הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

THE ANABOLIC DIET

אני אעלה לך את זה ללינק שנייה..

אני ניסיתי את זה, בגדול זה נחמד, אכן יש עלייה בכוח כתוצאה מהפרשה של טסטוסטרון, הבעייתיות עם זה שאתה כל היום חרמן אש טיפה הזוי, אבל זה מה שקורה בפועל....אני אישית הייתי על תפריט של 4K קלוריות ובאמת עליתי נקי.
אם אתה מנסה את זה , תקנה תוסף תזונה שנקרא "בנפייבר" יש את זה בבית מרקחת זאת אבקה של סיבים תזונתיים.

הייתי מת לנסות דבר כזה אבל זה נשמע דיי יקר לאכול באורח חיים כזה וממה שהבנתי צריך לצרוך מאה ואחד תוספי תזונה ויטמינים וסיבים קיצר כאב ראש באמת צריך שאחד שעשה את זה כמו שצריך לפי הספר ייתן חוות דעת וטיפים.

זה לא משתלם בארץ.
הכל פה יקר בהשוואה לארה"ב,צריך לאכול הרבה בשר אדום בשביל הדיאטה הזאת,אם יש לך את האמצעים אז בהצלחה

ואיך הסתדרת עם הכסף?

זה לא כזה יקר כמו שאומרים...ביצים זה דבר זול, שמן זית אתה קונה בקבוק מספיק לך להמון זמן כנ"ל חמאת בוטנים, טחינה גולמית , בשר בקר תאכל פעם ביום משהו איכותי - אנטריקוט, סינטה ושאר הבקר בורגרים קבבים וכל השאר זה גרושים.
בגבינות, אותם מחירים פשוט גבינה צהובה של 28% , במקום קוטג' 5% אתה קונה נפוליאון ותקנה לך קשקבל, ברי, רוקפור אם אתה אוהב ככה להתפנק....

• פותח/ת השרשור
שמע, זה מוריד לי את הפסטות הקוואקר הסוכר ענבים, החלב והקטניות ומצמצם לי אותם ליומיים בשבוע במקום כל יום. בשר אדום עולה בערך 70 ~ לקילו טרי, נחלק ל4 זה אומר 250 כל יום. אני יכול לחיות עם זה. זה מנה יומית מספיקה של הבשר הזה, בנוסף יש לי בשר זול שההורים קונים שזה חזה עוף או הודו שאני יכול בכיף להוסיף עוד 300-350 גרם ממנו ולסגור 600 גרם בשר ביום. הגבינות אני יכול לקמבן משהו. וטחינה וממרחים כאלה זה גרושים.

זה שווה את זה? למה הפסקת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית