עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין אופציה אחרת? לא להתאמן כמה ימים לפני הבדיקה? פשוט קיבלתי מרשם לראוקוטאן ואמרתי לרופא שאני מתאמן אז הוא ביקש ממני לעשות אחת לשבועיים בדיקות דם ובתוך הבדיקה כלול CPK....אל תתאמן...
למה אתה רוצה להוריד את הcpk? תודיע שאתה מתאמן בצורה אינטנסיבית ואז לא ימהרו להשתגע..;@אין אופציה אחרת? לא להתאמן כמה ימים לפני הבדיקה? פשוט קיבלתי מרשם לראוקוטאן ואמרתי לרופא שאני מתאמן אז הוא ביקש ממני לעשות אחת לשבועיים בדיקות דם ובתוך הבדיקה כלול CPK....
ראקוטן מעלה CPK, ביחד עם אימונים אני מאמין שתצא תוצאה גבוהה בהרבה מהנורמה.למה אתה רוצה להוריד את הcpk? תודיע שאתה מתאמן בצורה אינטנסיבית ואז לא ימהרו להשתגע..;@
כי אם יצא לי רמה מטורפת הרופא יתן לי הוראה להפסיק להתאמן ואם בבדיקה הבאה שוב יצא רמה גבוה לא יחדשו לי את המרשם, נראה לי ששבוע הבא אני לא אתאמן לפחות בשביל הבדיקה הראשוניתלמה אתה רוצה להוריד את הcpk? תודיע שאתה מתאמן בצורה אינטנסיבית ואז לא ימהרו להשתגע..;@
כי עוד לא התחלתי לקחת את התרופה וחשוב לי מאוד השבדיקה הראשונית לפחות תראה על רמות נמוכות ולא יגידו לי להפסיק להתאמן, הייתי אמור להתחיל לפני שבוע כבר אבל אני לוקח אנטיביוטיקה כרגע אז אני צריך לחכות טיפהלעשות רק הליכה/אירובי קל 2-3 ימים לפני הבדיקה
בגדול ממה שאני שמתי לב על עצמי ככל שיש לי "דומס" ככה הCPK יוצא גבוה(ודומס בד"כ תמיד באים יום-יום וחצי אחרי אימון כבד)
למה חשוב לך לקבל ערכים נמוכים?
20 מ״ג ולמשך שנהמה המינון שאתה מתכוון לקחת? ולאיזו תקופה?
ואם אני זוכר נכון, אמרת שאתה עושה ABC, נפח גבוה וכמות אימונים כזו תביא
ל-CPK גבוה גם אצל מי שלא על ראקוטן.
CK זה CPK.עכשיו אני מסתכל על ההפניה של הבדיקות דם ואני לא רואה CPK , אני רואה CBC CK ALT ו ALKALINE PHOSPHATASE חוץ מזה את שאר הדברים אני מבין, מה המשמעות של הבדיקות האלה? @^pala @SmokingSnake @Bariah @ELSR
אגב, גם אני עשיתי היום בדיקות דם וכשהתוצאות יגיעו אני מתחיל גם את הטיפול 😃תודה רבה
בהצלחה גם לך ✌️אגב, גם אני עשיתי היום בדיקות דם וכשהתוצאות יגיעו אני מתחיל גם את הטיפול 😃
בהצלחה.