ייעוץ חיטוב ל%שומן חד ספרתי ללא דל פחמימה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום לכולם.
השאלה שלי נוגעת לתקופת החיטוב,האם אפשר להגיע ל8% ומתחת לו גם ללא דל פחמימה ובגירעון קלורי כמובן?
לדוגמא,כמות פחמימה 100-150 ביום וללא העמסות/העמסות פעם בשבועיים.

למה לדחות העמסות ככה? העמסה זה לא צ'יט...זה חלק מהדיאטה,העמסה לא טובה,יכולה לפגוע בירידה במשקל.

ותלוי לדעתי מה הרגישות שלך לאינסולין וכמה שריר תשמור בדרך (בדרך ל8% הכוונה)

• פותח/ת השרשור
למה לדחות העמסות ככה? העמסה זה לא צ'יט...זה חלק מהדיאטה,העמסה לא טובה,יכולה לפגוע בירידה במשקל.

ותלוי לדעתי מה הרגישות שלך לאינסולין וכמה שריר תשמור בדרך (בדרך ל8% הכוונה)
הבנתי.
אני מרגיש שהמחסור בפחמימה בין השאר מביא לדעיכה בביצועים ומעוניין לשלב כמויות גבוהות יותר של פחמימה בתפריט של חיטוב(למשל 100-150)האם זה עדין יחשב כדל פחמימה ואני פשוט צריך לעשות העמסות כל 10-14 יום נניח?

הבנתי.
אני מרגיש שהמחסור בפחמימה בין השאר מביא לדעיכה בביצועים ומעוניין לשלב כמויות גבוהות יותר של פחמימה בתפריט של חיטוב(למשל 100-150)האם זה עדין יחשב כדל פחמימה ואני פשוט צריך לעשות העמסות כל 10-14 יום נניח?
אממ זה יהיה נחשב דל פחמימה אבל השאלה היא - עד כמה זה יהיה אפשרי אם הרצון הוא בירידה לאחוז שומן הרצוי..

• פותח/ת השרשור
לא רק... לרדת לאחוז שומן כזה במיוחד בלי חומרים זה הרבה יותר מ"גרעון קלורי"...כי אתה רוצה לשמור על כמה שיותר שריר בדרך
אשמח לשמוע מה דעתך,אני מעוניין לנסות 'אסטרטגיה' שונה,לעשות העמסת פחמימות די מתונה(מאזן קלוריות נייטרלי אולי קצת פחות)וככה כל 3-5 ימים.

אשמח לשמוע מה דעתך,אני מעוניין לנסות 'אסטרטגיה' שונה,לעשות העמסת פחמימות די מתונה(מאזן קלוריות נייטרלי אולי קצת פחות)וככה כל 3-5 ימים.
אתה יכול לנסות CBL שזה העמסה אחרי כל סוף אימון בגלל הרגישות הנמוכה לאינסולין..

שמע...העמסה הכרחית לדיאטה...זה לא יום צ'יט..חשוב לזכור.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לשלב את אימוני הדילול בימים הראשונים שלאחר ההעמסה ב CKD ,כדי להשיג דילול מהיר יותר וקטוזיס מוקדם?
אתה יכול לנסות CBL שזה העמסה אחרי כל סוף אימון בגלל הרגישות הנמוכה לאינסולין..

שמע...העמסה הכרחית לדיאטה...זה לא יום צ'יט..חשוב לזכור.
חשבתי לעשות דווקא בסיגנון TKD אבל לפני זה לנסות לעשות העמסות מבוקרות בכל 3-5 ימים

המאמר החדש שיצא בפורטל אומר שלאחר משהו כמו 12-16 שעות שלאחר ההעמסה הכבד מתרוקן מגלוקוז והגוף חוזר לקטוזיס, ככה שאימון לריקון גליקוגן לאחר ההעמסה לא כלכך יעזור, מה גם שזה נוגד את רעיון ההעמסה.

התכוונתי לשלב את אימוני הדילול בימים הראשונים שלאחר ההעמסה ב CKD ,כדי להשיג דילול מהיר יותר וקטוזיס מוקדם?
חשבתי לעשות דווקא בסיגנון TKD אבל לפני זה לנסות לעשות העמסות מבוקרות בכל 3-5 ימים
לא יודע מה זה TKD

• פותח/ת השרשור
המאמר החדש שיצא בפורטל אומר שלאחר משהו כמו 12-16 שעות שלאחר ההעמסה הכבד מתרוקן מגלוקוז והגוף חוזר לקטוזיס, ככה שאימון לריקון גליקוגן לאחר ההעמסה לא כלכך יעזור, מה גם שזה נוגד את רעיון ההעמסה.
מעניין,למה בכל זאת ממליצים על זה לפני העמסה בCKD?ובתחילת השבוע בUD2?אני בד"כ עושה אחרי העמסה אימון כוח ואז נניח אימון להרבה חזרות ודופק גבוה:ש.סמיכה+מתח+סקוואט..

אומרים שאת ההעמסה כדאי לעשות אחרי האימון ולא לפני, וזה כדי למקסם את המילוי של מאגרי הגליקוגן (זה גם למה לייל ממליץ לעשות אחרי האימון כוח אימון ריקון גליקוגן), וגם כי יש שאומרים שהעמסה אחרי האימון יכולה אפילו לגרום לגדילת שריר (לא כמו שאתה במאזן קלורי חיובי בתקופת המסה, אבל אומרים שיש קצת גדילה). וזה מאד תלוי איזה דיאטה אתה עושה..
כל דיאטה דוגלת בשיטה אחרת לפי התוכנית אימונים שלה.
אם אני לא טועה, בUD2 אתה נימצא במאזן קלורי שלילי לא יותר מ2-3 ימים ברצף לעומת דיאטות אחרות, וזה למה צריך לעשות אימון לריקון גליקוגן ישר לאחר ההעמסה (כדי שהגוף באמת יכנס כמה שיותר מהר לקטוזיס, כי לא בדומה לדיאטות אחרות סטייל AD אתה נימצא בגירעון רק ל2-3 ימים ולא למשך שבוע).
שוב, אני לא הכי בקיא בזה ויכול להיות שאני לא הכי מדייק פה, יהיה יותר חכם לשמוע גם מה החברה שבאמת עשו את התוכנית יגידו..

• פותח/ת השרשור
אומרים שאת ההעמסה כדאי לעשות אחרי האימון ולא לפני, וזה כדי למקסם את המילוי של מאגרי הגליקוגן (זה גם למה לייל ממליץ לעשות אחרי האימון כוח אימון ריקון גליקוגן), וגם כי יש שאומרים שהעמסה אחרי האימון יכולה אפילו לגרום לגדילת שריר (לא כמו שאתה במאזן קלורי חיובי בתקופת המסה, אבל אומרים שיש קצת גדילה). וזה מאד תלוי איזה דיאטה אתה עושה..
כל דיאטה דוגלת בשיטה אחרת לפי התוכנית אימונים שלה.
אם אני לא טועה, בUD2 אתה נימצא במאזן קלורי שלילי לא יותר מ2-3 ימים ברצף לעומת דיאטות אחרות, וזה למה צריך לעשות אימון לריקון גליקוגן ישר לאחר ההעמסה (כדי שהגוף באמת יכנס כמה שיותר מהר לקטוזיס, כי לא בדומה לדיאטות אחרות סטייל AD אתה נימצא בגירעון רק ל2-3 ימים ולא למשך שבוע).
שוב, אני לא הכי בקיא בזה ויכול להיות שאני לא הכי מדייק פה, יהיה יותר חכם לשמוע גם מה החברה שבאמת עשו את התוכנית יגידו..
דווקא נתת תשובה מספקת שנשמעת הגיונית..
שאלה,האם אימון מטאבולי/דילול/אינטרוולים..לא יהיה על אותו פרנציפ מבחינת דילול גליקוגן?
ואחרי ימי העמסה,איזה אימון חוץ מכוח אפשר לשלב,אירובי כדי להוריד נוזלים?

כן, אימון מטבולי/אינטרוואלים (עם דגש על ספרינטים)/דילול יעבוד על ריקון מאגרי הגליקוגן (שים לב שלייל ממליץ לעשות את האימון דילול פעמיים על מנת למקסם גדילת שריר ודילול מאגרי גליקוגן עד כמה שאפשר).
אתה יכול אחרי ההעמסה לעשות אימון אירובי על מנת להוריד קצת נוזלים, אבל לפי דעתי זה התעסקות בקקה מכיוון שגם לא תרד את כל הנוזלים (לוקח לגוף משהו כמו 4-5 ימים עד שרואים באמת הבדל למרות האירובי), וגם אני אישית לפחות יום אחרי ההעמסה מרגיש דיי נורא, ומאוד כבד ככה שאני מחכה ליום שאחרי, אבל כל אחד עם ההרגשה שלו. בוא פשוט נגיד שאני לא רואה איזה שהוא יתרון מסויים בלעשות אירובי ישר יום אחרי ההעמסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית