הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

גם אני קיבלתי הזמנה למכס.
מה אני עושה עכשיו?לפקסס משהו?או שאני אמור ללכת לשם? =\

סעמק איך קיבלתם כבר מה זה בקושי עברו שבועיים לא יאמן באמת יש עלי WANTED במכס (או שזה בגלל שהזמנתי 2 דליים ויומיים אחרי הזמנה ב200$ :( )

סעמק איך קיבלתם כבר מה זה בקושי עברו שבועיים לא יאמן באמת יש עלי WANTED במכס (או שזה בגלל שהזמנתי 2 דליים ויומיים אחרי הזמנה ב200$ :( )

לא אמרת שגם אתה קיבלת הזמנה למכס?

כן משה כן הייתי במכס וראיתי תמונה של בחור צעיר והיה כתוב WANTED,באמת היה כתוב מושון למטה חח,אמרו שאתה דודו טופז של החלבוניסטים,אתה ראש אירגון מזמיני חלבון סידרתיים והצפת את המכס בילדים שצועקים איפה הגאספארי שלי איפה חח 😃

אם שלחו לך מייל אז זה נשלח.
טוב ידוע שהדואר באזורים המפותחים (בניגוד לרחובות 😛 ) מקבלים דואר מאוחר יותר.
טוב כמו שאמרתי כנראה שבוע הבא אם לא עוד שבועיים גג.

לא אמרת שגם אתה קיבלת הזמנה למכס?

לא איפה ראית שרשמתי? אמרתי רק שנארגן מפגש במכס.

החלבונים הגיעו לבוסתן הגליל, וזה דיי נדיר כי לוקח לדואר מיליון שנה להגיע למושב שלי. לא עצר במכס ולא היו בעיות. אגב- טעים טעים! ממש שוקולדי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית