עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי.למה לדחות העמסות ככה? העמסה זה לא צ'יט...זה חלק מהדיאטה,העמסה לא טובה,יכולה לפגוע בירידה במשקל.
ותלוי לדעתי מה הרגישות שלך לאינסולין וכמה שריר תשמור בדרך (בדרך ל8% הכוונה)
אממ זה יהיה נחשב דל פחמימה אבל השאלה היא - עד כמה זה יהיה אפשרי אם הרצון הוא בירידה לאחוז שומן הרצוי..הבנתי.
אני מרגיש שהמחסור בפחמימה בין השאר מביא לדעיכה בביצועים ומעוניין לשלב כמויות גבוהות יותר של פחמימה בתפריט של חיטוב(למשל 100-150)האם זה עדין יחשב כדל פחמימה ואני פשוט צריך לעשות העמסות כל 10-14 יום נניח?
זה לא עניין של גירעון קלורי בסופו של דבר?אממ זה יהיה נחשב דל פחמימה אבל השאלה היא - עד כמה זה יהיה אפשרי אם הרצון הוא בירידה לאחוז שומן הרצוי..
לא רק... לרדת לאחוז שומן כזה במיוחד בלי חומרים זה הרבה יותר מ"גרעון קלורי"...כי אתה רוצה לשמור על כמה שיותר שריר בדרךזה לא עניין של גירעון קלורי בסופו של דבר?
אשמח לשמוע מה דעתך,אני מעוניין לנסות 'אסטרטגיה' שונה,לעשות העמסת פחמימות די מתונה(מאזן קלוריות נייטרלי אולי קצת פחות)וככה כל 3-5 ימים.לא רק... לרדת לאחוז שומן כזה במיוחד בלי חומרים זה הרבה יותר מ"גרעון קלורי"...כי אתה רוצה לשמור על כמה שיותר שריר בדרך
מעדיף את הCKD,מסתדר טוב עם כמויות השומן הגדולות אבל מה דעתך על 2 האימוני דילול בתחילת השבוע?נסה אולי UD2..
אתה יכול לנסות CBL שזה העמסה אחרי כל סוף אימון בגלל הרגישות הנמוכה לאינסולין..אשמח לשמוע מה דעתך,אני מעוניין לנסות 'אסטרטגיה' שונה,לעשות העמסת פחמימות די מתונה(מאזן קלוריות נייטרלי אולי קצת פחות)וככה כל 3-5 ימים.
התכוונתי לשלב את אימוני הדילול בימים הראשונים שלאחר ההעמסה ב CKD ,כדי להשיג דילול מהיר יותר וקטוזיס מוקדם?בUD2 ?
חשבתי לעשות דווקא בסיגנון TKD אבל לפני זה לנסות לעשות העמסות מבוקרות בכל 3-5 ימיםאתה יכול לנסות CBL שזה העמסה אחרי כל סוף אימון בגלל הרגישות הנמוכה לאינסולין..
שמע...העמסה הכרחית לדיאטה...זה לא יום צ'יט..חשוב לזכור.
לא יודע מה זה TKDהתכוונתי לשלב את אימוני הדילול בימים הראשונים שלאחר ההעמסה ב CKD ,כדי להשיג דילול מהיר יותר וקטוזיס מוקדם?
חשבתי לעשות דווקא בסיגנון TKD אבל לפני זה לנסות לעשות העמסות מבוקרות בכל 3-5 ימים
דומה ל CKD, אבל לפני האימון (ויש טוענים שגם אחריו) אוכלים פחמימות.לא יודע מה זה TKD
מעניין,למה בכל זאת ממליצים על זה לפני העמסה בCKD?ובתחילת השבוע בUD2?אני בד"כ עושה אחרי העמסה אימון כוח ואז נניח אימון להרבה חזרות ודופק גבוה:ש.סמיכה+מתח+סקוואט..המאמר החדש שיצא בפורטל אומר שלאחר משהו כמו 12-16 שעות שלאחר ההעמסה הכבד מתרוקן מגלוקוז והגוף חוזר לקטוזיס, ככה שאימון לריקון גליקוגן לאחר ההעמסה לא כלכך יעזור, מה גם שזה נוגד את רעיון ההעמסה.
דווקא נתת תשובה מספקת שנשמעת הגיונית..אומרים שאת ההעמסה כדאי לעשות אחרי האימון ולא לפני, וזה כדי למקסם את המילוי של מאגרי הגליקוגן (זה גם למה לייל ממליץ לעשות אחרי האימון כוח אימון ריקון גליקוגן), וגם כי יש שאומרים שהעמסה אחרי האימון יכולה אפילו לגרום לגדילת שריר (לא כמו שאתה במאזן קלורי חיובי בתקופת המסה, אבל אומרים שיש קצת גדילה). וזה מאד תלוי איזה דיאטה אתה עושה..
כל דיאטה דוגלת בשיטה אחרת לפי התוכנית אימונים שלה.
אם אני לא טועה, בUD2 אתה נימצא במאזן קלורי שלילי לא יותר מ2-3 ימים ברצף לעומת דיאטות אחרות, וזה למה צריך לעשות אימון לריקון גליקוגן ישר לאחר ההעמסה (כדי שהגוף באמת יכנס כמה שיותר מהר לקטוזיס, כי לא בדומה לדיאטות אחרות סטייל AD אתה נימצא בגירעון רק ל2-3 ימים ולא למשך שבוע).
שוב, אני לא הכי בקיא בזה ויכול להיות שאני לא הכי מדייק פה, יהיה יותר חכם לשמוע גם מה החברה שבאמת עשו את התוכנית יגידו..