עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי שיש ניסיון אם החומרים ויכול לתת חוות דעת, ואיזה חומרים הוא התנשא אני אשמח לשמוע..
בדרך כלל מרגישים אננטט אחרי שבועיים עלייה בחשק המיני וקצת כחכרגע בסייקל ראשון של טסט אנטט שלהם , שבוע שלישי לסייקל עדיין לא מרגיש את החומר , לי אישית הזריקות כואבות מאוד אבל מכיוון שאין לי נסיון עם עוד חברות תחכה לעוד תגובות בנושא ..
אתה התכוונת ללכת על סייקל עם נובה פארם ואתה אומר על ביומדיק שזה חרא?לפי ידעתי זה חרא שמכינים אותו בארץ באיזה דירה מזורגגת ...... עדיף תלך על חברות אנדרגראונד יותר מוכרות. השוק מוצף .
ליאור למה אמרת את מה שאמרת על נובה פארם?תיכננתי ללכת על הסייקל הבא שלי עליהם..טסט אנטט וטרן של נובה
על סמך מה הידע שלך מבוסס?... לא כי נובה פראם לא מיוצר במעבדה תחת פיקוח רפואי..לפי ידעתי זה חרא שמכינים אותו בארץ באיזה דירה מזורגגת ...... עדיף תלך על חברות אנדרגראונד יותר מוכרות. השוק מוצף .
ליאור למה אמרת את מה שאמרת על נובה פארם?תיכננתי ללכת על הסייקל הבא שלי עליהם..טסט אנטט וטרן של נובה
אמרתי את זה מניסיון על החומרים האלה , מה שניסיתי זה טסט אנטט שלהם שהיה מורגש כנל לגבי סוסטנון , לגבי בולדנון לא הרגשתי כמו שחשבתי קיוותי לתאבון מוגבר יכול להיות שזה אינדיווידואלי , טרן ארוך וקצר ניסיתי התופעות לוואי שהיו לי מהם הם דכאונות שבאו והלכו מצבי רוח משתנים ( גם לחבר זה קרה ) וויתרתי כי אני לא מוכן לסבול את זה באורך השגרה שלי לא שווה . כרגע אני על חברה אחרת עם טרן קצר טסט אנטט , ואני מאוד מבסוט מהחברה כי אני לא מרגיש שום דכאונות מהטרן כלום , אולי בגלל שזה פרבולן הגרסה הרפואית . מה שכן שאני מזריק את הטרן אני מרגיש שורף בגרון מין חנק כזה כמו שקרא לי בנובה , אבל פה זה ממש מפחיד ח , אני מרגיש עלייה מאוד חזקה באימונים זה מתוך שבוע וחצי נראה מה יהיה הלאהלפי ידעתי זה חרא שמכינים אותו בארץ באיזה דירה מזורגגת ...... עדיף תלך על חברות אנדרגראונד יותר מוכרות. השוק מוצף .
אני על חברה חדשה ובטוח במליון אחוז שזה לא מאותו בן אדם שמכין את נובה או סיירוקססמוך על הידע לגבי חברות בארץ
לקחתי תסוסטנון של ביומדיק והחומר עבד סבבה ...זה לא זבל כמו נובה פארם תהיה בטוח...השוק בארץ נהיה רווי בטירוף כל יומיים יש חברה חדשה ורוב החברות האלה הן אותו חומר בבקבוק אחר
...אני על חברה חדשה ובטוח במליון אחוז שזה לא מאותו בן אדם שמכין את נובה או סיירוקס
איזה חנק? כמו צרבת?אמרתי את זה מניסיון על החומרים האלה , מה שניסיתי זה טסט אנטט שלהם שהיה מורגש כנל לגבי סוסטנון , לגבי בולדנון לא הרגשתי כמו שחשבתי קיוותי לתאבון מוגבר יכול להיות שזה אינדיווידואלי , טרן ארוך וקצר ניסיתי התופעות לוואי שהיו לי מהם הם דכאונות שבאו והלכו מצבי רוח משתנים ( גם לחבר זה קרה ) וויתרתי כי אני לא מוכן לסבול את זה באורך השגרה שלי לא שווה . כרגע אני על חברה אחרת עם טרן קצר טסט אנטט , ואני מאוד מבסוט מהחברה כי אני לא מרגיש שום דכאונות מהטרן כלום , אולי בגלל שזה פרבולן הגרסה הרפואית . מה שכן שאני מזריק את הטרן אני מרגיש שורף בגרון מין חנק כזה כמו שקרא לי בנובה , אבל פה זה ממש מפחיד ח , אני מרגיש עלייה מאוד חזקה באימונים זה מתוך שבוע וחצי נראה מה יהיה הלאה
חשבתי שתגיד שוב שזה הכל אותה מעבדה ואותו המקור ורק המדבקה מתחלפת?.. .😉נו אתה על סייבר פארם
שיעול חנק אבל אני מרגיש ממש עלייה בכח בחדר כושר שבאף חברה לא הרגשתי כנראה שהטרן הזה לא מדולל כמו שרב הטרנים פה בארץאיזה חנק? כמו צרבת?
חשבתי שתגיד שוב שזה הכל אותה מעבדה ואותו המקור ורק המדבקה מתחלפת?.. .😉
האמת היא שחלק מהug הזה פשוט לא יציב... פעם ככה, פעם הפוך... קוראים לזה חוסר בסטנדרטים. זה יותר גרוע מסטנדרט נמוך לדעתי...
שו סייבר פארם ?ליאור לא ענית על השאלה אתה על סייבר פארם???