אחד הדברים הנוראיים ביותר שיצא לי לראות

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני לא אדם רגשן במיוחד ולרוב אני אדיש לכל דבר שקורה סביבי, גם לדברים הגרועים ביותר, ויצא לי לראות המון סרטונים מזעזעים באינטרנט מבלי להנעיד עפעף, אבל פשוט לא יכולתי להישאר אדיש לסרטון הבא:

זה מנהג יפני בו חותכים את החיה בעודה חיה, מוציאים את כל האיברים הפנימיים, חותכים את כל פלג הגוף התחתון שלה לפרוסות ושמים בצלחת ואז את פלג הגוף החי והנושם שלה גם, והחיה בעצם מסתכלת עליכם מהצלחת בזמן שאתם אוכלים אותה. זה פאקינג נוראי. יפנים חולי נפש, ועוד יותר מעצבן אותי זה שתמיד אלה בנות כאלה מטומטמות שחושבות שהכל מצחיק וכיף.

לא יודע עד כמה זה אמיתי, לפי מה שהבנתי זה תינוקות אחרי הפלה.....
http://demyx.com/blog/view/11140/ch...-and-sexual-performance#.UovYWNZZ-Z0.facebook

AxEjDis.jpg

MyI0wo8.png

הקטע עם התינוקות ראיתי פעם תמונות של זה באתר בשם Rotten שזה סוג של אוגריש. אני חושש שזה אמיתי. למי שיש כסף יכול כנראה לאכול גם תינוקות. אני מניח (סתם ניחוש פרוע) שזה אולי מקובל אצל היאקוזה.

יש דברים איומים בעולם. אנחנו חיים בתוך ה4 קירות שלנו. אבל לכו תדעו מה עוד קיים ומה עוד מקובל במקומות אחרים בעולם.

• פותח/ת השרשור
הקטע עם התינוקות ראיתי פעם תמונות של זה באתר בשם Rotten שזה סוג של אוגריש. אני חושש שזה אמיתי. למי שיש כסף יכול כנראה לאכול גם תינוקות. אני מניח (סתם ניחוש פרוע) שזה אולי מקובל אצל היאקוזה.

יש דברים איומים בעולם. אנחנו חיים בתוך ה4 קירות שלנו. אבל לכו תדעו מה עוד קיים ומה עוד מקובל במקומות אחרים בעולם.
אחד הדברים שהכי מפחידים אותי בעולם זה ארבעת הקירות האלה.. לחשוב שאנחנו חיים חיים שלמים בתוך ארבעת הקירות האלה כשדברים שמעולם לא שמענו עליהם, וכנראה גם לא נשמע, קורים כל יום באיזה חור בעולם, במקומות עם מרחב אינסופי [כמו שיש מנזרים באמצע הרים ברדיוס של 500 ק"מ במקומות באסיה שאף אחד בחיים לא שמע עליהם, מה שאתה רואה בסרטים] ואנחנו נמשיך בשלנו עד שנמות.

מסכים שזה מזעזע, מצד שני הכל סובייקטיבי, את גבולות החברה אנו אלה שקובעים.
יכול להיות שלהם יישמע מוזר שבגיל 8 ימים חותכים ליהודים חלק מפנחס.

• פותח/ת השרשור
מסכים שזה מזעזע, מצד שני הכל סובייקטיבי, את גבולות החברה אנו אלה שקובעים.
יכול להיות שלהם יישמע מוזר שבגיל 8 ימים חותכים ליהודים חלק מפנחס.
אני די בטוח שאם הם ישמעו שאנחנו חותכים את העורלה הדבר הראשון שהם ישאלו יהיה "ורגע, זה טעים?"

הצפרדע לא מזעזע בכלל , זה בדיוק כמו לאכול פרה...
לפי דעתי הסרטון עם הצב הזה שהעלת היה הרבה יותר מזעזע

הקטע המזעזע שהם אוכלים את הצפרדע שהיא חיה, העינוי זה החלק המזעזע
זה אותו דבר כמו לאכול פרה , גם את הפרות מענים רק לא לידך . זה מן הכחשה לאכול בשר אבל שזה מול העניים שלך אתה פתאום בן אדם . אם אתה בן אדם טבעוני אני יסכים עם כל מילה שלך אבל אם אתה אוכל בשר זה סוג של הכחשה .

• פותח/ת השרשור
זה אותו דבר כמו לאכול פרה , גם את הפרות מענים רק לא לידך . זה מן הכחשה לאכול בשר אבל שזה מול העניים שלך אתה פתאום בן אדם . אם אתה בן אדם טבעוני אני יסכים עם כל מילה שלך אבל אם אתה אוכל בשר זה סוג של הכחשה .
תגיד לי אתה רציני? אני די בטוח שלא הבנת את הסרטון.. כשהצפרדע בצלחת היא עדיין חיה והיא צופה בך אוכלת את שאר הגוף שלה, לא הורגים אותה! איך זה בדיוק כמו לאכול פרה? אתה שוחט את הפרה, היא מתה, פורסים לחתיכות, אורזים ושולחים. העניין הוא שהצפרדע לא מתה, היא מוגשת לך חיה בצלחת וצופה בך אוכל את שאר הגוף שלה.

תגיד לי אתה רציני? אני די בטוח שלא הבנת את הסרטון.. כשהצפרדע בצלחת היא עדיין חיה והיא צופה בך אוכלת את שאר הגוף שלה, לא הורגים אותה! איך זה בדיוק כמו לאכול פרה? אתה שוחט את הפרה, היא מתה, פורסים לחתיכות, אורזים ושולחים. העניין הוא שהצפרדע לא מתה, היא מוגשת לך חיה בצלחת וצופה בך אוכל את שאר הגוף שלה.
קודם כל הצפרדע לא חייה , זה שהיא זזה זה ריפלקסים....זה בדיוק כמו לאכול דג שמוגש בצורתו השלמה.
ודבר שני אני כבר הסברתי למה מבחינתי זה אותו הדבר , אתה יכול להסכים איתי ואתה יכול להסכים לא להסכים .

• פותח/ת השרשור
קודם כל הצפרדע לא חייה , זה שהיא זזה זה ריפלקסים....זה בדיוק כמו לאכול דג שמוגש בצורתו השלמה.
ודבר שני אני כבר הסברתי למה מבחינתי זה אותו הדבר , אתה יכול להסכים איתי ואתה יכול להסכים לא להסכים .
היא כן חיה כי רוב העצבים שלה נמצאים בפלג הגוף העליון, הם לא רוקנו את תוכנה אלא רק הוציאו את המעיים, הלב עדיין פועם לכן היא ממשיכה לחיות ואתה יכול לראות אותה גם ממצמצת.

היא כן חיה כי רוב העצבים שלה נמצאים בפלג הגוף העליון, הם לא רוקנו את תוכנה אלא רק הוציאו את המעיים, הלב עדיין פועם לכן היא ממשיכה לחיות ואתה יכול לראות אותה גם ממצמצת.
שוב זה בדיוק כמו פרות .
אתה ראית פעם שחיטה של כבש ? גם אחרי שערפו לה את הראש היא ממצמצת ...אז לא אכלתי את הכבש בגלל זה ? ממש לא

• פותח/ת השרשור
שוב זה בדיוק כמו פרות .
אתה ראית פעם שחיטה של כבש ? גם אחרי שערפו לה את הראש היא ממצמצת ...אז לא אכלתי את הכבש בגלל זה ? ממש לא
אבל אומרים לך שלא ערפו לה את הראש, מה לא נקלט? רק הוציאו לה את המעיים וחתכו את פלג הגוף התחתון, הלב עדיין במקום והכל עדיין מתפקד, היא חיה! אפשר לחיות ללא גפיים וללא מעיים לפרק זמן מוגבל, נכון? אז הצפרדע הזו חיה.

הקטע עם התינוקות לא אמיתי, קראתי כתבה על זה, איזה אומן אחד חיבר ראש בובה לבשר ברווז וצילם את עצמו אוכל את זה ומאז זה תפס והפיצו שמועות שזה אמיתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית