הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Street workout

dani798

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם,
בתור אחד שמתאמן בליפטינג כבר קרוב לשנה ונהנה מזה מאוד, התחלתי גם להתחבר לסטריט וורקאאוט (תרגילים עם משקל גוף) ולהתאמן בזה יותר בזמן האחרון.
מישהו פה מתאמן בזה?

וגם, חובה צפייה.

1471791_470860893023719_281692416_n.jpg

תהנו ;)

אני לא מאמין בזה
הרבה מזה זו עבודה סטטית על שרירים וסיבולת
אי אפשר לאמן רגליים בצורה נורמאלית

זה נחמד למתלהבים (מצטער שאני מגיב ככה, זו דעתי, גם אם היא קיצונית)

• פותח/ת השרשור
אפשר לאמן רגליים, אבל אני לא מחליף בקטע הזה את הסקוואטים במכון. בכל מקרה אנשים שעושים 1000 פיסטולים על כל רגל הם לא בעלי רגלי תרנוגלת, וזאת גם לא עבודה קלה אם חושבים על זה...
ושטויות זאת דעתך;) אישית כל "המתלהבים" האלה שאני מכיר שעוסקים בזה הם אנשים מפרגנים חבל על הזמן ותמיד שם כדי לדחוף אותך קדימה ולעזור.
לaloniman, זה בסדר שאתה מרגיש ככה..התרגילים פה הם ברמה הכי קשה של הענף הזה.

אם התחלת להתחבר וזה עושה לך טוב לך על זה עם כול הנשמה למה לא ?
אנשים שוכחים שאימון אמור להיות גם פאן ולא רק הישגי... טוב לגוון והכי חשוב להרגיש טוב אם מה שאתה עושה.

אני בעד

הייתי רוצה לשמוע על איך מתחילים לעשות את התרגילים האלה
ראיתי פעם סיטרון שמסביר את זה אבל הוא כבר איננו

• פותח/ת השרשור
כן, אתר נחמד למי שרוצה להתחיל^
ולxvr, איזה תרגילים אתה רוצה ללמוד? התרגיל העיקרי ששני הסרטונים עוסקים בו נקרא פלאנץ', כשהיידים ישרות ליד האגן והרגליים למעלה. תרגיל קשה ולא מיועד למתחילים בדר"כ.

לאו דווקא את מה שבסרטון...
אני מתכוון לכל המשחקים על המקבילים והמתח וגם בלי על הרצפה עם משקל גוף ...
פשוט מגניב כל הסגנון הזה ,אני לא יודע להגדיר תרגיל מסויים

השאלה היא מה מטרת האימונים. אם זה לכיף וסטריט וורקאאוט עושה לך כיף, אז תהנה. חוץ מזה - אני לא רואה סיבה ממשית להתאמן בזה. האנשים שהם באמת חזקים מזה לא באמת עושים רק את זה, הם משתמשים בסטרואידים ולכולם כמעט ללא יוצא מהכלל יש רגלי תרנגולת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית