הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה לקויה בחו"ל

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
אני טס השבוע לתיאלנד לחודש. אני לא יודע מה בדיוק הולך שם מבחינת אוכל וארוחות סדירות וודאי שלא יהיו לי. חשבתי לקנות חלבון שיספיק לי לתקופה הזו שישמש אותי פעם-פעמיים ביום. רציתי לשאול איזה חלבון מומלץ בהתחשב בעובדה שכל מה שאני אעשה שם זה בטח מתח, ומבחינת זמן הספיגה האם יש תשלובת מתאימה.. ואם מישהו מכיר אשמח לשמוע על חלבון ללא חומרים משמרים ודל בלקטוז ועל חלבון סויה, האם הוא כדאי.. תודה!

היייתי ממליץ לך לקחת דווקא גיינר עם עם פחמימה נמוך משהו כמו 1:2 כי לפעמים יצא לך מצב שלא יהיה לך זמן לאכול וחלבון זה לא ארוחה

או שתחזור ממסיבה עייף ועד שתקום יקח לך זמן עדיף שתקח גיינר

• פותח/ת השרשור
שמע פחמימות יהיה לי באופן זמין אני מביא איתי תמרים ופרכיות. אני גם מעדיף אבקה טבעית בגלל זה גיינר זו פחות אופציה

תיקח אבקה, קח קרקרים מכוסמין מלא (ניצת הדובדבן) אני ממש אוהב אותם כתוספת כי הם לא מתקלקלים ואחלה ערכים.

עוד משהו נחמד זה חלבוני סויה - לא מומלץ הבנתי שזה יעבור את ה 30% מכמות החלבון היומית..ועדיף שלא כל יום..המחקרים על זה לא ברורים ב100% אבל זה סבבה..בכל מקרה תנסה לשלב עם זה קצת קטניות כמו חומוס לדוגמא.

והכי טוב בתאילנד זה שיש קוקוס זמין אז שומן טוב יש לך תמיד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית