הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מסת שריר אצל בנות.

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
טוב כבר הרבה זמן אני חושב על העניין הזה,והיום יצא לי לדבר על זה באיזה קבוצה בפייסבוק.
בקיצור, אני יודע שבשביל לבנות מסת שריר צריך טסטוסטרון,ואצל נשים יש קצת אז הם לא יכולות לבנות יותר מידי מסת שריר.
אז זו בדיוק הנקודה שאני שתסבירו לי עליה,מה משפיע על בניית שריר אצל נשים?(פרוגסטרון,טסטוסטרון,אסטרוגן וכמובן גנטיקה )
ובקיצור לשפוך אור על הנושא שאני לא רואה עליו מידע חד משמעי אלה סתם כתבות באתרים כמו ynet של האמריקאים.

נשים צריכות בדיוק מה שגברים צריכים, רק שהמאזן בין טסט לאסטרוגן אצלהן שונה בגוף. הן עדיין יצטרכו להזריק טסטוסטרון כדי להעלות מסת שריר משמעותית ורובן גם משלוות דברים בנוסף לכך כדי לקבל תוצאות משמעותיות.

נשים צריכות בדיוק מה שגברים צריכים, רק שהמאזן בין טסט לאסטרוגן אצלהן שונה בגוף. הן עדיין יצטרכו להזריק טסטוסטרון כדי להעלות מסת שריר משמעותית ורובן גם משלוות דברים בנוסף לכך כדי לקבל תוצאות משמעותיות.
אז נגיד הבחורות במיס ביקיני, רואים שיש להן קצת שרירים הן חטובות מאוד ועדיין בתגובות רושמים שהן לוקחות סטרואידים. איזה סטרואידים הן יכולות לקחת כדי לא להיראות כמו גבר ?

אז נגיד הבחורות במיס ביקיני, רואים שיש להן קצת שרירים הן חטובות מאוד ועדיין בתגובות רושמים שהן לוקחות סטרואידים. איזה סטרואידים הן יכולות לקחת כדי לא להיראות כמו גבר ?
ראית פעם אחת כזאת במציאות בקירוב- הרוב הגדול כן דומות לגברים
לגבי החומרים אז אותו הנוסחה כמו אצל הגברים - מה ההבדל בין מרי אולימפיה לבין ׳הסוס׳ מהחדר כושר המקומי (כמובן הרבה הבדלים: החל מגנטיקה ועד אין ספור הבדלים ) אבל גם המינון של החומרים הוא זה ששונה וגם הסוגים.
לא שאני יודע בוודאות אבל רוב הסיכויים שמיס ביקיני תסתפק בסייקל של וינס׳ וקצת שורפי שומנים כאשר מיס אולימפיה תזריק כמויות של טסט וכו׳

ראית פעם אחת כזאת במציאות בקירוב- הרוב הגדול כן דומות לגברים
לגבי החומרים אז אותו הנוסחה כמו אצל הגברים - מה ההבדל בין מרי אולימפיה לבין ׳הסוס׳ מהחדר כושר המקומי (כמובן הרבה הבדלים: החל מגנטיקה ועד אין ספור הבדלים ) אבל גם המינון של החומרים הוא זה ששונה וגם הסוגים.
לא שאני יודע בוודאות אבל רוב הסיכויים שמיס ביקיני תסתפק בסייקל של וינס׳ וקצת שורפי שומנים כאשר מיס אולימפיה תזריק כמויות של טסט וכו׳
דיברתי על המיס ביקיני

השאלה איזה מיס ביקיני ידידי ...
אם כוונתך לסתם חבורה של כוסיות בבדי ים ללא יותר מידי זיקה לחדר כושר אז אתה צודק הם באמת כוסיות... אבל תבדוק בגוגל ׳מיס ביקיני׳ אתה תתאכזב לדעתי כאשר תראה את התוצאות... אני עכשיו בדקתי

השאלה איזה מיס ביקיני ידידי ...
אם כוונתך לסתם חבורה של כוסיות בבדי ים ללא יותר מידי זיקה לחדר כושר אז אתה צודק הם באמת כוסיות... אבל תבדוק בגוגל ׳מיס ביקיני׳ אתה תתאכזב לדעתי כאשר תראה את התוצאות... אני עכשיו בדקתי
אני מתכוון כמו אלו שעולות לבמה באוליפמיה, בתמונות הן נראות ממש ממש כוסיות ראה ערך Lacey DeLuca

וואלה שווה הבחורה !!!
גוף פיצוץ אבל הפנים (לדעתי) לא משהו בכלל ואפילו קצת גבריות

המצח הגבוהה גם יכול להעיד על עודף טסט בגוף

גם אסור לשכוח שבתמונות כולם יותר יפים אני מקיר 3-4 בחורות שהשתתפו בתחרויות האלו ותאמין לי שמקרוב הם נראות יותר רע

• פותח/ת השרשור

כן את זה הבנתי,השאלה מה המקסימום שבחורה נורמטיבית יכולה לגדל מבחינת מסת שריר כטבעית?

כן את זה הבנתי,השאלה מה המקסימום שבחורה נורמטיבית יכולה לגדל מבחינת מסת שריר כטבעית?
מו הסתם כמו אצל הגברים , זה אינדיבידואלי הכל תלוי בגנטיקה ובמאזן ההורמונלי בתזונה ובאימונים אצל האשה
אבל אני אנסה לרדת לסף דעתך אז ... לא יותר מידי מסת שריר

• פותח/ת השרשור
מו הסתם כמו אצל הגברים , זה אינדיבידואלי הכל תלוי בגנטיקה ובמאזן ההורמונלי בתזונה ובאימונים אצל האשה
אבל אני אנסה לרדת לסף דעתך אז ... לא יותר מידי מסת שריר

או שאני לא כותב ברור או שאולי אתה לא הבנת אותי.

לפי מה שאני יודע בנות לא יכולות להיות שריריות כמו בנים אז הן לוקחות סטרואידים.
אז השאלה היא מה המקסימום שבחורה נורמטיבית טבעית יכולה להיות שרירית?
אני מדבר על גנטיקה רגילה,ואימונים הכי קשים שיכולים להיות וכמובן תזונה הכי טובה שיוכלה להיות.

אני מדבר על גנטיקה רגילה,ואימונים הכי קשים שיכולים להיות וכמובן תזונה הכי טובה שיוכלה להיות.
מה אתה רוצה לדעת בדיוק כמה ס״מ בייספס יכולה להצמיח בחורה ללא חומרים ?
אני הבנתי אותך לגמרי אבל אין תשובה חד משמעית , בגדול בחורה לא יכולה להיות יותר מידי שרירית ( כמובן בחורה ממוצעת )

נערך לאחרונה:

אתה כותב ברור מאוד. פשוט גם עונה לעצמך ולא מדייק בתשובות...
בפיתוח גוף יש נדבח של גנטיקה ומבנה גוף מעבר לחומרים בהם אדם משתמש. סביר שאם אחד יקח את אותם החומרים שלוקח פיל הית' הוא כנראה לא יראה כמוהו. לגבי נשים תוכל לצפות אם כך למסת שריר נמוכה בהרבה על מבנה קטן בהרבה בממוצע.
מעבר לכך קיים עניין ההשפעה של הורמון גברי על המערכת ההורמונלית הנשית ותופעות הלוואי האנדרוגניות שבעצם מונעות מנשים שימוש בכמויות דומות לאלה של גברים.
החומרים הם כמובן זהים מאחר בכל זאת הנשפעה ההורמונלית מאוד דומה בממוצע.
הדגש הוא על בממוצע. יש נשים שיגיעו לתוצאות מרשימות הרבה יותר מחלק מהכברים בעלי מבנה אקטומורפי חד למשל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית