הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ביו מדיק למי יש ניסיון ?

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך

gil.n

משתמש מתחיל
248
41
נק' מוניטין:
364
248
41
למי שיש ניסיון אם החומרים ויכול לתת חוות דעת, ואיזה חומרים הוא התנשא אני אשמח לשמוע..

למי שיש ניסיון אם החומרים ויכול לתת חוות דעת, ואיזה חומרים הוא התנשא אני אשמח לשמוע..

כרגע בסייקל ראשון של טסט אנטט שלהם , שבוע שלישי לסייקל עדיין לא מרגיש את החומר , לי אישית הזריקות כואבות מאוד אבל מכיוון שאין לי נסיון עם עוד חברות תחכה לעוד תגובות בנושא ..

כרגע בסייקל ראשון של טסט אנטט שלהם , שבוע שלישי לסייקל עדיין לא מרגיש את החומר , לי אישית הזריקות כואבות מאוד אבל מכיוון שאין לי נסיון עם עוד חברות תחכה לעוד תגובות בנושא ..
בדרך כלל מרגישים אננטט אחרי שבועיים עלייה בחשק המיני וקצת כח
מכיר תכאבים האלו מנובה פארם , זה לא אמור לקרות צריך להרגיש מעט אבל לא שיישאר לך יומיים גוש וכאבים

נערך לאחרונה:
לפי ידעתי זה חרא שמכינים אותו בארץ באיזה דירה מזורגגת ...... עדיף תלך על חברות אנדרגראונד יותר מוכרות. השוק מוצף .
ליאור למה אמרת את מה שאמרת על נובה פארם?תיכננתי ללכת על הסייקל הבא שלי עליהם..טסט אנטט וטרן של נובה

לפי ידעתי זה חרא שמכינים אותו בארץ באיזה דירה מזורגגת ...... עדיף תלך על חברות אנדרגראונד יותר מוכרות. השוק מוצף .
ליאור למה אמרת את מה שאמרת על נובה פארם?תיכננתי ללכת על הסייקל הבא שלי עליהם..טסט אנטט וטרן של נובה
אתה התכוונת ללכת על סייקל עם נובה פארם ואתה אומר על ביומדיק שזה חרא?
ביומדיק יותר טוב בהרבה מנובה פארם בכמה רמות ...ויש בארץ פס ייצור של חומרים מעולים שנמכרים באירופה ואנשים מרוצים מהם שם....אבל כרגיל הסטריאוטיפ הישראלי של ״מיוצר בארץ חרא״ ...תתחילו להעריך את הכחול לבן חברים יש בחו״ל חברות אנדרגראונד שהרגו וזיהמו אנשים מה שפה בינתיים לא קרה

• פותח/ת השרשור
על סמך מה הידע שלך מבוסס?... לא כי נובה פראם לא מיוצר במעבדה תחת פיקוח רפואי..

פיט בול איזה ניסיון היה לך עם החומרים שלהם, ותוך כמה זמן הרגשת שינוים?

אמרתי את זה מניסיון על החומרים האלה , מה שניסיתי זה טסט אנטט שלהם שהיה מורגש כנל לגבי סוסטנון , לגבי בולדנון לא הרגשתי כמו שחשבתי קיוותי לתאבון מוגבר יכול להיות שזה אינדיווידואלי , טרן ארוך וקצר ניסיתי התופעות לוואי שהיו לי מהם הם דכאונות שבאו והלכו מצבי רוח משתנים ( גם לחבר זה קרה ) וויתרתי כי אני לא מוכן לסבול את זה באורך השגרה שלי לא שווה . כרגע אני על חברה אחרת עם טרן קצר טסט אנטט , ואני מאוד מבסוט מהחברה כי אני לא מרגיש שום דכאונות מהטרן כלום , אולי בגלל שזה פרבולן הגרסה הרפואית . מה שכן שאני מזריק את הטרן אני מרגיש שורף בגרון מין חנק כזה כמו שקרא לי בנובה , אבל פה זה ממש מפחיד ח , אני מרגיש עלייה מאוד חזקה באימונים זה מתוך שבוע וחצי נראה מה יהיה הלאה

נערך לאחרונה:
סמוך על הידע לגבי חברות בארץ
לקחתי תסוסטנון של ביומדיק והחומר עבד סבבה ...זה לא זבל כמו נובה פארם תהיה בטוח...השוק בארץ נהיה רווי בטירוף כל יומיים יש חברה חדשה ורוב החברות האלה הן אותו חומר בבקבוק אחר

סמוך על הידע לגבי חברות בארץ
לקחתי תסוסטנון של ביומדיק והחומר עבד סבבה ...זה לא זבל כמו נובה פארם תהיה בטוח...השוק בארץ נהיה רווי בטירוף כל יומיים יש חברה חדשה ורוב החברות האלה הן אותו חומר בבקבוק אחר
אני על חברה חדשה ובטוח במליון אחוז שזה לא מאותו בן אדם שמכין את נובה או סיירוקס

אמרתי את זה מניסיון על החומרים האלה , מה שניסיתי זה טסט אנטט שלהם שהיה מורגש כנל לגבי סוסטנון , לגבי בולדנון לא הרגשתי כמו שחשבתי קיוותי לתאבון מוגבר יכול להיות שזה אינדיווידואלי , טרן ארוך וקצר ניסיתי התופעות לוואי שהיו לי מהם הם דכאונות שבאו והלכו מצבי רוח משתנים ( גם לחבר זה קרה ) וויתרתי כי אני לא מוכן לסבול את זה באורך השגרה שלי לא שווה . כרגע אני על חברה אחרת עם טרן קצר טסט אנטט , ואני מאוד מבסוט מהחברה כי אני לא מרגיש שום דכאונות מהטרן כלום , אולי בגלל שזה פרבולן הגרסה הרפואית . מה שכן שאני מזריק את הטרן אני מרגיש שורף בגרון מין חנק כזה כמו שקרא לי בנובה , אבל פה זה ממש מפחיד ח , אני מרגיש עלייה מאוד חזקה באימונים זה מתוך שבוע וחצי נראה מה יהיה הלאה
איזה חנק? כמו צרבת?
נו אתה על סייבר פארם
חשבתי שתגיד שוב שזה הכל אותה מעבדה ואותו המקור ורק המדבקה מתחלפת?.. .😉

האמת היא שחלק מהug הזה פשוט לא יציב... פעם ככה, פעם הפוך... קוראים לזה חוסר בסטנדרטים. זה יותר גרוע מסטנדרט נמוך לדעתי...

אני מוכן לתרום לצורך בדיקה 3 בקבוקים שקופים בלי מדבקה של פרופ ל3 אנשים שונים שיש להם נסיון בחומרים בא נראה מה יהיה התוצאה 😁
3 סוגים שונים של פרופ...תוך שבוע נראה מה הכי טוב

דווקא התלבטתי בין טרן ארוך+טסט אנטט של נובה פארם של הבת ימיים לבין אטלס פארם מהבחורים הדרומיים הרוסיים.....
מלחמת הכנופיות 😵‍💫🥊

איזה חנק? כמו צרבת?
חשבתי שתגיד שוב שזה הכל אותה מעבדה ואותו המקור ורק המדבקה מתחלפת?.. .😉

האמת היא שחלק מהug הזה פשוט לא יציב... פעם ככה, פעם הפוך... קוראים לזה חוסר בסטנדרטים. זה יותר גרוע מסטנדרט נמוך לדעתי...
שיעול חנק אבל אני מרגיש ממש עלייה בכח בחדר כושר שבאף חברה לא הרגשתי כנראה שהטרן הזה לא מדולל כמו שרב הטרנים פה בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית