הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע אל המאסה

• פותח/ת השרשור
27/12/2013 - אימון 13 - כשל לא כשל.

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק ועשרה קילוגרם. אח"כ 3*5 -90 ק"ג. עם המשקל הזה לא הצלחתי להתמודד בכשל האחרון שלי. הפעם הדברים הלכו הרבה יותר חלק. באופן כללי, אני רוצה לחזור שוב על המשקל הזה לפני שאני ממשיך הלאה, לנסות לצלם בזווית טובה יותר בשביל לקבל ביקורת ולעבוד על הטכניקה למרות שברמת העיקרון אין סיבה לא לעלות משקל.
בעיה אחת מציקה לי היא משקל המוט - שאלתי את אחד המאמנים מה משקל המוט ולטענתו רוב המוטות שוקלים 20 ק"ג למעט כמה ששוקלים 18 ק"ג. הוא לא ידע להסביר לי מה בדיוק שוקל מה. עכשיו, אני אמור להעריך כמה הרמתי בטוטאל. מקווה שלא פספתי פה 2 ק"ג ...

פרס - חימום - 2*5 עם מוט ריק. 5*3 - 57.5 ק"ג. כשל. בקושי הצלחתי להשלים את הסט הראשון (בטח בטכניקה מזעזעת) את הסט השני הייתי צריך להפסיק אחרי 2 חזרות. הורדתי משקל וגם איתו היה קשה לי מאוד להשלים את שאר הסטים. נחזור ל-55 ק"ג באימון הבא.

מתח - עושה 5*3. אפילו דיי יפה. אימון הבא אני הולך לעבוד על "מתח קלאסי" זה יהיה הרבה פחות קליל.

אגב, שאלה שעולה לי - ככל שעולה המשקל הטכניקה תאבד כיוון לא ? המשקל משפיע על הטכניקה אז איך דואגים לבצע טכניקה מושלמת עם משקלים שעולים כל הזמן ?

ד"ש -

רוב המוטות שוקלים 20 ק"ג

בקשר למשקל המוט, שזה לא יטריד אותך זה אף פעם לא בדיוק 20.
גם המשקולות אם תשקול אותן תראה שיש סטיות לפה ולפה - זה לא קריטי.

בקושי הצלחתי להשלים את הסט הראשון

הפרס הוא התרגיל שהכי קשה להתקדם בו מכולם - אתה חייב להתחיל נמוך ועם טכניקה טובה לעלות לאט לאט, נוטים ״להיתקע״ בו ראשון.

ככל שעולה המשקל הטכניקה תאבד כיוון לא

לא בהכרח. כל עוד אתה מתחיל במשקל נמוך אתה משפר את הטכניקה שלך ועולה לאט במשקלים, הגוף כבר מכיר את הטווח הנכון לעבודה ואת התנועה הנכונה כי הרגלת אותו, ולכן אתה יכול להרים משקלים גדולים יותר עם טכניקה טובה (לכן חשוב ללמוד מלכתחילה את הביצוע כמו שצריך כי אחר כך יותר קשה לשנות משהו שנלמד).
בנוסף, ברגע שהתרגלת לביצוע הנכון, אתה תוכל להרגיש בעצמך אם המשקל גרם לך לביצוע לא טוב ולעשות שינויים בהתאם.

• פותח/ת השרשור
29/12/2013 - אימון 14 - עדכון מאוחר ...

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק ועשרה קילוגרם. אח"כ 3*5 -90 ק"ג. אולי שיניתי קצת את הטכניקה בעצת @SmokingSnake וזה השפיע. אבל מה שהתחיל עם 5 חזרות. הסתיים בכשל. סך הכל 5/4/4.

BP - חימום - לא זוכר. 5*3 - 85 ק"ג. אני כותב את הפוסט הזה טיפונת יותר מאוחר ואני לא ממש זוכר. אני רק זוכר שהצלחתי להשלים את זה יפה. אולי העובדה שעבדתי עם ספוטר עזרה פה. קשה לי להעריך.

DL -חימום - לא זוכר. 1*5 - 70 ק"ג. לא זכור לי משהו ששווה פירוט ...

וככה נראה הסקוואט -

31/12/2013 - 31/12/2013 - אימון 15 - Happy new year

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק ועשרה קילוגרם. אח"כ 3*5 -90 ק"ג. חזרה על המשקל בעקבות הכשל. אני ו-90 ק"ג נהינו ממש חברים ... הפעם השלמתי את הסטים כשאני מנסה לא לרדת יותר מדי עמוק. הרגיש לי קצת חלבי האמת. כאילו חיפפתי... אנא ערף ...

פרס- חימום - לא זוכר. 5*3 - 55 ק"ג. חזרה למשקל עבודה שהשלמתי. גם הפעם השלמתי, אני חושב שצריך לעבוד על הטכניקה, ממש הרגשתי את הגב אחרי שסיימתי את האימון.

מתח - עבדתי על מתח קלאסי. יש שיפור, אבל עוד יש על מה לעבוד כדי לעשות את זה כמו שצריך. אגב, עד כמה צריך לרדת בעליית מתח ? ממש עד מצב של גוף רפוי באופן מלא (אבל נתמך בידיים) או עד מצב ביניים (שרירים עוד מכווצים) ?

ואמרו אמן -

03/01/2013 - אימון 16 -

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק ועשרה קילוגרם. אח"כ 3*5 -92.5 ק"ג. הופה, עליית שלב. הרגשתי ממש טוב עם התרגיל. אולי זה בגלל חימום מוצלח יותר (עבדתי 5 דק' קלילות על אופניים ומתיחות)

BP - חימום - 35 ק"ג 3*5. 5*3 - 87.5 ק"ג. ניסיון לדחוק משקל חדש שלא עלה יפה. 4 חזרות סט ראשון, כשל בסט השני. הורדת משקל (85 ק"ג) והשלמת 5 חזרות ... באסה...

DL - בלי חימום (וחבל!) מן סט מוזר של כמה חזרות לא עקביות (סך הכל 5) של 80 ק"ג. להוריד משקל, לעבוד על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
5/1/2013 - אימון 17 - אימון אחרון לפני צינון 😭

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק ועשרה קילוגרם. אח"כ 3*5 -92.5 ק"ג. הכל הלך דיי בסדר. את החזרה האחרונה לא עשיתי כמו שצריך, פחד קהל, היו הרבה אנשים בחד"כ 😃

פרס- חימום - לא זוכר. 5*3 - 55 ק"ג. חזרה למשקל עבודה שהשלמתי. גם הפעם השלמתי, אני חושב שצריך לעבוד על הטכניקה, ממש הרגשתי את הגב אחרי שסיימתי את האימון.

מתח - אני כבר לא בטוח כמה מתח אני אמור לעשות ... אז הפעם עשיתי את המתח שאני יותר טוב בו כמה שיותר ... משהו 6\5\5.

10/1/2013 - אימון 18 -

פספסתי אימון אחד בעקבות אירועים משפחתיים והצטננות קלה. גם התחלתי לעבוד ופתאום זה נראה הרבה יותר קשה לשלב תזונה נכונה ותוכנית אימונים (לא כזאת תובענית) בשבוע עמוס של עבודה ... נראה איך זה יתקדם ...

S - חימום - 5*3 מוט ריק. אח"כ 3*5 - 95 ק"ג. אני חושב שהחימום מאוד חשוב לביצוע של הסקאווט, אני עושה חמש דקות של "אופניים" וקצת מתיחות לפני ואני מרגיש הבדל אם אני לא עושה ...

BP - חימום - 32.5 ק"ג. . 5*3 - 85 ק"ג. בסט האחרון כבר הוספתי עוד 2.5 קילו. ככה אמור להראות המשקל גם בפעם הבאה.

DL - חימום - 15 ק"ג. 1*5 - 80 ק"ג. עשיתי הפסקה בין 2 חזרות לשלוש האחרונות, אבל זה היה ממש מיותר. אני אנסה לעלות משקל ולצלם תוך כדי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
12/1/2013 - אימון 18

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק. אח"כ 3*5 -95 ק"ג.

פרס- חימום 3*5 - מוט ריק.. 5*3 - 55 ק"ג. אני כבר שואל את עצמי אם לא כדאי לעשות את התרגיל הזה עם חגורה ...

מתח - אין מה להוסיף ....

17/1/2013 - אימון 19
סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק. אח"כ 3*5 -97.5 ק"ג. שאלת החגורה מתחילה לחזור על עצמה ...

BP - חימום 3*5 - מוט ריק.. 5*3 - 87.5 ק"ג. הסט האמצעי מתוך השלוש היה מורכב מארבע חזרות. אימון מאוד קשה, אני מתכוון לשמור על המשקל גם באימון הבא.

DL - חימום - 3*2 - 40 ק"ג. 1*5 - 80 ק"ג - אפשר לעלות משקל אבל יותר חשוב לצלם טכניקה ...

• פותח/ת השרשור
20/1/2014 - מכון חדש, סקוואט ישן.

סקוואט - חימום - 5*3 מוט ריק. אח"כ 3*5 -97.5 ק"ג. אז אחרי שקיבלתי דיי הרבה תשובות (http://www.lbs.co.il/threads/49137/) בנוגע לשאלת החגורה מהפוסט שעבר. אני שוב רק יכול לקוות שהטכניקה שלי טובה ואני לא בדרך לפציעה. היום ממש הרגשתי את הגב התחתון. זה לא היה כאב כמו שממש הרגשתי אותו.

פרס- חימום 2*5 - מוט ריק.. 5*3 - 55 ק"ג. הלך דווקא דיי חלק. אני מרוצה מעצמי בצורה חשודה. את הסט האחרון עשיתי עם 57.5 וזה בהחלט אפשרי.

מתח - מתח קלאסי 5\5\4\2 .... אין לי מושג מה זה אומר ...

נו עבר חודש ולא כתבת ..
מענין אותי לשמוע מה קרה בחודש הזה?
כמה משקל עלית ? איך אתה בתרגילים ?
האם עלית נקי ?
בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית