עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי יש משהו שהם מסתירים מאיתנוחן לא שבר?
מאיה פרסמה בפייסבוק ש7 מתחרים שברו שיאים... ולגן אין משתמש בפורום לא?היו 5 מתחרים ששברו שיאי עולם בתחרות, לכולם משתמש כאן בפורום 😃
חן שבר בTEENS. כנראה שאופק התבלבלחן לא שבר?
לא נראה לי, אחרת היו עפים פה לבבות בכמויות הרבה יותר גדולות.אולי יש משהו שהם מסתירים מאיתנו
התחרת ?הרשיתי לעצמי להתעלם משיאי עולם בקרלז...
לחן יש משתמש.
וואלה? לא ידעתיהרשיתי לעצמי להתעלם משיאי עולם בקרלז...
לחן יש משתמש.
היו 5 מתחרים ששברו שיאי עולם בתחרות, לכולם משתמש כאן בפורום 😃
תתפלא לדעת אבל יש לנו פה ספורטאים מאד חזקים 😃אז איך באמת אתה מסביר את זה? אני מניח שלא כולם במשקל מאוד מאוד נמוך ו/או שבמקרה ישראל מובילה את העולם בספורט כוח..
מסקרן אותי להבין את זה.
היה לנו את ולאד אלחזיו (ככה מבטאים את זה?) אחד החזקים בעולם, סקוואט 1250 עם ציודאז איך באמת אתה מסביר את זה? אני מניח שלא כולם במשקל מאוד מאוד נמוך ו/או שבמקרה ישראל מובילה את העולם בספורט כוח..
מסקרן אותי להבין את זה.
שזה היה שיא עולם בזמנו, דרך אגב.היה לנו את ולאד אלחזיו (ככה מבטאים את זה?) אחד החזקים בעולם, סקוואט 1250 עם ציוד
מישהו פעם פירסם את ההסבר... בגלל שיש מלא איגודים ומלא קטגוריות יש כמה אלפים אם לא עשרות אלפים של שיאי עולם... ככה שלמעשה זה די "חרטא"... לא שזה מוריד מההישגים עדיין מגיע כל הכבוד בלי שום ספק , פשוט זה לא כמו שיא עולם בכל ספורט עם התאחדות אחת (אתלטיקה, שחייה או whatever)...אז איך באמת אתה מסביר את זה? אני מניח שלא כולם במשקל מאוד מאוד נמוך ו/או שבמקרה ישראל מובילה את העולם בספורט כוח..
מסקרן אותי להבין את זה.
הרשיתי לעצמי להתעלם משיאי עולם בקרלז...
לחן יש משתמש.
היה לנו את ולאד אלחזיו (ככה מבטאים את זה?) אחד החזקים בעולם, סקוואט 1250 עם ציוד
אז לכתוב 568.181818KG עדיף ...🤦♂️לכתוב משקל בפאונדים לא הופך את זה ליותר מרשים וזה סתם מעצבן. תפסיק עם זה
מה זה משנה מרשים או לא פאונדים או לא זה עדיין הסקוואט הכי כבד שנעשה אי פעם עד ללפני כמה זמן ועוד על ידי מישהו מהעיר שלי 👏איך קוראים לחן באתר?
לכתוב משקל בפאונדים לא הופך את זה ליותר מרשים וזה סתם מעצבן. תפסיק עם זה.
אז לכתוב 568.181818KG עדיף ...🤦♂️