הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לעבור למסה נקייה

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
אני מתאמן במשך שנה במהלכה עליתי ממשקל של 53 קילו ל63 קילו.
לפני חודשיים התחלתי לימודים וכרגע אני סטודנט ואני כמעט ולא מוצא זמן לחדר כושר ועל ארוחות מסודרות אין על מה לדבר ויצא ככה שהתחלתי לצבור שומן ברמה שלא הייתי רוצה וכמובן שגם ירדה לי מסת שריר
אני עכשיו רוצה לחזור לכושר נורמלי, אני מביא איתי קופסאות עם אוכל ללימודים ומתחיל לאכול יותר מסודר אבל הדילמה שלי היא האם להמשיך במסה כמו שעשיתי קודם של העמסה "בלי לראות בעיניים" או לאכול דברים יותר "נקיים" ?
עד עכשיו גם לא עשיתי אירובי וכרגע אני רוצה להתחיל לעשות שחיות איך כדאי לי לשלב אותן עם האימון האנאירובי לפני או אחרי?

לא בהכרח ירדה לך מסת שריר, לא משמעותית לפחות לדעתי.
כמו כן, אין כל טעם במסה שאינה נקייה. זה פשוט עבודה לא יעילה.
אני מעדיף להכניס אירובי בבוקר, באימון נפרד מהאימון האנאירובי שלי, אני עושה את זה בדרך כלל כשאני ישן צהריים

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח ירדה לך מסת שריר, לא משמעותית לפחות לדעתי.
כמו כן, אין כל טעם במסה שאינה נקייה. זה פשוט עבודה לא יעילה.
אני מעדיף להכניס אירובי בבוקר, באימון נפרד מהאימון האנאירובי שלי, אני עושה את זה בדרך כלל כשאני ישן צהריים
הייתי שמח לעשות את זה אם היה לי זמן אבל אני לומד כל יום מבוקר עד ערב ואני הולך לחדר כושר רק בערב או אם יש חלון גדול בין השיעורים

אני מתאמן במשך שנה במהלכה עליתי ממשקל של 53 קילו ל63 קילו.
לפני חודשיים התחלתי לימודים וכרגע אני סטודנט ואני כמעט ולא מוצא זמן לחדר כושר ועל ארוחות מסודרות אין על מה לדבר ויצא ככה שהתחלתי לצבור שומן ברמה שלא הייתי רוצה וכמובן שגם ירדה לי מסת שריר
אני עכשיו רוצה לחזור לכושר נורמלי, אני מביא איתי קופסאות עם אוכל ללימודים ומתחיל לאכול יותר מסודר אבל הדילמה שלי היא האם להמשיך במסה כמו שעשיתי קודם של העמסה "בלי לראות בעיניים" או לאכול דברים יותר "נקיים" ?
עד עכשיו גם לא עשיתי אירובי וכרגע אני רוצה להתחיל לעשות שחיות איך כדאי לי לשלב אותן עם האימון האנאירובי לפני או אחרי?

אם שאתה אומר מסה נקייה אתה מתכוון למאזן קלורי חיובי קטן של 200-300 קלוריות, אז כן אתה תראה תוצאות עם מאזן קלורי חיובי כזה אך בצורה מאוד איטית. ואם התכוונת ללשטוף את מה שאתה אוכל עם מים וסבון אז לא, זה לא ימנע עלייה באחוזי שומן.

אמרת בעצמך שאתה לומד וקשה לך להשתלט על התזונה והאימונים , לדעתי זה זמן רע מאוד לחשוב על חיטוב , תמשיך מסה במאזן קלוריות חיובי אז שיתפנה לך זמן איכותי להשקיע בחיטוב כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית