הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות..

רון גושן

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום . יש לי כמה שאלות בכל מיני נושאים .

אני בן 18. והייתי מתאמן שנה וחצי בחדר כושר . והייתי מתאמן מסה הגעתי לתוצאות טובות .ואז הפסקתי כי אבא שלי ראה שאני מרים משקולות ואסר עלי ללכת לחדר כושר . הייתי משתמש באפקות חלבון . והייתי אוכל כמו סוס . הייתי מתפתח מהר. אבל לצערי הפסקתי .
ואני יוכל להתאמן אחרי הצבא אחרי שאני יגור לבד ואני יעשה מה שאני רוצה. ככה אבא שלי אמר לי.

1. אין לי משקולות גבוהות בבית (רק 12 קילו כל צד=כלום) וניסיתי להתאמן על מסה ואי אפשר . אני יחכה ככה עד שאני יגור לבד או שיש דרך לשמור על התוצאות הטובות . כי לשמור עליהם צריך לאכול טוב . ואני מתייאש מזה שאני צריך לאכול כמו סוס על כלום שאני לא מתאמן . כאילו אין טעם .. מה לעשות?

2. יש אנשים שמתאמנים הרבה שנים והם זכו בתחרויות יש להם מסה אבל לא גדולים . כאלה
cvus.th.jpg

ויש מתאמנים שהם גדולים מאוד . יותר ממי שהצגתי מיקודם . כמובן ששתיהם משתמשים בחומרים . אבל
איך אפשר להיות כזה גדול מה צריך לעשות .(אני מבין בתחום של הכושר יחסית טוב אני לא שואל סתם)
איך אפשר להיות כזה גדול .= הבנתם. אני לא רוצה להיות כמו האיש בתמונה הראשונה שיש לו שרירים . אבל לא גדול
אני רוצה להיות כמו בתמונה האיש בתמונה הראשונה מנופח. זה מה שאני אוהב..

נ.ב אני לא מתחיל להתאמן . ואני מבין הרבה בנושא . אני נשמע כמו הילדים שבאים פעם הראשונה ואומרים אני רוצה שרירים וקוביות וכל זה . אני מבקשה שתענו לי בצורה טובה
תודה רבה:)

• פותח/ת השרשור
[qu?
e="דנידמארי, post: 596927, member: 10793"]חשבת על אימון פונקציונאלי עם טבעות?[/quote]
שזה ?
וגם מזה יתרום לי הרי אני רוצה מזה ולהתנפח

דבר ראשון אתה מעל גיל 18 אני לא מבינה למה אבא שלך מגיב ככה, אולי תסביר לו שחשוב לך להתאמן ותגיד לו שלא תגזים.
דבר שני בטח אתה צריך להתגייס אוטוטו, אז יש בסיסים שיש בהם חדר כושר, אז לא הכל אבוד תהיה אופטימי

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אתה מעל גיל 18 אני לא מבינה למה אבא שלך מגיב ככה, אולי תסביר לו שחשוב לך להתאמן ותגיד לו שלא תגזים.
דבר שני בטח אתה צריך להתגייס אוטוטו, אז יש בסיסים שיש בהם חדר כושר, אז לא הכל אבוד תהיה אופטימי
אני דיברתי איתו על זה . כמה חפרתי לו
ועוד אני מכור אז בכלל . אבא שלי זה כמו לדבר עם הקירות אבל זה לא אמור לעניין אותכם . אני כבר 5 חודש כבר לא מתאמן . נרשמתי למכללה אקדמית לפני הצבא ויש שם חדר כושר אז נקווה שאני יתקבל ויתחיל להתאמן .
אבל תענו לי על השאלה השנייה .
איך להיות מנופך כמו האיש בתמונה האחרונה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית