סרטון First PL meet 100%RAW

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118
איכות לא משהו אבל זה מה שיש כרגע .

נכנסתי לקטגוריה של עד 56 במטרה לשבור שיאי עולם
כניסות :
SQ 137.5(WR) 150(WR) 160 no lift
זה ה160 אין כרגע של ה150

BP 93(WR) 100(WR) 103(WR) all good lift

DL 175 191(WR) 200(WR) all good lift

היו 5 מתחרים ששברו שיאי עולם בתחרות, לכולם משתמש כאן בפורום 😃

אז איך באמת אתה מסביר את זה? אני מניח שלא כולם במשקל מאוד מאוד נמוך ו/או שבמקרה ישראל מובילה את העולם בספורט כוח..
מסקרן אותי להבין את זה.

אז איך באמת אתה מסביר את זה? אני מניח שלא כולם במשקל מאוד מאוד נמוך ו/או שבמקרה ישראל מובילה את העולם בספורט כוח..
מסקרן אותי להבין את זה.
תתפלא לדעת אבל יש לנו פה ספורטאים מאד חזקים 😃

מסקרן אותי להבין את זה.
היה לנו את ולאד אלחזיו (ככה מבטאים את זה?) אחד החזקים בעולם, סקוואט 1250 עם ציוד

מסקרן אותי להבין את זה.
מישהו פעם פירסם את ההסבר... בגלל שיש מלא איגודים ומלא קטגוריות יש כמה אלפים אם לא עשרות אלפים של שיאי עולם... ככה שלמעשה זה די "חרטא"... לא שזה מוריד מההישגים עדיין מגיע כל הכבוד בלי שום ספק , פשוט זה לא כמו שיא עולם בכל ספורט עם התאחדות אחת (אתלטיקה, שחייה או whatever)...

הרשיתי לעצמי להתעלם משיאי עולם בקרלז...
לחן יש משתמש.

איך קוראים לחן באתר?

היה לנו את ולאד אלחזיו (ככה מבטאים את זה?) אחד החזקים בעולם, סקוואט 1250 עם ציוד

לכתוב משקל בפאונדים לא הופך את זה ליותר מרשים וזה סתם מעצבן. תפסיק עם זה.

איך קוראים לחן באתר?

לכתוב משקל בפאונדים לא הופך את זה ליותר מרשים וזה סתם מעצבן. תפסיק עם זה.
מה זה משנה מרשים או לא פאונדים או לא זה עדיין הסקוואט הכי כבד שנעשה אי פעם עד ללפני כמה זמן ועוד על ידי מישהו מהעיר שלי 👏

רוב המספרים עם ציוד הם בפאונדים כי רוב הליפטרים EQ מתחרים בארה"ב. מה כואב שירשמו בפאונדים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית