עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע איך זה בסקוואט..
זה רוצח אותך אני לא באמת יודע להסביר לך מה ההיגיון פה. בגדול זה עובד על כל הטווחים של החזרות במשקלים גבוהים יחסית.
לדעתי יום 2 ויום 4 הם הכי קשים.
א
אני כרגע מבצע:
יום ראשון- בנצ 70 אחוז
יום שני- וונדלר סקוואט
יום שלישי- בנצ' 75 אחוז
יום רביעי - בנצ' 80 אחוז (העדפתי לדחוף אותו פה ולא בצמוד ל85 אחוז)
יום חמישי- וונדלר דדליפט
יום שישי- בנצ' 85 אחוז
אני גם חושב שאין יותר הגיון חוץ מתקרע את עצמך ובסוף יצא מזה משהו...
חיפשתי שיטות עבודה של ספיישליסטים בבנצ' ולא מצאתי משהו מיוחד או דומה לזה...
לפי שנה או יותר אני זוכר שהוא פרסם סרטון של דדליפט 240 אז די נראה לי שהוא יודע מה הוא עושהמה המשקל בבנץ׳ ומה המשקל גוף?
לפי שנה או יותר אני זוכר שהוא פרסם סרטון של דדליפט 240 אז די נראה לי שהוא יודע מה הוא עושה
זה היה נראה כאילו שאלת אותו בתור אחד שאין לו מושג מה הוא עושה..מה הקשר אחי?
משקלים יפים מעידים על כח... השיטות הקשורות בסמולוב (או יותר נכון שמשתמשות בשם) הן כאלה שאחת הסיבות העיקריות לאי סיומן היא פציעה.זה היה נראה כאילו שאלת אותו בתור אחד שאין לו מושג מה הוא עושה..
הרעיון הוא שתגמור את עצמך, יש גם היגיון מסויים בתוכנית שאני מסוגל לראות.
שוב, לא ביצעתי אותה בבנץ' אלא בסקוואט כככה שלא יודע להגיד לך בדיוק מה מי מו
האמת היא שגם אצלי בשבוע הראשון היו כאבים חריפים במפרקים, בשבועות הבאים זה מצטמצם.ביצעתי היום את האימון השלישי השבוע.
נראה לי שההגיון מאחורי התוכנית הוא לקדם תרופות נוגדות דלקת חחח
הלך סבבה, קצת קשה.. נראה איך זורמים השבוע השני והשלישי
מה המשקל בבנץ׳ ומה המשקל גוף?
האמת היא שגם אצלי בשבוע הראשון היו כאבים חריפים במפרקים, בשבועות הבאים זה מצטמצם.
אם אתה רוצה לקרוא על השבועות הבאים כנס ללוג שלי, יש שם קצת פירוט 😛 לא יודע כמה רלוונטי לגביי הבנץ' אבל אני מניח שיש אותה סנסציית כאב ועייפות
משקלים יפים מעידים על כח... השיטות הקשורות בסמולוב (או יותר נכון שמשתמשות בשם) הן כאלה שאחת הסיבות העיקריות לאי סיומן היא פציעה.
אז באמת מה הבנץ' ומה המשקל?
אגב סתם שתדע, מקריאה מעמיקה באינטרנט על התוכנית, העלייה בRM1 היא זמנית. זאת אומרת שכמה שבועות אחריי שאתה תסיים את התכנית, כנראה הRM1 יירד לך בכמה ק"ג.
כן זה העניין. הוא יורד אבל עדיין אתה תעלה את הRM1 שלך. עם תכנית נכונה אחריי סמולוב(הבנתי שקורטה 3X3 מומלץ)אתה יכול לשמר את הRM1אז אני מקווה להעלות אותו בצורה משמעותית בכמה סבבים של התוכנית שגם אם ירד עדיין אשאר עם אר אמ 1 גדול יותר.
מצד שני אין לי הפסקות באימונים בכלל אז כל הזמן אני משמר משקלים
כן זה העניין. הוא יורד אבל עדיין אתה תעלה את הRM1 שלך. עם תכנית נכונה אחריי סמולוב(הבנתי שקורטה 3X3 מומלץ)אתה יכול לשמר את הRM1