טוב אז ככה אני לפני צבא ואני צריך עזרה בבחירת האימונים לבניית כושר בהדרגה,
יש לי כושר יחסית טוב הבעיה היא שיש לי בעיה בשריר השוק הקדמי שיכולה להפוך לשבר מאמץ אם אני לא יתקדם בהדרגה,
לדוגמא מבחינת כושר ריצה אני מסוגל לרוץ בריצה יחסית קלה 6~8 ק"מ בלי להרגיש יותר מדי, אבל כשאני מנסה לרוץ על תוצאה או בריצה יותר מהירה כואב לי מאוד השריר בשוק הקדמי, ידוע לי שזה פציעה שקשורה בזה שהשריר לא רגיל למעמסה שכזו ולוקח לו זמן להתחזק.
רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה אם מישהו מכיר תכנית אימוני ריצה הדרגתית שיעילה למצב שלי.
בנוסף אני מתכוון לסיים כל אימון ריצה באימוני משקל גוף עם מתקנים רציתי לשאול אם זה יכול למצות את מה שאפשר לקבל במכון פחות או יותר:
מתח רחב
מתח ברוחב כתפיים
שכיבות שמיכה רחב
שכיבות שמיכה יהלום
שכיבות שמיכה רוחב כתפיים
מקבילים
SQUAT
קפיצות במדרגות גבוהות
בטן אם יהיה חשק
קצת פרטים :
רוצה להפסיק עם החד"כ בגלל בעיה כספית
גובה : 1.78
משקל : 86
מבחינה תזונתית אני מתכוון להיות בגירעון שלילי כדי לרדת קצת במשקל
תודה .
בנוסף (סליחה מראש)
יש לי קריאטין DYAMTIZE שווה להכניס לתפריט?
@^pala
@SmokingSnake
@Beast and cheat
יש לי כושר יחסית טוב הבעיה היא שיש לי בעיה בשריר השוק הקדמי שיכולה להפוך לשבר מאמץ אם אני לא יתקדם בהדרגה,
לדוגמא מבחינת כושר ריצה אני מסוגל לרוץ בריצה יחסית קלה 6~8 ק"מ בלי להרגיש יותר מדי, אבל כשאני מנסה לרוץ על תוצאה או בריצה יותר מהירה כואב לי מאוד השריר בשוק הקדמי, ידוע לי שזה פציעה שקשורה בזה שהשריר לא רגיל למעמסה שכזו ולוקח לו זמן להתחזק.
רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה אם מישהו מכיר תכנית אימוני ריצה הדרגתית שיעילה למצב שלי.
בנוסף אני מתכוון לסיים כל אימון ריצה באימוני משקל גוף עם מתקנים רציתי לשאול אם זה יכול למצות את מה שאפשר לקבל במכון פחות או יותר:
מתח רחב
מתח ברוחב כתפיים
שכיבות שמיכה רחב
שכיבות שמיכה יהלום
שכיבות שמיכה רוחב כתפיים
מקבילים
SQUAT
קפיצות במדרגות גבוהות
בטן אם יהיה חשק
קצת פרטים :
רוצה להפסיק עם החד"כ בגלל בעיה כספית
גובה : 1.78
משקל : 86
מבחינה תזונתית אני מתכוון להיות בגירעון שלילי כדי לרדת קצת במשקל
תודה .
בנוסף (סליחה מראש)
יש לי קריאטין DYAMTIZE שווה להכניס לתפריט?
@^pala
@SmokingSnake
@Beast and cheat