הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס למטרת היפרטרופיה מירבית(60X15)

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שבוע שכונה אחרי התחרות, החלטתי לנסות משהו שמזמן רציתי.
60 קילו פרס למקסימום חזרות.
הצלחתי לנעול 15, היה לי עוד כוח בכתפיים, אבל התלת ראשי כבר לא תפקד והיה לי ממש ממש קשה לנעול אחרונות.
בחזרות האחרונות זה הרגיש כאילו התלת ראשי התנתק לגמרי מהגוף ולא רצה יותר לתפקד.
סה"כ כיף. 😃

לא ברור למה, אבל הסרטון נראה לי קצת מתוח ברוחב.
ניסיתי להעלות פעמיים, אין הבדל, אז תצטרכו פשוט להשלים עם זה. 😃

• פותח/ת השרשור
h643C0287
ורק בשביל הרקורד - במקרה הספציפי הזה, על תקן השעון המקולוקל שמראה את השעה הנכונה פעמיים ביום, אני מסכים עם ריפטו.

זה לא דיון על רטיו, אבל זה טיעון שאם אתה עושה לסירוגין בנץ' ופרס ביחס שווה, זה היחס שתגיע אליו. ולפני כן, הוא טען שהתקדמות בפרס לא תפגע בהתקדמות בבנץ', אז הוא אמר - "רק לשם הדיון", נניח והוא כן פגע והגעת לבנץ' במקום X ל-Y, אז הפרס שלך יהיה כך וכך ביחס של 2/3.

לא זה לא טיעון לאיזה יחס אתה "אמור להגיע"(AKA רטיו), זו דוגמה ספציפית-שיווקית שאמורה להתאים לאנשים שקוראים את הכתבה הזו בT NATION ומפחדים להוריד עומס מהבנץ' מחשש שהוא ייפגע בגלל ביצוע לעיתים פחות תכופות(כי הרי בפורום שלו הוא לא יתנסח ככה)

מפה ולהגיב לפסיכו בציטוט שריפטו מתעסק ברטיו זה כבר עיוות והוצאה מהקשר, ממש כמו שאני לקחתי את החלק שאינשטיין אמר ב:
If A is success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

לא זה לא טיעון לאיזה יחס אתה "אמור להגיע"(AKA רטיו), זו דוגמה ספציפית-שיווקית שאמורה להתאים לאנשים שקוראים את הכתבה הזו בT NATION ומפחדים להוריד עומס מהבנץ' מחשש שהוא ייפגע בגלל ביצוע לעיתים פחות תכופות(כי הרי בפורום שלו הוא לא יתנסח ככה)

מפה ולהגיב לפסיכו בציטוט שריפטו מתעסק ברטיו זה כבר עיוות והוצאה מהקשר, ממש כמו שאני לקחתי את החלק שאינשטיין אמר ב:
If A is success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

לתת לך את ה-strength standards מסוף הספר שלו? מה זה אם לא ratio?

לתת לך את ה-strength standards מסוף הספר שלו? מה זה אם לא ratio?

ב2006-2009 הוא גם היה מריץ סמינרים של קרוספיט, זה אומר שהוא קרוספיטר או מעודד לקרוספיט?(כתב עלזה משהו אני חושב גם בT NATION)

אם היית בפורומים שלו ב3 שנים האחרונות היית שם לב שהוא טוען שהטבלה הזאת זה משהו שהוא מצטער שהוא הכין אי פעם(כי אנשים השתמשו בהן בצורה לא טובה, כמו שאתה משתמש כרגע) ואכן בPPST2E אין את זה(ולא יהיה בPPST3E)

ב2006-2009 הוא גם היה מריץ סמינרים של קרוספיט, זה אומר שהוא קרוספיטר או מעודד לקרוספיט?(כתב עלזה משהו אני חושב גם בT NATION)

אם היית בפורומים שלו ב3 שנים האחרונות היית שם לב שהוא טוען שהטבלה הזאת זה משהו שהוא מצטער שהוא הכין אי פעם(כי אנשים השתמשו בהן בצורה לא טובה, כמו שאתה משתמש כרגע) ואכן בPPST2E אין את זה(ולא יהיה בPPST3E)

לשטויות שהוא כתב על קרוספיט אני לא אתייחס - מייק, לפטי ונדב התייחסו לזה מספיק בשרשור שהיה בפורום קרוספיט.
ומה זה בדיוק "צורה לא טובה"? להוריד שני קילו כדי להגיע לראטיו מתאים, במקום להגיע ל-30% שומן על הראטיו הזה?
ובכל מקרה - נא לא להיתמם ולהגיד שריפטו מעולם לא דיבר על ראטיו בין הבנץ' לפרס, כי עובדה שהוא כן. ולשם שינוי, הוא גם אמר משהו נכון.

לשטויות שהוא כתב על קרוספיט אני לא אתייחס - מייק, לפטי ונדב התייחסו לזה מספיק בשרשור שהיה בפורום קרוספיט.
ומה זה בדיוק "צורה לא טובה"? להוריד שני קילו כדי להגיע לראטיו מתאים, במקום להגיע ל-30% שומן על הראטיו הזה?
ובכל מקרה - נא לא להיתמם ולהגיד שריפטו מעולם לא דיבר על ראטיו בין הבנץ' לפרס, כי עובדה שהוא כן. ולשם שינוי, הוא גם אמר משהו נכון.

תודה שהארת את עיניי, ריפטו הוא ליצן שמתעסק כל היום בשטויות כגון רטיו ומעודד מתאמנים להיות 30% שומן(AKA אין לי כח לדיון הזה)

לא רוצה להיכנס לויכוח איתכם, לא רוצה להצדיק אף אחד, אבל סתם בדקתי במחשבון ויצא ש-90 בנצ' זה 55 פרס, וזה די ככה אצלי. אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם, עליי הטענה הזו מתקיימת.

לא מבין על מה הויכוח השטותי הזה אבל.

לא רוצה להיכנס לויכוח איתכם, לא רוצה להצדיק אף אחד, אבל סתם בדקתי במחשבון ויצא ש-90 בנצ' זה 55 פרס, וזה די ככה אצלי. אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם, עליי הטענה הזו מתקיימת.

לא מבין על מה הויכוח השטותי הזה אבל.

הטענה היא 90/60. מה בדקת במחשבון, לא הבנתי?

אצלי באופן אישי היחס קצת יותר גבוה - 102.5 בנץ' עם עצירה, 72.5 ק"ג פרס (ואני תיכף מעלה סרטון, אז אני לא רושם לעצמי חוב לראק), כך שזה יחס של ~71%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית