הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס למטרת היפרטרופיה מירבית(60X15)

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שבוע שכונה אחרי התחרות, החלטתי לנסות משהו שמזמן רציתי.
60 קילו פרס למקסימום חזרות.
הצלחתי לנעול 15, היה לי עוד כוח בכתפיים, אבל התלת ראשי כבר לא תפקד והיה לי ממש ממש קשה לנעול אחרונות.
בחזרות האחרונות זה הרגיש כאילו התלת ראשי התנתק לגמרי מהגוף ולא רצה יותר לתפקד.
סה"כ כיף. 😃

לא ברור למה, אבל הסרטון נראה לי קצת מתוח ברוחב.
ניסיתי להעלות פעמיים, אין הבדל, אז תצטרכו פשוט להשלים עם זה. 😃

• פותח/ת השרשור
לא ברור לי איפה אתה מתאמן
אבל זה נראה כאילו המכון בנה לך חדר מיוחד בשביל הרמות כבדות חח
המכון לא בנה לי שום דבר, זה חדר שמשקולנים מתאמנים פה והוא פתוח לשימוש לכל אחד.
חזק מאוד - מוניטין!

כמה אתה משער שיש לך לחזרה אחת?

עכשיו לא יודע, השיא הוא 95 במ״ג 95.
זה היה כשממש עפתי בתרגיל הזה ובזמן טקסס לא הייתי מתקדם בו בכלל כי זאת לא המטרה.

80 כבד מידי לרוב האנשים פה. 60 פרס זה כמו 100 סקוואט או 80 בנץ זה משקל בסיס כזה שיש לרו האנשים פה. אני לא מאמין שיש פה כלכך אנשים שמתאמנים סיבולת בדכ כוח/היפרטרופיה. אני ינסה באימון שבת את הנל.

לא, 60 פרס זה כמו 90 בנץ'. אצל מרבית האוכלוסייה היחס הוא 3/2 ביניהם. ציטוט של המלך. וזה בערך כמו 120 סקוואט לטעמי. אבל את זה אני אומר, לא ריפטו.

אני מציע לעשות "תחרות" 40 קילו ל100 חזרות- מי שעושה הכי מהר מנצח. מי בעניין? ( מותר פרס,פוש פרס, פוש ג'רק )

• פותח/ת השרשור
אני מציע לעשות "תחרות" 40 קילו ל100 חזרות- מי שעושה הכי מהר מנצח. מי בעניין? ( מותר פרס,פוש פרס, פוש ג'רק )
משהו שדורש יכולות אירוביות בטל ישר, רצתי שלשום לאוטובוס כדי לא לאחר לרכבת וכמעט מתתי בדרך.

לא, 60 פרס זה כמו 90 בנץ'. אצל מרבית האוכלוסייה היחס הוא 3/2 ביניהם. ציטוט של המלך. וזה בערך כמו 120 סקוואט לטעמי. אבל את זה אני אומר, לא ריפטו.
ריפטו לא מתעסק בשטויות כמו רטיו או יחס.

נראה לי שיש לך בעיה בהבנה וגם קצת עפת על הביצועים שלך.

חבר, אין צורך להיות ארסי. טעות בניסוח,קורה לכולם. המשך יום טוב 😃

אגב, היום אני הולך לשים מעל הראש 60 קילו 100 פעמים באימון בקרוספיט. אעדכן איך התרסקתי בהמשך.

נערך לאחרונה:

איזה קטע שהשמטת את תחילת המשפט שרשום ״בוא נאמר לדוגמה רק לטובת הארגומנט...״(מה עוד צריך לרשום במשפט כדי שיהיה ברור שזה לא דיון רטיו?), נהיה באופנה לקחת חצאי משפטים ולעוות אותם?

ציטוט חלקי לאינשטיין: ״a=x+y+z״
איזה טיפש הוא, אם אני אגדיר את x=y=z=0 ואת a=3 אז אינשטיין טועה באלגברה לכיתה ו'...

כבר נסחפת לגמרי עם השגעת אנטי-ריפטו

נערך לאחרונה:
איזה קטע שהשמטת את תחילת המשפט שרשום ״בוא נאמר לדוגמה רק לטובת הארגומנט...״(מה עוד צריך לרשום במשפט כדי שיהיה ברור שזה לא דיון רטיו?), נהיה באופנה לקחת חצאי משפטים ולעוות אותם?

ציטוט חלקי לאינשטיין: ״a=x+y+z״
איזה טיפש הוא, אם אני אגדיר את x=y=z=0 ואת a=3 אז אינשטיין טועה באלגברה לכיתה ו'...

כבר נסחפת לגמרי עם השגעת אנטי-ריפטו

זה לא דיון על רטיו, אבל זה טיעון שאם אתה עושה לסירוגין בנץ' ופרס ביחס שווה, זה היחס שתגיע אליו. ולפני כן, הוא טען שהתקדמות בפרס לא תפגע בהתקדמות בבנץ', אז הוא אמר - "רק לשם הדיון", נניח והוא כן פגע והגעת לבנץ' במקום X ל-Y, אז הפרס שלך יהיה כך וכך ביחס של 2/3.

ורק בשביל הרקורד - במקרה הספציפי הזה, על תקן השעון המקולקל שמראה את השעה הנכונה פעמיים ביום, אני מסכים עם ריפטו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית