הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחד הדברים הנוראיים ביותר שיצא לי לראות

אבל אומרים לך שלא ערפו לה את הראש, מה לא נקלט? רק הוציאו לה את המעיים וחתכו את פלג הגוף התחתון, הלב עדיין במקום והכל עדיין מתפקד, היא חיה! אפשר לחיות ללא גפיים וללא מעיים לפרק זמן מוגבל, נכון? אז הצפרדע הזו חיה.
אני לא מבין , אמרת שהוציאו לה את כל האיברים הפנימיים . אז אני שואל אותך: אם הוציאו לה את כל האיברים הפנימיים הלב גם הוצאה לא ? או שלב זה איבר חיצוני

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין , אמרת שהוציאו לה את כל האיברים הפנימיים . אז אני שואל אותך: אם הוציאו לה את כל האיברים הפנימיים הלב גם הוצאה לא ? או שלב זה איבר חיצוני
התכוונתי למעיים ולכל השאר, לא ללב. טעות שלי.

התכוונתי למעיים ולכל השאר, לא ללב. טעות שלי.
זה לא משנה, היא לא חייה. היא נכנסת למצב של aftershock וזה גם נפוץ אצל בני אדם (זזים לאחר המוות, גם אם הראש/לב/מוח במקום).
הצפרדע לא חייה וגם כשהיא חייה, בני אדם צריכים להבין שלחיות אין מודעות עצמית כמו לבני אדם. זה שהם נושמים חמצן וחלקם אוכלים כמונו, לא הופך אותם להיות כמונו.
ולא אני לא תומך באכילת חיות, אבל לכל אוכלוסיה יש את המנהגים והחוקים שלה. אם לא היית מחונך לאכול בשר מהיום הראשון שנולדת (בסדר, כמה חודשים/שנים לאחר שנולדת), היית חושב שכל אכילת בשר, עוף, דג, צפרדע וכדומה זה לא מוסרי, מגעיל, ואפילו מזעזע.
עניין תרבותי נטו. ברגע שחתכו את הצפרדע ל-2 או אפילו הסירו ממנה את העור בעודה חייה, הצפרדע ז״ל.

זה לא משנה, היא לא חייה. היא נכנסת למצב של aftershock וזה גם נפוץ אצל בני אדם (זזים לאחר המוות, גם אם הראש/לב/מוח במקום).
הצפרדע לא חייה וגם כשהיא חייה, בני אדם צריכים להבין שלחיות אין מודעות עצמית כמו לבני אדם. זה שהם נושמים חמצן וחלקם אוכלים כמונו, לא הופך אותם להיות כמונו.
ולא אני לא תומך באכילת חיות, אבל לכל אוכלוסיה יש את המנהגים והחוקים שלה. אם לא היית מחונך לאכול בשר מהיום הראשון שנולדת (בסדר, כמה חודשים/שנים לאחר שנולדת), היית חושב שכל אכילת בשר, עוף, דג, צפרדע וכדומה זה לא מוסרי, מגעיל, ואפילו מזעזע.
עניין תרבותי נטו. ברגע שחתכו את הצפרדע ל-2 או אפילו הסירו ממנה את העור בעודה חייה, הצפרדע ז״ל.
נהיית טבעוני?

לא מבין אותך, במערב מתעללים ביונקים שזה הרבה יותר נורא מזוחלים ודגים.

גם פה היפנים יותר טובים.

הצפרדע לא חייה,עדיין קיימים עצבים ולכן היא זזה(כמו זנב של לטאה),בטח שהיא לא רואה אותך אוכל אותה.
אבל מה שמפחיד זה האטימות שלהם לאכול תבשר דווקא מול הראש צפרדע וכשהיא זזה להם בצלחת.מפחיד לאן הסטייה והחיפוש אחרי ריגוש הזה עלול להתפתח,אני לא רוצה לדעת.🙁

שחושבים על זה אכילת דג שלם שוות ערך למה שקורא בסרטון, מה שבאמת מצליח לזעזע כאן זה זמן אכילתו למועד המוות, פרצוץ הצפרדע ש"יותר קרוב" לפרצוף של בן אדם(עניים קדימה, פה לרוחב..) שממוקם בדיוק מול האדם האוכל.
כן, גם שזה בלי בישול לא מוסיף מי יודע מה

נכון , אבל לפשוט מחיה עור בעודה בחיים או לחתוך ממנה איברים כשהיא עוד חיה זה מעשה נוראי , לפחות תהרוג אותה קודם כל במוות חסר יסורים(עד כמה שאפשר כמובן) ואז תעשה איתה כרצונך .
נכון שהם לא כמונו מבחינת מודעות אבל כן יש להם תחושת כאב וזזה התעללות לשמה .

אותי זה משום מה מסקרן
אולי בגלל שאני אוהב לחקור תרבויות שונות בתחום האוכל ובכללי אוהב להכין אוכל
לא חושב שאני ינסה לעשות את זה כי עדיין יש לי קצת רגשות אבל אולי לנסוע פעם לארצות המזרח ולאכול חלק מהמאכלים ההזוים שלהם

נכון , אבל לפשוט מחיה עור בעודה בחיים או לחתוך ממנה איברים כשהיא עוד חיה זה מעשה נוראי , לפחות תהרוג אותה קודם כל במוות חסר יסורים(עד כמה שאפשר כמובן) ואז תעשה איתה כרצונך .
נכון שהם לא כמונו מבחינת מודעות אבל כן יש להם תחושת כאב וזזה התעללות לשמה .
זה מתרחש כל יום בתעשיית הביגוד ואני לא רואה שזה מפריע לאנשים ללבוש דברים כאלו.

• פותח/ת השרשור
זה מתרחש כל יום בתעשיית הביגוד ואני לא רואה שזה מפריע לאנשים ללבוש דברים כאלו.
אני נגד התעשייה הזו והייתי מודע לה עוד לפני המון שנים, יצא לי לראות סרטונים מזעזעים על התעשייה הזו [כאלה שמראים אחד לאחד מה קורה, ולא כאלה שמצנזרים].

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית