עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
86-7 משו כזהכל הכבוד על ההשקעה , נירא לא רע בכלל ביחס לאחרים.
באיזה משקל התחלת חיטוב?
הוא נראה יותר טוב מרוב הפורום לראות מתמונות ולשפוט זה לא חכם.. הגיע נורא גזור אבל הפוזינג לא היה מאה אחוז והיה חסר עוד פרופורציות, תכבד כל מתחרה ומתחרה כי ההכנה הזו זה דבר נורא קשה ואתה מביא את המקסימום שלך.כל הכבוד איזה מקום סיימת?
השמאלי שם נראה ממש בדיחתי איך נתנו לו לעלות על הבמה בכלל?
בד"כ עושים את זהכל הכבוד על ההישג!
אבל למה מרחת גם את הפרצוף?
איך זה שהתחרת מול אלי ? הוא לא עלה בבוגרים?
עריכה: יונתן לא השתתף?
כמו שאני נותן ביקורת טובה לאנשים מתמונות אני יכול גם לתת לאנשים ביקורת לא טובה מתמונות, לא מבין איפה הבעיה...הוא נראה יותר טוב מרוב הפורום לראות מתמונות ולשפוט זה לא חכם.. הגיע נורא גזור אבל הפוזינג לא היה מאה אחוז והיה חסר עוד פרופורציות, תכבד כל מתחרה ומתחרה כי ההכנה הזו זה דבר נורא קשה ואתה מביא את המקסימום שלך.
אני הייתי שלישי
הוא מתגייס.כמו שאני נותן ביקורת טובה לאנשים מתמונות אני יכול גם לתת לאנשים ביקורת לא טובה מתמונות, לא מבין איפה הבעיה...
אבל הוא לא הנושא פה
בכל מקרה רואים שממש השקעת בחיטוב, אבל לדעתי אתה באמת רזה מדי (לא מבחינת אחוז שומן, מבחינת זה שאתה גבוה יחסית), ואתה צריך להתחרות בקטגוריה של משקל גבוה יותר. לדעתי אפילו תחשוב לעשות שנה או אפילו שנתיים של מסה בלי חיטובים (תוותר על תחרות או שתיים)... בכל מקרה שיהיה בהצלחה
מעולה, 3 שנים של מסה זה בדיוק מה שהוא צריך. כמובן שזה תלוי בתפקיד שלוהוא מתגייס.
שנתיים מסה ניראה לי טיפה מוגזם ועוד בלי חיטובים באמצע לא משנה כמה הוא ינסה לעשות את זה נקי בוא יראה פח בשנתיים האלה + אני חושב שהוא אמור להתגייס צבא והתחום הזה לא הולכים ביחד לדעתי כדאי לו להמשיך כבר אחרי צבא בגיל 21 ולהיכנס לתחום הזה בכול הכוח ולעלות לשלב הבא שעכשיו בגילו לא מומלץ לעלות לשלב הזה אחרי 21 הוא כבר יוכל בראש יחסית שקט לעשות את זהכמו שאני נותן ביקורת טובה לאנשים מתמונות אני יכול גם לתת לאנשים ביקורת לא טובה מתמונות, לא מבין איפה הבעיה...
אבל הוא לא הנושא פה
בכל מקרה רואים שממש השקעת בחיטוב, אבל לדעתי אתה באמת רזה מדי (לא מבחינת אחוז שומן, מבחינת זה שאתה גבוה יחסית), ואתה צריך להתחרות בקטגוריה של משקל גבוה יותר. לדעתי אפילו תחשוב לעשות שנה או אפילו שנתיים של מסה בלי חיטובים (תוותר על תחרות או שתיים)... בכל מקרה שיהיה בהצלחה
אני מקווה שלא הבנתי אותך...פרשתי מפיתוח גוף תחרותי התחרות הייתה לחוויה בלבד.
מי שלא שואף להיות מר אולימפיה ומסתפק בתארים 'זניחים' כביכול כאן בארץ לטעמי מבזבז את זמנו ובריאותו.