הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אילו מהערכים הבאים טובים יותר למטרה שלי

mescaline

משתמש מתחיל
247
1
נק' מוניטין:
146
247
1
אני 80 קילו על אחוז שומן נמוך ומנסה לרדת מ 10%

החלטתי לשנות תפריט והייתי רוצה לדעת איזה מ ה2 הבאים יהיה יותר טוב לנתונים\מטרה שלי:

(1)
סה"כ קלוריות: 1700 קלוריות
סה"כ חלבון: 148 גרם 35%
סה"כ שומן: 78 גרם 41%
סה"כ פחמימות: 100 גרם 24%

או

(2)
סה"כ קלוריות: 1700 קלוריות
סה"כ חלבון: 153 גרם 36%
סה"כ שומן: 45 גרם 23%
סה"כ פחמימות: 165 גרם 40%

סך הכל ההבדלים המהותיים ביניהם זה היחס פחמימות@שומנים

האחוזים שרשומים הם האחוזים מסך הערך הקלורי בתפריט

מעבר לתפריט יש עוד 100~ קלוריות מדברים קטנים שלא הכנסתי כמו ירקות וכאלו

איזה טוב יותר

אני מנחש שההבדל בתוצאות יהיה זניח ולכן הייתי ממליץ לך ללכת על התפריט שיותר נח לך.
עוד הצעה: תעשה יום ככה, יום ככה. גם יגוון לך וגם ימצע לך את הערכים.

אם אתה רוצה לרדת מתחת עוד באחוזי שומן אתה חייב לגזור עוד פחמימות תנסה לאכול בערך 60 עד 80 גרם ביום

אם אתה רוצה לרדת מתחת עוד באחוזי שומן אתה חייב לגזור עוד פחמימות תנסה לאכול בערך 60 עד 80 גרם ביום
למה בדיוק?

בקשר לשאלה שלך זה תלוי בהמון גורמים אצלך וחלקן אתה גם לא יכול לדעת עד שלא תנסה (רגישות לאינסולין, גנטיקה בעבר, SET POINT וכו' וכו')

• פותח/ת השרשור
אבל בעיקרון מה הכמות שומן הרצויה\אופטימלית בתפריט חיטוב לאחוז נמוך

או במילים אחרות חלקת הקלוריות לפי אחוזים

אין דבר כזה אופטימלי, שוב תלוי בבן אדם.
כמות השומן בכל תפריט לא צריכה להיות פחות מ15-20% בשביל התפקוד התקין של הגוף.

• פותח/ת השרשור
אוקי אבל כמות של 41% זה יותר מידי שומן בשביל חיטוב ?
או כמעת 80 גרם זה מיותר למשקל שלי ?

או שאני יורד קצת לאיזור ה 30% ואז למעשה יהיה יחס כמעת שווה בין שלושתם

נערך לאחרונה:
אוקי אבל כמות של 41% זה יותר מידי שומן בשביל חיטוב ?
או כמעת 80 גרם זה מיותר למשקל שלי ?

או שאני יורד קצת לאיזור ה 30% ואז למעשה יהיה יחס כמעת שווה בין שלושתם

אין יותר מידי, זה תלוי בקלוריות בסופו של דבר, למרות שאתה לא יכול לאכול עם תפריט שעשוי מ100% שומנים כמובן, תמצא את האיזון, תלך על משהו בסביבות 30% שומנים 20% פחמימות ו50% חלבון, זה לדעתי יהיה בסדר.
20% פחמימות אמור להיות בערך 60~80 גרם ליום

התערבתי עם חבר על משהו:
אם בנאדם לכאורה יהיה על מאזן קלורי שלילי של 300 קלוריות, את האוכל שהוא מכניס לגוף יהיה 10 אחוז חלבון, 10 אחוז פחמימה ו80 אחוז שומן, הוא עדיין ירד באחוז השומן? הוא אמר שלא. אני אמרתי כמובן שכן כי לדעתי זה הכל קשור במאזן הקלורי.

התערבתי עם חבר על משהו:
אם בנאדם לכאורה יהיה על מאזן קלורי שלילי של 300 קלוריות, את האוכל שהוא מכניס לגוף יהיה 10 אחוז חלבון, 10 אחוז פחמימה ו80 אחוז שומן, הוא עדיין ירד באחוז השומן? הוא אמר שלא. אני אמרתי כמובן שכן כי לדעתי זה הכל קשור במאזן הקלורי.

זה נכון(ראה ערך דיאטות אטקינס)

בקשר לפותח האשכול:לפי דעתי אם אתה רוצה לרדת באחוזי שומן מעבר ל10% ,CC יהיה בחירה נבונה בתוספת של אירובי בדופק גבוה

זה נכון(ראה ערך דיאטות אטקינס)

בקשר לפותח האשכול:לפי דעתי אם אתה רוצה לרדת באחוזי שומן מעבר ל10% ,CC יהיה בחירה נבונה בתוספת של אירובי בדופק גבוה
אטקינס זה לא 80% שומן, זה יותר 40%-50 חלבון, 40-50% שומן 10-20% פחממה, יש כאלו אנשים שעושים את זה 60% חלבון 30% שומן ו10% פחממה וכו'...

אטקינס זה לא 80% שומן, זה יותר 40%-50 חלבון, 40-50% שומן 10-20% פחממה, יש כאלו אנשים שעושים את זה 60% חלבון 30% שומן ו10% פחממה וכו'...

לא דיברתי על היחסים,דיברתי על זה שיש כזה דבר דיאטות שמבוססות על שומן,כי על זה הוא שאל.

• פותח/ת השרשור
אם אני מוריד עוד פחמימה אז כבר לא נשאר לי מה להכניס לפה מבחינת כמות
זה כבר כמויות של ילד קטן מבחינת נפח המזון

ואני לא יכול להעלות עוד חלבון כי אני לא אוכל גבינות וגם ככה יש לי כמעת חצי קילו עוף בתפריט אז מה אני יוסיף עוד זה כבר מוגזם

אז אני משאיר את החלבון איך שהוא ומחפש לדעת אם כמות שומן מועטה יכולה לפגוע בי או כמות גדולה תפגע ביכולת לרדת לאחוז שומן נמוך יותר

נערך לאחרונה:
אם אני מוריד עוד פחמימה אז כבר לא נשאר לי מה להכניס לפה מבחינת כמות
זה כבר כמויות של ילד קטן מבחינת נפח המזון

ואני לא יכול להעלות עוד חלבון כי אני לא אוכל גבינות וגם ככה יש לי כמעת חצי קילו עוף בתפריט אז מה אני יוסיף עוד זה כבר מוגזם

אז אני משאיר את החלבון איך שהוא ומחפש לדעת אם כמות שומן מועטה יכולה לפגוע בי או כמות גדולה תפגע ביכולת לרדת לאחוז שומן נמוך יותר

לפחות 25% מהתפריט צריך לבוא משומן בשביל תפקוד תקין של הגוף.
חוץ מזה אתה יכול להוסיף ביצים,יוגורטים וכו

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שפשוט לאכול 70~ גרם שומן כי זו רמה טובה של שומנים כדי לשמור על תפקוד תקין ואת השאר להשלים עם פחמימות
ושאין בעיה עם הכמות הזו (1) כדי להמשיך לרדת באחוז שומן

כמו כן אני עושה העמסה פעם ב 10 ימים ל 3000 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית