הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

אז קבענו, מפגש הבא של הפורום יהיה במכס!
וכמו שאומרים לפני שיוצאים לטיול:
אל תשכחו שייקרים !

דרך אגב
החבילה הזו שהגיע עוד היהת ב HOLD יום שלם (אולי גם יום וחצי)
הם שלחו לי מכתב שהיא בעיקוב כי זה 2 הזמנות יום אחרי יום והם רוצים למנוע חשש שזה כרטיס גנוב או משהו
אז הם רצו עוד פרטים מזהים והתקשרו לחברת האשראי כדי לאמתם
כלומר אם לא כך ייתכן והחבילה היתה מגיעה אתמול שזה 5 ימים 😲
בסדר זה לא כזה שיא, כי זו חבילה קטנה וגם היא נשלחת בפועל בכלל מגרמניה ולא ארה"ב ככה שהחבילות מגיעות הרבה יותר מוקדם ממה שאתה מקבל אותן בפועל פשוט בארץ עד שזזים דברים...

בסדר זה לא כזה שיא, כי זו חבילה קטנה וגם היא נשלחת בפועל בכלל מגרמניה ולא ארה"ב ככה שהחבילות מגיעות הרבה יותר מוקדם ממה שאתה מקבל אותן בפועל פשוט בארץ עד שזזים דברים...

מה זאת אומרת מגרמניה? לפי bodybuilding.com יש להם 3 מחסנים והם כולם בארה"ב

מה זאת אומרת מגרמניה? לפי bodybuilding.com יש להם 3 מחסנים והם כולם בארה"ב
אם קיבלת מהם אי פעם משלוח היית רואה שזה מגיע מגרמניה, יש להם חברת בת בשם Higher Power Nutrition שהם בעצם גם מוכרים מוצרים שלהם באתר, המקור בגרמניה ומשם נשלחים רוב המוצרים למי שגר באירופה/אסיה

משה אתה דוקטור להזמנות מבודיבילדינג חח תגיד כמה מוצרים אתה מעריך שהזמנת מהם עד היום ובכמה זמן??

משהו כמו 20-25 הזמנות, אבל חלקן היו גם של מישל.
אני מזמין מינואר 2007 (הזמנתי כפפות וחגורה 😃 )

זה נראה יותר כאילו הסרת את החגורה בכל מה שקשור בקניית תוספים חח נראה לי נכנסת הזמנה מימך אומרים הנה מושיקו רעב שוב בישראל חח

בכל הזמנה בטח כמה מוצרים לא?כמה טוטל מוצרים התכוונתי..?

אם קיבלת מהם אי פעם משלוח היית רואה שזה מגיע מגרמניה, יש להם חברת בת בשם Higher Power Nutrition שהם בעצם גם מוכרים מוצרים שלהם באתר, המקור בגרמניה ומשם נשלחים רוב המוצרים למי שגר באירופה/אסיה

זאת אומרת שאם אני מזמין לכתובת בגרמניה מbodybuilding.com זה מגיע אלי תוך ימים ספורים?

זה נראה יותר כאילו הסרת את החגורה בכל מה שקשור בקניית תוספים חח נראה לי נכנסת הזמנה מימך אומרים הנה מושיקו רעב שוב בישראל חח

בכל הזמנה בטח כמה מוצרים לא?כמה טוטל מוצרים התכוונתי..?
לא יודע כי היו גם מלא דוגמיות עם הדוגמיות ושאר הקקה שמישל היה מזמין משהו כמו 300 מוצרים

זאת אומרת שאם אני מזמין לכתובת בגרמניה מbodybuilding.com זה מגיע אלי תוך ימים ספורים?

לא יודע

האמת ככה זה נראה,בטח יש לו צפרדע מחוץ לבית ולא פח זבל רגיל כי קלטו בעיריה שהג'ארות של החלבון סותמות לו את הפח הרגיל 😃

אם כבר הקרטונים מ BB סתמו את חירייה

אלא על ויטמין שמים קרטון של פלאזמה 42' ודוחסים בפנים 70 קילו שולחנות בית ספר אבל שאתה מוסיף דוגמית מעלים לך את המשלוח ב 5$ 🤪

חח אני הזמנתי מולטי ויטמין בלבד, 90 כדורים והביאו את זה בקופסא ענקית, חשבתי שהם התבלבלו לטובה ואז פתחתי וגיליתי איזה 90 קילו של ניירות ואת המולטי שלי ועוד כמה דוגמיות שדחפתי.

כן זה מצחיק,מכיר את מה שאתה אומר חח גם לי יצא פעם לקבל משהו מארצות הברית בגודל של ביצה שמו לי אותו בקרטון של מיקרוגל נראה לי חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית