילו להתאמן בחדר כושר בגללו/בזכותו
סך הכל הוא עבר שינוי אדיר מ50 ומשהו קילו שחיף רצח לגוף שלא היה מבייש אף FITNESS MODEL
וגם בגלל האישיות שלו והשמחת חיים. פשוט הגדה!

מצחיק. היית מת להיות כמוהו
נכון בגלל זה הוא זה שגרם לי לרצות להתאמן ...
התגובה שלי הייתה לגביי זה שרשמת הגדה וגם זה בצחוק, לפעמים עדיף לקחת דברים ברוח טובה, עצבים זה לא בריא

נכון בגלל זה הוא זה שגרם לי לרצות להתאמן ...
התגובה שלי הייתה לגביי זה שרשמת הגדה וגם זה בצחוק, לפעמים עדיף לקחת דברים ברוח טובה, עצבים זה לא בריא
מי שמכיר אותי יודע שאני הבן אדם הכי מצחיק שיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית