הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פתח תקווה, הסיכום שלי.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

קשה לי להסיק מסקנות ולסכם את המפגש המדהים בפתח תקווה. PR אדיר מבחינתי בסקוואט, מאפשר לי להסיח את הדעת מכשל מוזר בכניסה השנייה של הבנץ' (פתאום צמח שם קיר. מה לעזאזל?!). אבל הפסילה בכניסה השלישית של הבנץ' מחייבת אותי להתאמן תחת 'שופט' בזמן בלוק העצימות, כדי להכניס עמוק עמוק לתת מודע את הצורך לחכות להוראת השופט.

בנוגע לדדליפט, הצלחתי בסופו של דבר רק לשחזר את המספרים של המפגש בפסח. נכון שעברתי תקופה לא קלה בזמן האחרון - כולל איבוד משקל של 3 ק"ג בשבועיים לפני התחרות, אבל אני צריך לחשוב מחדש על הנושא. אולי חיזוק מאסיבי יותר של upper back - ובדגש על לטיסימוס דורסי, אולי לעבור ל- deficit deadlift בשלב הנפח, ואולי אפילו להתחיל לשלב שרשראות, כדי לחזק לוקאאוט. כל השאלות הללו נוגעות גם לבנץ' פרס.

עוד נמצאות שם מחשבות על תפקיד האופנר והכניסה השניה (וכמובן: יש מלא מאמרים בנושא. אבל אין חכם כבעל הנסיון), כחלק הכרחי מההכנה לקראת הכניסה החשובה מכולם...

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תודה רבה אושר! בפסח אתה הולך לתת את השואו של החיים. אני כבר רואה את זה.

סקוואט נהדר! מרשים מאוד לראות את ההתקדמות מאז התחרות הקודמת. שאפו!

כל הכבוד אליהו, הסקוואט נראה ממש סולידי/כאילו יש לך עוד לתת וגם בבנץ' נראה שיש לך את המשקל רק שמשהו התפקשש שם בכניסה שניה, קורה, תחרות

סה"כ תחרות מצויינת

בעזהי"ת

קשה לי להסיק מסקנות ולסכם את המפגש המדהים בפתח תקווה. PR אדיר מבחינתי בסקוואט, מאפשר לי להסיח את הדעת מכשל מוזר בכניסה השנייה של הבנץ' (פתאום צמח שם קיר. מה לעזאזל?!). אבל הפסילה בכניסה השלישית של הבנץ' מחייבת אותי להתאמן תחת 'שופט' בזמן בלוק העצימות, כדי להכניס עמוק עמוק לתת מודע את הצורך לחכות להוראת השופט.

בנוגע לדדליפט, הצלחתי בסופו של דבר רק לשחזר את המספרים של המפגש בפסח. נכון שעברתי תקופה לא קלה בזמן האחרון - כולל איבוד משקל של 3 ק"ג בשבועיים לפני התחרות, אבל אני צריך לחשוב מחדש על הנושא. אולי חיזוק מאסיבי יותר של upper back - ובדגש על לטיסימוס דורסי, אולי לעבור ל- deficit deadlift בשלב הנפח, ואולי אפילו להתחיל לשלב שרשראות, כדי לחזק לוקאאוט. כל השאלות הללו נוגעות גם לבנץ' פרס.

עוד נמצאות שם מחשבות על תפקיד האופנר והכניסה השניה (וכמובן: יש מלא מאמרים בנושא. אבל אין חכם כבעל הנסיון), כחלק הכרחי מההכנה לקראת הכניסה החשובה מכולם...

תודה רבה!

נדיר לראות לואו באר כזה יפה! כל הכבוד!

אופק מתי נזכה לראות את הסרטון שלך מהתחרות?
יש לך מן קטע כזה להתעניין בהישגיהם של אנשים אחרים בפוסטים לא שלהם ובזאת בכלל לא להתייחס לפוסט עצמו...
אני לא מבין, מה הבעיה שלך לרשום הודעה פרטית לאה"ל\ליאור?

אליהו, תחרות מאוד מרשימה!

יש לך מן קטע כזה להתעניין בהישגיהם של אנשים אחרים בפוסטים לא שלהם ובזאת בכלל לא להתייחס לפוסט עצמו...
אני לא מבין, מה הבעיה שלך לרשום הודעה פרטית לאה"ל\ליאור?

אליהו, תחרות מאוד מרשימה!

אני מנצל את הלחץ החברתי. אבל אתה צודק צריך להחמיא לאליהו שהפציץ חבל על הזמן. כל הכבוד אליהו. כמה שוקל?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תודה רבה לכולם על התגובות המחמיאות! לכבוד הוא להשתייך לקהילה הכי מטורפת בישראל. אני תופס מבט על כל מיני קטעי וידאו מאזור החימום, והמאסיביות של החבר'ה כאן פשוט לא תאומן.

תודה ספגטי על הוידאו הברור יותר של ה-260, ואופק: המון בהצלחה!

זוכר שפעם העלת סירטון שלך עושה 240 סקוואט עוד לפני הפציעה, ואז אמרת שאתה מקווה לשבור את השיא של דאוס ואתה חושב שזה יהיה קשה מאוד ועוד ועוד ועכשיו 260 סקוואט כאילו זה כלום. אני חושב אתה שם אותו בכיס הקטן שלך עכשיו

חזק מאוד אליהו!!!
חבל לי שלא הגעתי ולו רק כדי לראות את העוצמות שאתם מתארים...

אגב, ייתכן שראיתי אותך לפני כשבועיים לי תחנה מרכזית ירושלים שלבשת נעלי אל סטארס כחולות וחולצה אפורה עם שרוולים כחולים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית