הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כושר ותפריט לחיטוב

אלה_א

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בת 20 משקל 58 גובה1.62.
המטרה שלי היא להגיע לחיטוב ממש, ריבועים בבטן, שרירים ברגליים ובידיים.
התוכנית שלי כרגע היא כזאת (חזרות קצרות כי המשקלים גבוהים וחצי שעה אירובי בסוף כל אימון)
ראשון - מנוחה
שני:
חזה ויד אחורית -
פרפר מכונה 4*6
פרפר חופשי4*6
פרפר חזה עליון 4*6
לחיצה חזה עליון 4*6
לחיצה משקולות יד 4*6

יד אחורית -
פולי עליון מוט וי
יד יד מאחורי הראש
פולי לעיון עם מוט ישר

שלישי :
גב ויד קדמית -
פולי עליון רחב
פולי קצר
פול אובר עם דאמבלים

יד קדמית-
מוט דבליו
משקולות חופשי יד, יד
יד יד פטישים

רביעי:
רגליים:
סקווטים
פשיטת רגליים
מכרעים
לחיצת רגליים
רגל אחורית
תאומים

חמישי:
כל התרגילים של חזה ויד אחורית + כתפיים
הרחקת זרועות לצדדים
לחיצת כתפיים

שישי: אירובי 45 דקות

ועכשיו התפריט שלי הוא כזה :
8:00 פרוסת לחם קל+קוטג' 3%
10:30 ירק ירוק + חלבון ביצה
13:00 אורז מלא +100 גרם חזה עוף + ירקות
17:00 ירק ירוק+ טונה במים
20:00 2 פרוסות לחם קל + 2 חלבוני ביצה + ירקות
22:00 יוגורט 0%

יוצא לי ללכת לחדר כושר בערך בשש לעשות אימון אנאירובי אחריו לשתות שייק חלבון ואחר כך חצי שעה הליכה בשיפוע ואז אני חוזרת הביתה לארוחת ערב.

ואני אוכלת 12 שקדים ביום כשומן .

התוכנית טובה ? אני יצליח להגיע לחיטוב ככה ?

נראה כמו גיבוב אחד גדול, אני אפילו לא יודע מאיפה מתחילים.

בקשר לתוכנית אימונים, יש לך כאן המון סטים, המון חזרות והמון תרגילים - משמע המון נפח, שאת לא באמת צריכה. אין לי בעיה עם אימונים לריקון גליקוגן, אבל מה עם אימונים עצימות? איפה את משמרת כאן את המשקלי העבודה, שהרי בלי עצימות מספקת אין גירוי לשריר. בחיטוב באופן כללי מורידים בנפח ומשמרים עצימות, ניתן לקרא את כל זאת במאמר המופיע בפורטל בהקשר אימונים בתקופת חיטוב.

בקשר לתזונה, אמליץ לך לקרא את המאמר לחיטוב, כי לדעתי, את לא אוכלת מספיק ואת עושה יותר מידי אירובי, את תרדי במשקל אבל חלק ניכר יהיה גם בשריר היקר שאת מנסה לשמר. בעיה נוספת שאני רואה כאן היא ההתנזרות משומן בתפריט, זוהי טעות כי לשומן יש תפקידים בריאותיים חשובים לתפקוד תקין של גופינו(הכל מופיע במאמר אם כן).

ברמה הכללית, ריבועים בבטן- אחוז שומן נמוך, מושג בעזרת חיטוב. שרירים בידיים וברגליים - אבקש לדעת למה כוונתך, תמונה תעזור לנו כאן מאוד. כדי לגדול במסת שריר צריך להיות במצב של מאסה, זאת אומרת ההפך מחיטוב - התרחקות מהקוביות בבטן.

נוסף על כך, אשמח אם תצרפי תמונה של האידיאל שלך, השאיפה הסופית, כי אצל בנות לרוב לא תהא גדילה מאסיבית בידיים ובגב העליון, ולכן רוב הבנות שעוסקות בפיטנס מקצועי ובאדיבילדינג לנגזרותיו משתמשות במינונים, אמנם נמוכים, של הורמוני גדילה ושאר חומרים אסורים.

Back
למעלה תחתית